Hvor mye tjener en oljearbeider i året?

Gjennomsnittslønnen for norske oljearbeidere er 866.750 kroner i året. Norske oljelønninger er i år kun slått av Australia. Der er oljelønningene på 929.250 kroner i året, viser årets lønnsundersøkelse fra Hays Oil & Gas.

Hvor mye tjener en Boreoperatør?

Gjennomsnittslønnen for en boreoperatør er på 712 440 kr per år. For å bli boreoperatør må du gå to til tre år på videregående skole, ta boreoperatørfag, og være to år som lærling i en bedrift. En logistikkoperatør er leder for logistikk og/eller transport, og tjener i snitt 697 800 kr per år.

Hva tjener en renholder i Nordsjøen?

Statoil har trolig verdens best betalte renholdere.

||| (Dagbladet): Med ei lønn på 750 000 kroner i året, tjener renholdere i Nordsjøen mer enn Stortingets folkevalgte. Snittlønna i bransjen er ifølge SSB 330 000 kroner. I tillegg jobber Statoils renholdere færre timer i året enn et ordinært årsverk.

Hvor mye tjener en oljearbeider i året? – Related Questions

Hvor mye tjener man i Nordsjøen?

Hvor mye tjener jeg på å jobbe på plattform i Nordsjøen? Hvor mye du tjener i jobb offshore avhenger av hvilken stilling og hvilket selskap du er ansatt i, men en begynnerlønn på 32 000 – 34 000 kroner i måneden, pluss tillegg, regnes som vanlig. Disse tallene er hentet fra Industri Energi sin tariffavtale.

Hvor mye tjener man som kokk i Nordsjøen?

For kokker ligger en årslønn offshore med tillegg på rundt 550.000-600.000, en forpleiningsassistent får rundt 500.000 kroner.

Hvor mye tjener en renholder?

Renholdere får som regel betalt per time, og tarifflønna for renholdere i 2021 er på 191,39 kroner i timen. Dette gir et sted mellom 28 700 og 30 200 kroner i månedslønn avhengig av antall arbeidsdager, og rundt 344 000 kroner i årslønn for en renholder med 100 % stilling.

Hvordan få seg jobb i Nordsjøen?

Minimum for alle som skal jobbe offshore er at de må ha godkjent helseattest, samt GSK sikkerhetskurs eller IMO60. De fleste stillinger krever at du har gode kunnskaper i både engelsk og norsk/skandinavisk, og søkere med fagbrev og relevant erfaring vil som oftest bli foretrukket.

Hvordan bli Forpleiningsassistent?

Dette trenger du:
 1. Fagbrev eller 5 års relevant arbeidserfaring.
 2. GSK sikkerhetskurs for arbeid på plattform.
 3. STCW Sikkerhetskurs for sjøfolk (tidligere IMO50/IMO60) for arbeid på båt.
 4. Førstehjelpskurs.
 5. Livbåtførerkurs.
 6. SRC/VHF radiosertifikat.
 7. Erfaring med renholdsarbeid.

Hvordan bli vaskedame i Nordsjøen?

Vanlige krav til kurs
 1. GSK Sikkerhetskurs for oljearbeidere for arbeid på platform.
 2. STCW Sikkerhetskurs for sjøfolk (IMO50/IMO60) for arbeid på båt.
 3. Førstehjelp grunnkurs.
 4. SRC/VHF Radiosertifikat.

Hvordan er det å jobbe i Equinor?

Enestående bediftskultur. Har jobbet ved Statoil/Equinor en stund, og er utrolig imponert over i hvilken grad kunnskapsflyt, erfaringsoverføring og kompetanseutvikling ivaretas i denne bedriften. Dette til tross for et stort og inernasjonalt miljø, med mange utskiftinger og mange fagdisipliner.

Hvordan bli vaskedame?

For å få fagbrev i renholdsoperatørfaget kan du gå Vg1 Bygg- og anleggsteknikk og Vg2 Overflateteknikk før du har to år praktisk opplæring i bedrift. Fullført og bestått opplæring gir renhold fagbrev. Det er også mulig å ta fagbrev renhold som privatist uten å ta videregående opplæring.

Hva tjener en renholder i staten?

Hva tjener en renholder i staten? Ser vi på sektorene hver for seg, økte gjennomsnittlig månedslønn for heltidsansatte renholdere i statsforvaltningen fra 34 650 til 35 470, en økning på 820 kroner eller 2,4 prosent.

Hva gjør en renholdsoperatør?

Renholdsoperatører utfører renhold og vedlikehold i næringsbygg og ulike virksomheter. Som faglært renholdsoperatør har du varierte arbeidsoppgaver og du håndtere ulikt utstyr, metoder, maskiner og roboter og annen ny teknologi i arbeidet.

Hva gjør en renholdsarbeider?

Disse kalles renholdsarbeidere, eller «søppelmenn» og «søppelkjørere» på folkemunne. De henter og kjører bort avfall med søppelbiler, og arbeider ofte i såkalte renholdsverk. Andre renholdere er vaskere, feiere (tidligere skorsteinsfeiere), gatefeiere, gjenvinningsoperatører m.m.

Hva er tarifflønn 2022?

Dette medfører at arbeidstakere med kort ansiennitet får et høyt sentralt tillegg – opp til kr 36.000 pr. 1.5.2022.

Hvor mye tjener en vaktmester?

Hva tjener en vaktmester i lønn? Ifølge Statistisk Sentralbyrå er lønnen for en vaktmester på ca kr 450 000 i gjennomsnitt i året. Dette er snittlønnen på tvers av alle vaktmesterne i Norge.

Hva betaler man for vaskehjelp?

Prisen for vaskehjelp ligger på mellom 500 kroner og 1.200 kroner per vask. Du kan finne lovlig vaskehjelp til så lite som 250 kroner timen, men som med alt annet: Man skal ikke nødvendigvis stole på de billigste aktørene.

Er det lov å ha vaskedame?

Det blir forbudt for forbrukere å bruke vaskehjelp fra en virksomhet med eller uten ansatte, uten å sjekke med Arbeidstilsynets register over godkjente virksomheter. Det varsler regjeringen, som vil innføre regelen i sommer. Men du som har vaskehjelp har mange muligheter til å få det lovlig rent, med nye regler.

Hva tar et vaskefirma i timen?

Timeprisen for en vaskehjelp gjennom et renholdsfirma burde ligge på rundt 500 kroner i timen, og det gjelder spesielt dersom du får vaskehjelp via et firma, og ikke tar kontakt med vaskeren direkte.

Leave a Comment