Hvor mye tjener Freddy kalas?

– Dritkult at han gjør det såpass bra, sier Broiler-Mikkel om at Freddy Kalas tjente over 3,3 millioner i fjor.

Hva heter DJ Broiler?

Artikkelstart. Broiler er en dj– og produsentduo fra Drammen, bestående av Simen Auke (født 1991) og Mikkel Christensen (født 1992). De kalte seg først DJ Broiler og ble kjent for sine vulgære tekster, fengende danselåter og frekke musikkvideoer som ble populære på YouTube.

Er broiler brødre?

Overfor TV2 beskriver Kalas familien sin som svært musikalske. – Bror Simen er Broiler. Lillebror-Håvard er gitarist for meg og Broiler. Kristian er trommis, Marius synger på kjøkkenet og i dusjen, pappa spiller teater og synger og Morten spiller piano.

Hvor mye tjener Freddy kalas? – Related Questions

Hva heter Freddy kalas på ekte?

Fredrik Auke, ellers kjent som den folkekjære artisten Freddy Kalas, er ute med ny sommerlåt, men akkurat hva låten betyr for ham personlig, det vil han ikke røpe. Hvem: Fredrik Auke (31) fra Drammen. Hva: Kjent under artistnavnet Freddy Kalas.

Hvor mye penger har DJ Broiler?

Christiansen har i dag 128.000 følgere på Instagram, og sier han også tjener gode penger på sponsede innlegg på den sosiale plattformen. Skattelistene fra i fjor viser at Christiansen hadde en inntekt på i overkant av 1,7 millioner kroner i 2020.

Hva skjedde med DJ Broiler?

Ifølge avisen CBS Boston skyldtes sykehusinnleggelsene alkohol- og narkotikamisbruk. Den norske DJ-duoen Broiler, som lager musikk i samme sjanger som Avicii, synes hendelsen er beklagelig. – Det var stygt det som skjedde der. Vi tar sterk avstand fra narkotika, og vil at fansen skal gjøre det samme.

Hva betyr ordet DJ?

En discjockey eller diskjockey, ofte forkortet DJ, er en person som mikser innspilt musikk for et publikum. På norsk kan også plateprater, platesnurrer, platekusk, platerytter brukes. Den innspilte musikken kan være lagret på vinylplateer, cd-plater eller digitale filer.

Hva er DJ på norsk?

DJ, diskjockey, plateannonsør, «plateprater», person som i radioprogrammer eller diskotek presenterer og oftest velger ut musikken som spilles.

Hvor mye koster en DJ?

Men for å gi noen pekepinner på hva dere kan forvente og holde av i budsjettet, koster en DJ fra 8.000-10.000 kr. Dette er med høyttaler og lys til dansegulvet. For en artist, som saksofonist eller sanger, ligger dette også på ca. 8.000 kr.

Hvorfor heter det disco?

Musikksjangeren disco

Betegnelsen stammer fra rock, og spiller på når trommeslageren trår fotpedalen på basstromma fire ganger hver takt for å holde en stødig 4/4-rytme.

Hva står KYGO for?

Han sluttet med dette og begynte å produsere musikk i 15-16-årsalderen gjennom dataprogrammet Logic Studio og et MIDI-keyboard, samt ved å se lærevideoer på YouTube. Artistnavnet «Kygo» kom fra hans brukernavn på skoleverktøyet itslearning, og er en sammentrekning av hans fornavns og etternavns to første bokstaver.

Hvor rik er Kygo?

Kyrre Gørvell-Dahll hadde vel 46 millionar kroner i inntekt, og vart med det den nordmannen med 79. høgast inntekt. Det er likevel betrakteleg lågare enn i 2019, då han tente 77.494.452. Også formuen til Kygo minka frå 2019 til 2020, frå nesten 133 millionar til 103 millionar.

Hvor mye penger har Kygo tjent?

Men inntektene gikk kraftig ned fra 2020. I 2021 tjente konsernet Kygo AS 62,4 millioner kroner, ned fra 2020-omsetningen på 79,4 millioner kroner. Inntektene hans er delt i tre kategorier i regnskapet, hvor konsertinntekter har hatt den største nedgangen.

Er Kygo rik?

På nummer 25 over de med høyest inntekt ligger Kyrre Gørvell-Dahll (29) bedre kjent som «Kygo». DJ-en fra Bergen hadde en inntekt på over 77 millioner kroner i 2019 og en formue på over 132 millioner kroner.

Hva skjedde med Kygo og Maren?

Høsten 2019 ble det kjent at artist Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (30) og influenser Maren Platou (29) hadde valgt å gå hver til sitt etter fem år som kjærester. Nå har Platou funnet lykken på ny. 29-åringen bekrefter overfor Dagbladet at hun er i et nytt forhold.

Hvor mye tjener en artist på en konsert?

Tjenerkonserter

Tommelfingerregelen er at artisten bare får 15 til 20 prosent av et albums nettoverdi, ifølge Bjerkøe og Sørbo. Resten går til plateselskapet, produsenten og forhandleren, enten det er iTunes eller en fysisk butikk. På konserter får artisten i gjennomsnitt 50 prosent av inntektene.

Hvem er størst av Alan Walker og Kygo?

Kyrre Gørvell-Dahll (27), kjent som Kygo, tjente 5,5 millioner og hadde en formue på 52,4 millioner. Samme år hadde selskapene han styrer samlede inntekter på 127,3 millioner kroner, med et resultat før skatt på 62,4 millioner kroner. Alan Walker (21) tjente 12 millioner og hadde en formue på 9,7 millioner i fjor.

Hvor mye tjener Martine Lunde?

Influenserne og TV-profilene Iselin Guttormsen (35) og Martine Lunde (26) hadde på sin side relativt lik inntekt i 2020, på henholdsvis 1.313.999 og 1.131.918 kroner totalt.

Hvor mye tjener Matoma?

For 2020 ble de ordinære inntektene på kun 1, 7 millioner kroner. Samtidig mottok Matoma 1, 5 millioner kroner i Regjeringens kompensasjonsordning slik at de samlede inntektene beløp seg på 3, 2 millioner kroner.

Leave a Comment