Hvor mye tjener Color Line?

Color Line-eier Color Group økte både omsetning og resultat i fjor, viser selskapets ferske årsrapport. Selskapet omsatte for 5,14 milliarder kroner i fjor, en oppgang fra 4,97 millioner året før. Driftsresultatet (ebit) endte på 686 millioner kroner, opp fra 630 millioner.

Hvor mange jobber på Color Magic?

MS «Color Magic»
Passasjerer 2 750
Kjøretøy 550
Mannskap 250
MS «Color Magic» på Commons a^ Ved overlevering hvis ikke annet er angitt

Hvor mange knop gjør Color Line?

Fakta om Color Magic

Skipet er et av verdens største cruiseskip med bildekk og ble bygget av Aker Yards i Turku i Finland og er registrert i Oslo. Skipet har en brutto tonnasje på 75 100 og en servicefart på 22 knop.

Hvor mye tjener Color Line? – Related Questions

Hvor dyp er Color Line?

M/S Color Fantasy og selskapets øvrige åtte skip skal tiltrekke ytterligere hundretusener av utenlandske turister til Norge og dermed forsterke dette bidraget. Skipet er på 75 000 tonn deplasement, er 224 meter langt og stikker syv meter dypt.

Hvem er størst av Color Magic og Color Fantasy?

Størst er søsterskipet MS «Color Magic» som ble sjøsatt 2007. MS «Color Fantasy» har 966 lugarer, som gir plass til 2 750 passasjerer.

Er det frisør på Color Magic?

Som andre cruiseskip har både Color Magic og Color Fantasy et godt spa- og treningssenter. Begge skipene tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler, frisør og spabehandlinger.

Er Color Magic eller Fantasy best?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Er det basseng på Color Magic?

Badelandet finner du både på Color Magic og på Color Fantasy.

Er det lov å røyke på Kielferga?

Røyking ombord:

Hele skipet er røykfritt innendørs, bortsett fra dedikerte røykesoner (dette gjelder også for el-sigaretter).

Hvorfor dusje før basseng?

Hvis kroppen din ikke er ren når du går i vannet blander klorin seg med bakteriene du har på kroppen. Blandingen med klorin og bakterier kan også gjøre at huden blir irritert og begynner å klø, i tillegg til at huden kan lukte ekstra mye klorin når du er ferdig i bassenget. Derfor er det viktig å dusje før svømming!

Er det hårføner på Color Line?

Alle har eget bad og fasiliteter som hårføner, telefon og flatskjerm.

Kan man ta med alkohol på Color Line?

Reise som er kortere enn 24 timer

Dersom du har vært ute av Norge i mindre enn 24 timer har du ikke lov til å ta med deg alkohol eller tobakksvarer som ikke er avgiftsbetalt. Det vil si at det er lov til å ta med alkohol– og tobakkskvoten, men ikke uten at den er beskattet der den kommer fra.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Hvor lenge før må man være på Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du møte opp senest 1 time før avgang.

Kan man ta Color Line under 18?

Foresatt for barn under 16 år må være fylt 20 år. Foresatt for ungdom over 16 år må være fylt 30 år. Vi reiser med en gruppe, er det noen unntak? Det er egne regler for grupper.

Hvor mange timer i land i Kiel?

Når Color Fantasy eller Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet. Her er tips til hva du kan gjøre i land. For mange er timene i Kiel forbundet med tradisjoner.

Kan man ta Kielferga uten pass?

Alle gjester må medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dette er eneste gyldig ID-dokument for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn. Disse reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke.

Kan far nekte pass?

Loven trenger flere unntak som muliggjør pass for barnet uten samtykke fra begge foreldrene. Hvis en forelder gjentatte ganger nekter å samtykke til pass, burde det stilles krav til en reell begrunnelse for nektelsen. Dersom barnet ikke er i mulig fare, bør barnet kunne få pass uten samtykke fra begge foreldrene.

Er førerkort nasjonalt ID?

norsk pass (ikke nødpass) norsk nasjonalt ID-kort – med og uten reiserett. norsk førerkort utstedt etter 1. januar 1998.

Leave a Comment