Hvor mye penger er Petter Northug god for?

Petter Northugs ligningsformue falt også. I 2019 sto 35-åringen med 15,8 millioner kroner i formue, mens 2020-tallene viser 13,2 millioner.

Hvor bor Petter Northug?

Petter Northug tar med seg flyttelasset til hovedstaden.

Skipensjonisten la opp som proff langrennsløper i desember i fjor, og nå skal Northug også vekk fra Trondheim. Det bekrefter han overfor TV 2. – Ja, det blir nok mer og mer base i Oslo.

Hva har skjedd med Petter Northug?

Petter Northug ble stoppet i 168 kilometer i timen i en 110-sone på E6 i Ullensaker torsdag 13. august 2020. Han ble da mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand, og det ble tatt blodprøve. Hjemme hos ham ble det funnet kokain, bekreftet skistjernen dagen etter på Instagram.

Hvor mye penger er Petter Northug god for? – Related Questions

Hva er straffen til Petter Northug?

Petter Northug (34) dømmes til sju måneder ubetinget fengsel for råkjøring og oppbevaring av narkotika. Petter Northug godtar dommen på sju måneder ubetinget fengsel, samt tap av førerrett for alltid (det vil si en minstetid på fem år red.

Hvor gammel er Even Northug?

27 år (26. september 1995)
Even Northug / Alder

Hvor kommer Petter Northug fra?

Petter Northug (født 6. januar 1986 i Mosvik) er en norsk tidligere langrennsløper fra Mosvik i Nord-Trøndelag som representerte Strindheim IL. Han er kjent for sin sterke spurt og voldsomme taktomslag.

Hvor i Norge er Petter Northug fra?

Norsk
Petter Northug / Nasjonalitet

Hvor mange OL har Petter Northug deltatt i?

Petter Northug har kun vært med i OL to ganger, men har vært aktuell for fire mesterskap. Til sammen har han vunnet to OL-gull, én bronse og ett sølv. 2006 Torino – Han var fersk og ung og ble derfor ikke tatt ut.

Hva heter faren til Petter Northug?

John Northug
Petter Northug / Far

Hvor mange gull har Petter Northug?

Petter Northug har tatt 16 VM-medaljer, derav 13 gull. Syv av gullene er vunnet individuelt. Ingen andre herreløpere har noen gang tatt så mange VMgull i langrenn.

Hvor mange søsken har Petter Northug?

Petter Northug/Søsken

Hvor mange brødre har Petter Northug?

Petter Northug/Brødre

Når Fyllekjørte Petter Northug?

I boken «Min historie» som har offisielle utgivelsesdato torsdag denne uken forteller Petter Northug med egne ord om hvordan han opplevde fyllekjøringen 4. mai i 2014.

Hvor lenge mistet Petter Northug lappen?

Northug ble i oktober 2014 idømt fengsel i 50 dager for flere brudd på vegtrafikkloven. Samtidig ble han fradømt førerkortet for alltid, men fikk dette tilbake i mai 2019.

Leave a Comment