Hvor mye lønn elektriker?

Hvor mye tjener en elektriker? Ifølge Statistisk Sentralbyrå tjener en elektriker i snitt 517 440 kr per år. Det vil si at den gjennomsnittlige elektrikeren i Norge tjener 43 120 kr per måned.

Hva er DSB godkjenning elektriker?

Elektrofagfolk med utdanning og praksis fra et annet land må søke DSB om godkjenning til å utøve yrket sitt i Norge. For å få en slik godkjenning må kvalifikasjonene dine tilfredsstille kravene i det norske regelverket.

Hvor mye tjener en elektriker på oljeplattform?

Elektrikere på rigg, riggmekanikere, og riggmekanikere med fagbrev som mekaniker og fagsertifikat innen hydraulikk, kan regne med en startlønn på ca 457 000 ekskludert feriepenger, og ca 512 000 inkludert feriepenger.

Hvor mye lønn elektriker? – Related Questions

Hvor mye tjener en elektriker på Nordsjøen?

– Alt etter hvilken ende av tariffen du ligger på, tjener du mellom 50–70 000 kroner i måneden. Du tjener ganske bra, og får betalt for erfaring.

Hvor mye tjener en kokk på båt?

En kokk tjener i snitt 423 840,- i året.

Hvem tjener mest på oljeplattform?

Meglere i shipping og råvarer tjener i snitt 109.000 kroner i måneden, og er dermed landets best betalte yrke. På bånn finner du hjelpearbeidere på gård.

Hvor mye tjener en oljearbeider?

Teknas lønnsstatistikk viser at lønnen i 2011 i gjennomsnitt var på 724 056 kroner i privat sektor, 561 498 kroner i kommune og 536 294 kroner i staten. I 2021 er derimot lønnen i privat sektor 911 938 kroner, 727 755 kroner i kommune og 712 166 kroner i staten.

Hva gjør en elektriker på oljeplattform?

En maritim elektriker, også kalt skipselektriker jobber innen maritime anlegg, som arbeider på skip, plattform eller i annen skipsrelatert industri. Som maritim elektriker er du fagarbeider, og skipets fagspesialist på elektriske anlegg, komponenter og instrumenter.

Hvor mye jobber man på oljeplattform?

Når du jobber offshore, jobber du turnus, også kalt rotasjon/schedule. Det vanlige er at du arbeider 2–4 eller 2–3, det vil si to uker ute på jobb, deretter tre eller fire uker hjemme. På plattform regnes det som går over to uker som overtid.

Hva heter Norges største oljeplattform?

Aasta Hansteen blir Norges første og verdens største spar FPSO-plattform, en flytende installasjon bestående av et vertikalt sylindrisk skrog som er forankret til havbunnen.

Hvor mye tjener du i Nordsjøen?

Her ligger gjennomsnittet på 920.000 kroner.

Innen riggdrift er lønnen på 875.000 kroner, mens det for subsea, driftspersonell og oljeservice og plattformboring ligger på i overkant av 700.000 kroner. Tallene er gjennomsnittlig kontantlønn, som inkluderer fastlønn, sokkelkompensasjon, overtid og tekniske tillegg.

Hva er verdens største oljeplattform?

Dimensjonene i Aasta Hansteen-plattformen er gigantiske – med 320 meter fra topp til bunn. Sylinderskroget i stål med plattformdekket er 320 meter høyt fra topp til bunn. Og plattformen er den største i verden av sitt slag – med sine 70.000 tonn.

Hvor er Troll A?

Troll A er en plattform for gassproduksjon på Trollfeltet i Nordsjøen. Plattformen er en Condeep-plattform som står på 303 meters havdyp omtrent 70 kilometer nordvest for Bergen.

Hvor høy er troll?

Den 472 m høye Troll A-plattformen under slep ut til feltet i mai 1995. Plattformen er et av verdens høyeste byggverk, og den høyeste flyttbare menneskeskapte innretning.

Hva betyr ordet Equinor?

Navnet Equinor kombinerer «equi», utgangspunktet for ord som «equality» og «equilibrium» – likeverd, likevekt og balanse, og «nor» som signaliserer et selskap som er stolt av sin norske opprinnelse.

Hvor mye betaler Equinor til staten?

Equinor har betalt 285 milliarder kroner i skatt så langt i år, og venter å betale inn 140 milliarder kroner i skatt i fjerde kvartal. Det opplyser selskapets konsernsjef Anders Opedal på en pressekonferanse på selskapets kontorer på Fornebu utenfor Oslo fredag.

Hvor mange lærlinger tar Equinor inn?

Equinor tar i 2020 inn 168 lærlinger, fordelt på land og hav, inkl. to i Danmark og to ny energi lærlinger i Skottland på Sheringham Shoal.

Når utbetales utbytte Equinor 2022?

Kontantutbytte vil bli utbetalt 26. august 2022 til aksjonærer på Oslo Børs og til eiere av American Depositary Receipts («ADRs») på New York Stock Exchange.

Hvilke aksjer gir best utbytte?

Disse aksjene tror analytikerne våre vil betale mest utbytte for 2022
Rangering Aksje Div.yield
1 MPC Container Ships 17,9%
2 Star Bulk Carriers 16,1%
3 Belships 15,2%
4 2020 Bulkers 15,1%

Leave a Comment