Hvor mye koster en Summer Fun båt?

Pris : kr 65.900,- ferdig montert m/Yamaha F 9,9 HES Sport (15)
Vekt 140 kg
Lengde (cm) 365
Bredde (cm) 157
Merke Hasle Summerfun
Antall personer 4

1 more row

Er Summer Fun selvlensende?

Hasle Summerfun

Bruksområde Hasle Aqua Fun er en båt hele familien kan ha glede av. Aktuelle bruksområder er: Slepejolle, båten har gode slepeegenskaper, og den skader ikke motorbåten. Hyttebåt, båten er selvlensende, og den trenger ikke å dekkes til.

Hvor gammel må man være for å kjøre Summer Fun?

To unge gutter kjørte hver sin SummerFun båt i sjøen utenfor Namsos da båtene dunket inn i hverandre. En båt kantret, og en 14 åring havnet i sjøen. Han kom seg opp i båten igjen. Det er 16 års aldersgrense for å kjøre denne typen båter, og politiet etterforsker saken.

Hvor mye koster en Summer Fun båt? – Related Questions

Hvor stor båt kan en 15 åring kjøre?

Barn under 16 år kan kjøre båter med maks 10 hestekrefters (7,5 kW) motor. Båten kan ikke ha en lengde større enn 8 meter – 26,25 fot. Øvelseskjøring i større båt er tillatt under tilsyn av fører som har rett til å kjøre båten. Båtførerprøven kan tas fra fylte 14 år, men utstedes ikke før fylte 16.

Hvor mye veier summerfun?

Lengde: 12 fot / 365 cm. Bredde: 157 cm. Vekt: 140 kg.

Kan en 12 åring kjøre båt?

Det finnes ingen nedre aldersgrense for å kjøre båt, men er du under 16 år er det tre betingelser som må være oppfylt for at du skal kunne kjøre båten: Båten kan ikke være lengre enn åtte meter. Båten kan ikke ha større motor enn 10 hk.

Hvor fort går summerfun?

Hasle Summer Fun er konstruert for å være en planende båt. Med trimmet 9,9 HK oppnåes en hastighet på 19 knop. Ut fra båtens størrelse og skrogutforming anbefaler vi motorstørrelse på 15 HK til 20HK. Båten får det nødvendige «trøkk» som fremkaller smilet.

Hvor fort går en 20 hester?

En firetakter på 20hester på en åpen båt i 4,5 – 5-metersklassen er uproblematisk å håndtere med rorkult. Toppfarten med denne motorstyrken ligger rundt 22 knop med marginal belastning. Normal marsjfart vil ligge mellom 18 og 20 knop.

Hvor stor båt må man ha for å kjøre uten vest?

Påbudt å bruke redningsvest i båter under åtte meter

Når båten er 24 meter eller mindre, er det båteier og båtfører som er pliktig til å sørge for at det er nok redningsvester eller flyteutstyr til alle om bord, og at disse er lett tilgjengelige for alle.

Hvor mange hk har et menneske?

Det betyr at ei hestekraft er den krafta som trenges for å løfte 75 kilo en meter rett opp på et sekund. En vanlig personbil har ca 100 hestekrefter. Det betyr at motoren er kraftig nok til å løfte 7.500 kilo en meter rett opp på et sekund.

Hvor fort kan barn kjøre båt?

Fra og med 1. juli fjernes 10-knopsgrensen for båtførere under 16 år. Frem til nå har ikke barn og ungdom under 16 år fått lov til føre båter med mer enn 10 hestekrefter eller som går fortere enn 10 knop.

Hva er straffen for å kjøre uten båtlappen?

Vanlig straff for å kjøre uten båtførerbevis er bot på inntil 5000 kr. Det er også mulig at du får en sperrefrist som vil si minst ett års utsettelse på båtførerprøven.

Hvor mange hk uten båtlappen?

Er du født 01.01.1980 eller senere, og skal føre båt med mer enn 25 hk eller over 8 meter lengde trenger du båtførerbevis.

Kan man kjøre båt uten lappen?

Krav om båtførerprøve er regulert i Forskrift om krav til fører av fritidsbåt . Forskriften stiller ikke noe krav om at man må ha billappen for å kunne få båtførerbevis.

Leave a Comment