Hvor mye tjener Cristiano Ronaldo på en dag?

Med denne inntekten tjener Ronaldo i snitt 35 kroner i sekundet, 1978 kroner i minuttet, 127 000 kroner i timen og over 3 millioner kroner om dagen. Hvilken fotballspiller tjener mest i 2022? Med denne inntekten er Cristiano Ronaldo også den fotballspilleren som har høyest årsinntekt.

Hvem er den best betalte fotballspilleren?

Mbappé verdens best betalte fotballspiller – tjener over tre ganger mer enn Haaland. Kylian Mbappé topper Forbes’ liste over spillere med de høyeste årslønningene i fotballen. Fem hakk ned er Erling Braut Haaland på 418 millioner kroner.

Hvor mye tjener Cristiano Ronaldo på en dag? – Related Questions

Hvem tjener mest penger på Instagram?

Cristiano Ronaldo har for første gang inntatt førsteplassen over inntjening for sponset innhold på Instagram. Ifølge BBC , som siterer marketingbyrået Hopper HQ, kan den portugisiske fotballstjernen kreve rundt 13 millioner kroner av annonsører som ønsker å ha navnet sitt på et av hans innlegg på Instagram.

Hvor mye tjener Messi i kr?

Lionel Messi topper igjen magasinet Forbes’ oversikt over verdens best betalte fotballspillere. Den argentinske Barcelona-stjernens totale inntekter estimeres til 126 millioner dollar, som tilsvarer 1,134 milliarder kroner. Det igjen tilsvarer 3,1 millioner kroner pr. dag.

Hva tjener Instagram penger på?

Det er i dag stort sett 5 måter du kan tjene penger på Instragram på: Jobbe som en influencer for å poste innhold som er sponset av brands. Affiliate markedsføring der du selger andre sine produkter og du får en prosentandel av salgene dine.

Hvor mye tjener du på Instagram?

Hvordan tjene penger på Instagram

Med 5000 følgere kan man forvente å tjene rundt 3000 kroner per sponsede post og med 10.000 følgere kan man forvente 6000 kroner per post. Virkelig store profiler kan tjene mer enn 30 – 40.000 kroner per sponsede innlegg.

Hvor mye penger kan du tjene på Instagram?

I utgangspunktet kan alle og enhver tjene penger på Instagram, men for å tjene mer enn bare småpenger må man regne med å legge litt innsats i det. Den vanligste måten å tjene penger på Instagram er ved å selge sponsede innlegg eller storyer hvor man promoterer produkter, butikker eller tjenester.

LES OGSÅ  Kan man tjene 50 000 skattefritt?

Hvor mye tjener Influencere på Instagram?

Influencere med over en million følgere kan formodentlig tjene mer enn 250.000 dollar – over 2 millioner kroner – pr. innlegg fra sponsorer. For å tjene penger på Instagram må du gjøre om kontoen din til «profesjonell konto», også kalt bedriftskonto.

Hvor mange tjener mer enn 1 million?

5695 nordmenn hadde i 2019 en bruttoinntekt på 5 millioner eller mer. Av disse var 86 prosent menn. 1 av 10 tjener mellom 700.000 og 1 million, og bare 6 av 100 har en inntekt over én million.

Hvor mye tjener folk på TikTok?

Personer på TikTok med mange følgere tjener alt mellom 2000 kr til 50 000 kroner i måneden. Dette kommer an på ganske mange forskjellige faktorer som hvor i verden du bor, hvor mange følger og visninger du har og hvilken type videoer du lager.

Hvor mye tjener Sofie Elise?

Tall fra Bisnode viser at den 27 år gamle influenseren, forfatteren og foredragsholderen i 2021 hadde en såkalt alminnelig inntekt på hele 7,2 millioner kroner. Det er opp fra 2,6 millioner i 2020, vi snakker om nærmest en tredobling av nettoinntekten.

Hvor mye tjener Jørgine i året?

De viser sprik i inntekten til Norges største influencere. Treningsprofil og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32) håvet inn litt over 4,2 millioner i 2019. Hun holder seg på det høye nivået og økte i 2020 med 54.000 kroner. Med det lander Funkygine på 4.270.158 inntjente kroner i fjor.

Er Sophie Elise veganer?

«Sorry, men hva faen er dette? Sophie som er så opptatt av dyrevelferd og vegansk og vegetarisk diett.

Hadde Sophie Elise kjæreste?

I juli kom nyheten om at influenser Sofie Steen Isachsen (26), bedre kjent som Sophie Elise, og kjæresten Kasper Kristoffersen (27) hadde gått hver til sitt. Bruddet bekreftet hun i en video på sin egen YouTube-kanal: – Som mange av dere vet, er jeg nå singel.

Hvor har Sophie Elise kjøpt leilighet?

Sophie Elise Isachsen er på flyttefot. Etter bruddet med samboeren Kasper Kristoffersen gikk Harstad-gründeren i sommer til innkjøp av en luksuriøs leilighet på idylliske Skillebekk i Oslo.

Hva slags sykdom har Sophie Elise?

– Jeg har en sykdom som heter essensiell tremor. Det er på en måte forstadiet til Parkinson sykdom. Det er en mild form for skjelving i hendene som kan bli verre når man blir eldre, sa Sophie til Side2 den gangen.

Er essensiell tremor en sykdom?

Essensiell tremor er en av de vanligste nevrologiske sykdommene, med en anslått prevalens på nesten 1 % og økende med alder (1). Tradisjonelt ble essensiell tremor oppfattet som en monosymptomatisk sykdom med aksjonstremor, men uten andre nevrologiske symptomer.

Leave a Comment