Hvor mye koster frimerke til Europa?

Brev i Europa
Vekt inntil Inntil 2 cm tykk 2–7 cm tykk
100 g 36,– 70,–
350 g 60,– 70,–
1 kg 115,– 130,–
2 kg 160,– 180,–

Hvor stor kan brevpost være?

Generelle minimums- og maksimumsmål for alle postsendinger

Små sendinger kan lett bli borte, og kan derfor ikke være mindre enn 9 x 14 cm. Skal du sende ekstra store må du passe på at de er innenfor maksimumsmålene for postsendinger, lengde inntil 60 cm. Lengde + bredde + tykkelse ikke over 90 cm.

Hvor mange gram per frimerke?

Frimerkene gjelder for brev inntil 20 gram. Mer om personlige frimerker.

Hvor lang tid tar posten utenlands?

Innen 2 virkedager til de fleste sentralområder i Europa/Nord-Amerika og levering 3-4 virkedager til de fleste steder i verden.

Hvor mye koster frimerke til Europa? – Related Questions

Hvor lang tid tar det før et brev kommer frem?

Veiledende leveringstid for all post er to til tre virkedager i hele Norge. Post leveres annenhver dag til din postkasse.

Hva er ulovlig å sende i Posten?

Dette kan ikke sendes i posten:

våpen og ammunisjon. fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr (som for eksempel røykbomber, røykpatroner, fenghetter eller dynamitt) eksplosiver og brannfarlige stoffer. narkotiske stoffer.

Hvor lang tid tar det å sende et brev til USA?

USA: 2–7 dager. Kina: 5–12 dager. Resten av verden: 2–10 dager.

Hvor lenge ligger en pakke på posten?

Sendinger må hentes på Posten innen hentefristen. Etter at sendingene dine har kommet på Posten, har du 7 dager eller 3 uker hentefrist.

Er det lov å sende sjokolade til USA?

Kan jeg sende matvarer som gave som for eksempel kaker / kjeks, sjokolade, tørrvarer, osv? Ja, men da må gavesendingen komme fra et land innenfor EU / EØS. Sendes dette fra land utenfor EU / EØS, kan det være restriksjoner, og vi anbefaler at mottaker sjekker dette med Mattilsynet.

Hvor mye koster det å sende en pakke til utlandet?

Prisliste
Europa Verden
1 312,– 348,–
2 338,– 410,–
3 364,– 472,–
4 390,– 534,–

Hvordan sende brev med DHL?

Sånn virker det
  1. Gå inn på www.expresseasy.no. Registrer din pakke her.
  2. Lever pakken din på et av våre Serivce Point. Ta med det du skal sende og ditt unike sporingsnummer til et av våre DHL Express Service Point som kan ta i mot DHL Express Easy pakker.
  3. Sporing og levering. DHL Express sender pakken din hvor du vil.

Hvordan sende varer til utlandet?

Når du skal sende pakke til utlandet, er eksportfortolling inkludert i den prisen du betaler for å sende. Alle pakker som sendes ut av Norge må tollbehandles. Unngå at sendingen kommer i retur; skriv eksakt hva innholdet er i tolldokumentet. “Gift (gave)” holder for eksempel ikke.

Hva er Tollfaktura?

Dokumentet brukes for sendinger som ikke inneholder handelsvarer, dvs. som mottaker ikke skal betale for, for eksempel vareprøver eller en garantireparasjon.

Hvordan unngå å betale toll?

Du betaler ingen toll. Les mer om VOEC-ordningen her. Handler du fra en nettbutikk som ikke er registrert i VOEC-ordningen, gjelder inntil videre en overgangsordning som gjør at du slipper å betale importavgifter dersom sendingens verdi er under 350 kroner inkludert frakt og forsikring.

Hvor mye tollfritt fra Sverige?

Verdigrensa Dersom du har vore utanfor Noreg i meir enn 24 timar, kan du ta med deg varer for inntil 6 000 norske kroner utan å betale toll og avgifter. Er utanlandsopphaldet kortare, kan du éin gong i løpet av 24 timar ta med deg varer for 3 000 norske kroner toll- og avgiftsfritt.

Leave a Comment