Hvor mye tjener en konduktør i måneden?

Konduktører tjente i snitt 52 130 kroner i måneden i 2020. Dette tilsvarer en årslønn på 625 560 kroner. Kvinner og menn tjener omkring like mye i dette yrket.

Hva skal til for å bli konduktør?

For å bli konduktør må du søke på en ledig stilling som konduktøraspirant når Vy søker etter dette. Dersom du blir ansatt, får du internopplæring i omtrent 18 uker. Opplæringen er en blanding av teori og praksis. Du mottar lønn under opplæringen.

LES OGSÅ  Hvor mye får en vekter betalt?

Hvor gammel må man være for å bli konduktør?

Jeg finner dessverre ikke noe konkret på dette, men jeg regner med at man må være minst 18 år gammel. Konduktør opplæringen gjennomføres hos VY . Derfor vil jeg anbefale deg å kontakte dem, og høre med dem om hvor gammel man må være for å starte opplæringen. Du kan kontakte dem ved å sende mail eller ringe dem.

Hvor mye tjener en konduktør i måneden? – Related Questions

Hvor mye tjener en som kjører tog?

SSBs oversikt viser at gjennomsnittslønn for en lokfører ligger på 570.000 kroner, men ettersom mye av jobben består av turnus og helgejobb, er det mange som har godt over 700.000 kroner i årslønn. Selve utdanningen varer cirka ett år og gjennomføres ved Norsk fagskole for lokomotivførere.

Hvor mye tjener en togfører?

En vanlig startårslønn er 518 400 kroner, men det er hvis du bare jobber dag. Når du har jobbet lengre i yrket og jobber litt natt, kan du enkelt tjene opp til 600 000 til 700 000 kroner i året.

Hvor gammel må man være for å jobbe som vakt?

For å jobbe som vekter må du ha tatt vekterkurs, være fylt 18 år, ha tilfredsstillende vandel og beherske norsk skriftlig og muntlig. Noen vaktselskaper vil kreve at du har plettfri vandel.

Hvor gammel må man være for å jobbe i klesbutikk?

Du kan allerede som 13 åring ta “lett” arbeid, det vil si at du fint kan jobbe på butikk fra 13 år, men det er ikke alle arbeidsoppgaver du får gjort. Derfor er det ikke alle butikker som ansetter de under 18 år, mens andre fint ansetter under denne arbeidsgruppen.

Hvem kan bli lokfører?

Du kan utdanne deg til lokomotivfører ved Norsk fagskole for lokomotivførere. Dette er en grunnutdanning som varer i ett år og gir 60 studiepoeng . Utdanningen inneholder både teori og praksis. Les mer om utdanningen.

Hva slags jobb tjener man mest på?

På topp. De aller best lønnede i Norge er handels- og skipsmeglere. I gjennomsnitt har de en månedslønn på 115.060 kroner før skatt. Like etter følger ledere av olje- og gassutvikling med en månedslønn på 110.850 kroner, mens finansmeglere ligger på tredjeplass.

Hvor mye tjener man som bussjåfør?

En gjennomsnittlig årslønn for en bussjåfør om lag 500 000 kr. En helt fersk bussjåfør, uten ansiennitet eller fagbrev, har i dag en grunnlønn på 417 840 kr i året, dette inkluderer ikke tillegg eller overtid.

Hvor mye tjener en t-banefører?

Hva tjener en trikke- eller Tbanefører? Stillingen lønnes i lønnstrinnskala 10-15 (for tiden kr. 462,342 – 482,342 i fulltidsstilling) + turnustillegg.

Hvor mye tjener en sjåfør?

Men hvis du leser om yrket yrkessjåfør her på utdanning.no , ser at lønnen for lastebilsjåfører generelt var ca 455.000,- i året. Dette er en medianlønn, det vil si lønnen på “midten” av hva alle tjener, så det er mulig å tjene både mindre og mer.

LES OGSÅ  Hva tjener en politiker på Stortinget?

Hvor mye tjener bybane sjåfør?

Stillingen lønnes i lønnstrinnskala 7-13 (for tiden kr. 360,800 – 381,800 i fulltidsstilling) + turnustillegg. Under kursperioden vil lønn være ett lønnstrinn lavere.

Hvor mye tjener en styrmann på ferge?

Det er styrmannen som er ansvarlig for sikkerhet ombord og du har ansvar brann- og redningsutstyr. Det er som regel flere styrmenn og du samarbeider med disse og kapteinen om navigering av båten. En styrmann tjener 816 000,-i året.

Hva er lønnen til en kaptein?

Hva kan man forvente i lønn som kaptein? – Det kommer an på hvor du jobber, men en kaptein tjener gjerne fra rundt 900 000 kroner i året, og oppover.

Hvor mye tjener fly mekanikere?

Som ferdig utdannet flymekaniker tjener man 686.280 kroner i året, ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå. Men flyteknikerne jobber ofte nattevakter, i helgene og i helligdagene. Det er fordi det er på disse tidspunktene at flest fly står på bakken og kan få utført vedlikehold.

Hva er lønnen til en matros?

En matros tjener i snitt 567 480,- i året.

Hva er vanlig lønn i Norge?

I 2021 var median månedslønn 45 830 kroner per heltidsekvivalent. Det er nesten 5 000 kroner lavere enn gjennomsnittslønnen. Ganget med 12 gir det en årslønn på omtrent 550 000 kroner. Her kan du se både median og gjennomsnittlig månedslønn for alle yrkene SSB har statistikk for.

Leave a Comment