Hvor mye koster TV og internett i måneden?

Priser for kanalpakker
Allente Parabol Kr per mnd
Altibox Eidsiva Kr per mnd
Medium Fiberbredbånd og TV 1159
Standard Fiberbredbånd og TV 1259
Pluss Fiberbredbånd og TV 1759

Hvem har billigst internett?

Det billigste fiberbredbåndet til middels bruk er “Fiber 300” fra NextGenTel Bredbånd og har en hastighet på 300 mbit/s til 699 kr. Dersom du ønsker litt mer enn 300 mbit/s så har NextGenTel Bredbånd pr. november 2022 det billigste 300 mbit/s fiberbredbåndet med sitt “Fiber 300” fiberbredbånd.

Hvor mye koster Altibox i måneden?

1 229 kr/mnd

Lyse tilbyr tv og internett fra Altibox. Lynrask fiber perfekt for hjemmekontor, overlegent for gaming.

Er Netflix inkludert i Altibox?

Med den nye Modell A-dekoderen fra Altibox kan du bruke Netflix-abonnementet ditt rett i tv-portalen. Hvis du ikke har Netflix, kan du velge det inn med poeng på Mine sider – eller du kan oppgradere til produktpakken Altibox Extra og få Netflix inkludert i pakken.

Hva koster tv på Altibox?

Altibox Standard: 500/500 Mbps + TV (50 poeng) kr 1 229,- pr mnd.

Hva tilbyr Altibox?

Altibox tilbyr internett via fiberbredbånd i hastigheter opp til 1000/1000 Mbps (Gigabit-linje) og underholdning gjennom tv-portal med tv-dekoder/tv- og strømmeboks med faste kanaler, valgfrie kanaler og strømmetjenester – pluss filmkiosk med tusenvis av leie- og kjøpefilmer.

Hva er Altibox standard?

Standard pakken er vår mest solgte produktpakke og gir deg aller mest for pengene, den sørger også for at din bolig er utstyrt med et komplett underholdningstilbud. Passer for alle, men spesielt for den moderne familien og andre som bruker tid på flere skjermer.

Hva inneholder Altibox standard?

Altibox TV Overalt-app: over 40 tv-kanaler på nettbrett og mobil og PC/Mc innenfor hjemmet, og over 30 tv-kanaler utenfor hjemmet. Se film og serier hvor du vil. Full tv-guide med opptaksfunksjon 10 dager fremover i tid.

Hvor mye koster 50 poeng på Altibox?

Produktpakken Altibox Standard: kr 1229,-*

I så fall er det mange ulike pakker å velge blant på Mine sider, alt etter hvor mange ekstrapoeng de ønsker. 50 ekstrapoeng kan for eksempel kjøpes for 99 kroner – som er billigere enn mange strømmetjenester.

Hvor mye koster Netflix i måneden?

Hva koster Netflix:

30 dager gratis prøveperiode. 89 kroner for Basis-pakke (1 skjerm – ingen HD-mulighet) 109 kroner for Standard-pakke (2 skjermer – mulighet for HD) 159 kroner for Premium-pakke (4 skjermer – mulighet for Ultra HD)

Er HBO inkludert i Altibox?

Ja, du kan logge inn med eksisterende brukernavn og passord i HBO Max-appen, som du finner på Altibox-dekoderen. Jeg abonnerer nå hos HBO, men vil heller velge inn strømmetjenesten for poeng hos Altibox. Hva gjør jeg? Velg inn HBO Max på Mine sider og følg stegene for å flytte abonnementet der.

Hva er forskjellen på HBO Max og HBO?

Hvilke titler som kan strømmes utgjør den største forskjellen mellom HBO Max og HBO. HBO Max. Strøm HBO og mye, mye mer. Den nye strømmeplattformen samler alt innholdet på HBO med enda flere populære filmer, fråtsbare serier og eksklusivt Max-originalinnhold.

Er HBO Nordic og max det samme?

HBO Max erstatter da HBO Nordic i TV- og strømmepakken, og koster det samme antall poeng. Har du allerede valgt HBO Nordic trenger du ikke å velge på nytt for å få tilgang.

Hva er den beste strømmetjenesten?

Strømmetjenester for film: 11 tjenester i test
  • Disney + – BESTE STREAMING-TJENESTE.
  • Netflix.
  • Viaplay.
  • HBO Max.
  • Crunchyroll.
  • CuriosityStream.
  • Mubi.
  • Apple TV+

Er Strim billig?

Strim Mye. 349,-/mnd. Strim Mye gir deg innhold fra TV 2 Play, HBO Max, SkyShowtime og Viaplay, i tillegg til TV-kanaler.

Hvor mye koster TV 2 Play i måneden?

TV 2 Play Film og serier 109,-

Med TV 2 Play Film og serier får du alt innholdet du elsker på ett sted. Når du vil, hvor du vil. De siste episodene.

Er TV 2 Play inkludert i Allente?

Du får TV 2 Play Basis inkludert i pakken Allente Standard, Allente Large, eller Allente Premium hos Allente. Dersom du ikke har TV 2 Play inkludert kan du velge å legge det til som en tilleggstjeneste på Allente Min side.

Leave a Comment