Hvor mye tjener en elektriker i Nordsjøen?

Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? – Alt etter hvilken ende av tariffen du ligger på, tjener du mellom 50–70 000 kroner i måneden.

Hva gjør elektriker offshore?

En maritim elektriker, også kalt skipselektriker jobber innen maritime anlegg, som arbeider på skip, plattform eller i annen skipsrelatert industri. Som maritim elektriker er du fagarbeider, og skipets fagspesialist på elektriske anlegg, komponenter og instrumenter.

Hvordan få offshore erfaring?

Minimum for alle som skal jobbe offshore er at de må ha godkjent helseattest, samt GSK sikkerhetskurs eller IMO60. De fleste stillinger krever at du har gode kunnskaper i både engelsk og norsk/skandinavisk, og søkere med fagbrev og relevant erfaring vil som oftest bli foretrukket.

Hvor kan man jobbe offshore?

Hvor kan jeg søke jobb offshore? Det finnes en rekke selskaper du kan søke jobb hos. Se oversikt over selskaper innen boring, forpleining, ISO og båt på jobboffshore.no. Se også oversikten over OLFs medlemsbedrifter, og følg også med på finn.no, NAV, bemanningsbyråer og andre portaler med ledige stillinger.

Hvor mye tjener en elektriker i Nordsjøen? – Related Questions

Hva kan man jobbe som i Nordsjøen?

  • Jobb som boredekksarbeider / roughneck. Dette er en av inngangsyrkene for jobb offshore.
  • Jobb som boreleder / drilling supervisor.
  • Jobb som borer / driller.
  • Jobb som borer, assisterende.
  • Jobb som boresjef / toolpusher.
  • Cementer.
  • Coiled Tubing Operator.
  • Coiled Tubing Superintendent.

Hvorfor vil man jobbe offshore?

De mener gode lønns- og arbeidsvilkår er blant de viktigste grunnene for at folk velger å jobbe offshore. -Det er viktig å være klar over at man går glipp av noe mens man er på jobb ute i havet. Man blir på et vis avskåret fra livet på land i arbeidsperioden.

Hva tjener en renholder i Nordsjøen?

Statoil har trolig verdens best betalte renholdere.

||| (Dagbladet): Med ei lønn på 750 000 kroner i året, tjener renholdere i Nordsjøen mer enn Stortingets folkevalgte. Snittlønna i bransjen er ifølge SSB 330 000 kroner. I tillegg jobber Statoils renholdere færre timer i året enn et ordinært årsverk.

Hvor mye tjener en lettmatros?

En matros tjener i snitt 567 480,- i året.

Hvordan få seg jobb i Equinor?

Alle stillinger i Equinor lyses ut på equinor.com/careers. Dersom du er nyutdannet og ønsker å søke på en stilling i vårt graduate-program er første steget er å fylle ut vårt digitale søknadsskjema og laste opp CV, karakterutskrifter og andre relevante dokumenter.

Hvordan få seg jobb på fiskebåt?

Hva kreves for å kunne jobbe med dette yrket? – Du kan ha fagbrev i fiske og fangst fra videregående, og du kan ta utdanninger på fagskole eller høyskole. Selv har jeg fått jobben uten utdanning, gjennom å levere inn legeattest og ved å ta en sikkerhetskurs for fiskere.

Hvor mye tjener en tråler?

En fisker på en norsk tråler tjener gjerne rundt 1 million kroner i året, og som fabrikksjef tjener du litt mer. Du har ikke fast lønn, men tjener en viss prosent av fangsten, og det er en spennende del av jobben.

Kan man bli fisker uten utdanning?

Før var det vanlig å begynne som fisker uten utdanning, men i dag er det mulig å ta fagbrev i fiske og fangst i videregående opplæring. Fiskere med egne sjarker er gjerne bosatt langs kysten og driver fiske gjennom stort sett hele året.

Er Rikke Isaksen fisker?

Isaksen fikk ikke forberedt seg stort i forkant av deltakelsen, slik blant annet Emilie «Voe» Nereng tidligere har fortalt KK at hun gjorde. Isaksen jobber som fisker og kom hjem fra fiskebåten like før innspilling.

Hvor mye tjener Emilie Stordalen?

Emilie Anker Stordalen

29-åringen er prosjektleder i Nordic Choice Hotels, og er den i kompaniet som troner øverst på formuelisten med formue på 226.103.398 kroner og en inntekt på 16.844.647 kroner i 2020.

Hvor mye tjener man som fisker?

Gjennomsnittlig årslønn for fiskere i Norge er 461 000 kroner per år. Om man jobber på en større båt bør man forvente over 500 000 kroner i årslønn. De fleste fiskere vil oppleve at de kan tjene enorme mengde penger på noen gode uker i året, mens de ikke engang tørr å regne på timelønna resten av året.

Leave a Comment