Hvor mye penger får Ronaldo i året?

Som en av verdens største profiler har Ronaldo også utviklet sitt eget merkevare: CR7, som er med å selge klær, tilbehør, hoteller og treningssentre. Når man slår sammen disse inntektskildene vil Ronaldo, i følge Forbes tjene 115 millioner dollar (1.115.000.000 kroner, per mai 2022) i året.

Hvem har høyest lønn i verden?

Hvilken fotballspiller tjener mest?
Nr. Spiller Inntekt (2022)
1 Kylian Mbappe 1,28 milliard
2 Lionel Messi 1,20 milliard
3 Cristiano Ronaldo 1 millard
4 Neymar 870 millioner

Er Ronaldo milliarder?

Ifølge Forbes blir Ronaldos inntekt 125 millioner dollar (1,08 milliarder kroner) i året etter skiftet fra Juventus til Manchester United. Han inntar tetposisjonen selv om han gikk med på et markant lønnskutt før England-comebacket. 44 prosent av summen utgjør andre inntekter enn spillerlønn.

LES OGSÅ  Hva er lønnen til en flyvertinne?

Hvor mye penger får Ronaldo i året? – Related Questions

Hvem tjener mest i fotball?

Mbappé verdens best betalte fotballspillertjener over tre ganger mer enn Haaland. Kylian Mbappé topper Forbes’ liste over spillere med de høyeste årslønningene i fotballen. Fem hakk ned er Erling Braut Haaland på 418 millioner kroner. Forbes er kjent for sine pengelister.

Hvem er rikest av Messi og Ronaldo?

Fotballens rikingliste (formue)

Den portugisiske Real Madrid-vingen skal nemlig være god for nesten 1,8 milliarder kroner, i underkant av 100 millioner mer enn nestemann på lista. Der har hans erkerival i Barcelona, Lionel Messi, plassert seg, med en formue på småpene 1,7 milliarder kroner.

Har Ronaldo verdens dyreste bil?

Fotballstjernen Cristiano Ronaldo har kjøpt seg ny bil: en Bugatti Centodieci til den nette sum av 100 millioner kroner. Det har lenge gått rykter om at den portugisiske fotballstjernen har kjøpt ett av de ti eksemplarene som skal bygges av Bugattis nye superbil Centodieci.

Hvor mye penger får Ronaldo i uka?

Ukelønnen hans skal ligge på godt over 5 millioner kroner. Det er likevel langt under det han tjente i Juventus. I Italia lå han på snaut 9 millioner i uka. Ronaldo-lønnen i United er noe høyere enn det Romelu Lukaku (Chelsea) får.

Hvor mye kjøpte Manchester Ronaldo for?

Den 10. juni 2009 ble klart at Manchester United hadde akseptert et tilbud fra Real Madrid på 80 millioner pund.

Har Ronaldo dyr?

Cristiano Ronaldo, en av verdens aller beste fotballspillere, er også en hunde-elsker av de sjeldne. For tiden kan man telle tre firbeinte beboere i fotballstjernens hjem. Hans godhet for disse dyrene har manifestert seg på flere måter. Man kan spørre seg hvordan han får tid til hundene, med all treningen og reisene.

LES OGSÅ  Hva tjener en politimann i året?

Hva er den dyreste bilen i verden?

Med en pris på 48,4 millioner dollar – 435 millioner kroner – er en 1962-modell 250 GTO den dyreste bilen som noen gang er solgt på auksjon.

Hvor mange biler eier Ronaldo?

Det hevdes at portugiseren har over 20 luksusbiler. På sosiale medier har 37-åringen lagt ut bilder av blant annet tre Bugattier: Centodieci, Chiron og Veyron. Han har også McLaren Senna, Ferrari F12 TDF, Rolls-Royce Cullinan og Rolls-Royce Phantom.

Hvem er den dyreste fotballspilleren i verden?

Verdens dyreste fotballspiller
Nr. Spiller Sum (NOK)
1 Neymar 2,2 milliard
2 Kylian Mbappé 1,5 milliard
3 Ousmane Dembélé 1,4 milliard
4 Philippe Coutinho 1,35 milliard

Hvor mye koster verdens dyreste hus?

Verdens dyreste hus er nå ute for salg og ikke overraskende ligger det på den franske riveraen. Hvis du skulle ha 1,1 milliarder dollar (9 milliarder kroner) til overs etter ferien så kan du kjøpe denne herregården i Frankrike.

Hvor mye ble Neymar solgt for?

august 2017 utløste Neymars advokater hans frikjøpsklausul på 222 millioner euro. Samme dag signerte han en femårskontrakt med Paris Saint-Germain FC til 30. juni 2022.

Hvem er Norges dyreste fotballspiller?

Da Erling Haaland dro fra Borussia Dortmund til Manchester City, ble han med god margin tidenes dyreste norske fotballspiller. Jærbuen tangerte forrige rekordholder Martin Ødegaard med over 240 millioner kroner.

Hvem er den beste fotball?

Topp 100: Verdens beste fotballspillere:
Nr. Spiller Klubb
1. Luka Modric Real Madrid
2. Cristiano Ronaldo Juventus
3. Lionel Messi FC Barcelona
4. Kylian Mbappé Paris Saint-Germain

Hvem var verdens beste fotballspiller?

Vinnere menn
År Pl. Spiller
2016 1 Cristiano Ronaldo
2 Lionel Messi
3 Neymar
Fra 2010 til 2015 ble verdens beste mannlige fotballspiller tildelt Gullballen.

Har Messi vunnet VM?

For mange er 35-åringen fra Rosario den største fotballspilleren gjennom tidene, og det er ikke uten grunn. Han har vunnet 41 trofeer i karrieren, kun Dani Alaves har flere trofeer. Det er likevel en tittel han mangler. Messi har aldri vunnet VM.

Leave a Comment