Hvor mye tjener Color Line?

Color Line-eier Color Group økte både omsetning og resultat i fjor, viser selskapets ferske årsrapport. Selskapet omsatte for 5,14 milliarder kroner i fjor, en oppgang fra 4,97 millioner året før. Driftsresultatet (ebit) endte på 686 millioner kroner, opp fra 630 millioner.

Hvor mange jobber på Color Magic?

MS «Color Magic»
Passasjerer 2 750
Kjøretøy 550
Mannskap 250
MS «Color Magic» på Commons a^ Ved overlevering hvis ikke annet er angitt

Hvor mange knop kjører Color Line?

Skipet har en brutto tonnasje på 75 100 og en servicefart på 22 knop. Skipet kan ta 550 personbiler og har 1 016 lugarer fordelt på 2 975 sengeplasser.

Hvor mye tjener Color Line? – Related Questions

Hvor lenge før må man være på Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du møte opp senest 1 time før avgang.

Er Color Line norsk selskap?

Color Group AS er morselskapet til Color Line AS og er heleid av O.N. Sunde AS. Det er et norsk aksjeselskap med norsk hovedkontor. Konsernet hadde i 2018 en omsetning på ca. fem milliarder kroner og oppnådde et driftsresultat (EBIT) på 686 millioner kroner.

Hvor mange hk har Color Line?

Farten er 22 knop, skipet drives av fire lavutslipps (lavsvovel drivstoff) dieselmotorer på 7 800 kW hver. Om du absolutt må ha det i hestekrefter: 42 400 hk. Mer enn nok til å flytte skuta med mannskap (230), passasjerer (2 770), 750 biler over tre dekk og 1 270 løpemeter trailere på to dekk nederst i skipet.

Hvor mange Color Line båter er det?

Artikkelstart. Color Line AS er et norsk fergeselskap og en del av Color Group ASA som ble etablert i 1990. Color Line er Norges største fergeselskap og opererer seks bil- og passasjerferger og ett ro-ro-skip i helårstrafikk mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige.

Hvem er eieren av Color Line?

Color Group
Color Line / Moderorganisasjon

Hvor lang tid tar det med Color Line?

Fakta om skipet

Strekningen trafikkeres av SuperSpeed 1. Overfarten tar 3 timer og 15 minutter.

Hva er forskjellen på Color Line Magic eller Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Hvilken bro kjører Color Line under?

Storebælt bro. Denne broen har vi fulgt fra den første lekteren lå ute og gjorde klar til bropillar. Senere var vi alltid på dekk og fulgte med på fremdriften, spennende å se på framdriften. Apropos: Såvidt jeg husker så er bærevaierne produsert i Norge !

Er det lov å røyke på Color Line?

Røykeforbud: Det er absolutt forbud mot å røyke på lugarene.

Hvor mange timer i land i Kiel?

Når Color Fantasy eller Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet. Her er tips til hva du kan gjøre i land. For mange er timene i Kiel forbundet med tradisjoner.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Hvor mye koster buffet på Color Line?

Øl, vin, mineralvann, melk, juice, kaffe og te er inkludert. Hvor? Koster Buffet finner du på dekk 7. Pris: Fra 199,- (barn fra 100,-).

Er det hårføner på Kielferga?

Velg mellom 3- 4- eller 5-stjerners lugarer, med eller uten havutsikt. Alle har eget bad og fasiliteter som hårføner, telefon og flatskjerm.

Er det dyrt i Kiel?

Levekostnadene i Kiel er: 1.60 ganger lavere enn i Oslo. 1.52 ganger lavere enn i Tromsø 1.57 ganger lavere enn i Skien.

Hva er billig i Tyskland?

Prisene på grunnleggende produkter i Tyskland er lavere enn i Norge. Du må betale 1.60 ganger mindre for shopping i Tyskland enn i Norge.

Er det dyrere i Danmark?

Tirsdag publiserte SSB tall som viser at prisnivået i Norge var 50 prosent høyere enn gjennomsnittet for EU-landene i 2019. Bare Sveits og Island er dyrere enn Norge. Danmark er det dyreste landet i EU, med et prisnivå på 41 prosent over gjennomsnittet.

Leave a Comment