Hvor mye koster en iPhone XS?

Apple iPhone XS finnes i størrelsene 64 GB, 256 GB og 512 GB. Den billigste prisen for Apple iPhone XS 4GB RAM 64GB akkurat nå er 7 996 ,-.

Når var det iPhone 11 kom ut?

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er smarttelefoner utviklet av Apple og lansert av Tim Cook 10. september 2019 under en presentasjon i Apple Park. Telefonene kom i salg 20. september 2019.

Hvilket år kom iPhone 8?

22. september 2017
iPhone 8 / Introdusert

Hvor mye koster en iPhone XS? – Related Questions

Når kommer iPhone 14 ut?

iPhone 14 blir tilgjengelig i butikk fra fredag 16. september, og iPhone 14 Plus fra fredag 7. oktober. «Kundene våre setter sin tilit til iPhone hver dag, og iPhone 14 og iPhone 14 Plus introduserer banebrytende ny teknologi og viktige trygghetsløsninger.

Hvilken iPhone skal jeg velge 2022?

Beste iPhone 2022: hvilken er det best å kjøpe nå?
 1. iPhone 14 Pro Max. Den beste iPhone-modellen. Spesifikasjoner.
 2. iPhone 14 Pro. En Pro Max i et hendigere format.
 3. iPhone 13 Pro Max. Fremdeles en iPhone i toppklassen.
 4. iPhone 13 Pro. En super Pro-modell med mindre skjerm.
 5. iPhone 14. En liten, men kraftig oppgradering.

Hvor lenge varer en iPhone 8?

Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid.

Hva er bra med iPhone 8?

Batteriet på iPhone 8 kan også tåle opptil 13 timer med videoavspilling, i tillegg til 40 timers musikk med en enkelt lading. Selv om det finnes iPhone-modeller med lengre batterilevetid samt en kraftigere prosessor, er iPhone 8 fortsatt et godt alternativ for folk flest og gir mye kvalitet for pengene.

Er iPhone 8 vanntett?

Du trenger heller ikke bekymre deg for det våte element, ettersom iPhone 8 er både vann- og støvtett.

Er iPhone 7 og 8 like store?

iPhone 7-modellene har stort sett samme størrelse som iPhone 8-telefonene.

Hva er den beste iPhone?

iPhone 12 er et trygt og godt valg for alle som vil ha en ny mobil. Her får du en flott og lyssterk Super Retina XDR-skjerm, et glimrende dobbeltkamera som også tar gode bilder i dårlig lys, trådløs lading og 5G-støtte. Hjernen bak det hele er den raskeste chipen i noen smarttelefon, A14 Bionic.

Hvor stor er en iPhone XS?

iPhone XS er 143,6 × 70,9 mm stor, mens iPhone XS Max er 157,5 × 77,4 mm stor. Begge har OLED med en oppløsning på 458 ppi. Skjermdiagonalen på iPhone XS er på 150 mm (5,8 “). Telefonene har kapslingsgrad IP 68 mot støv og vann, og støtte for dobbelt SIM-kort.

Hvilken iPhone har best batteritid?

iPhone 12 Pro Max har den beste batterilevetiden på en hvilken som helst iPhone, men iPhone 12 Pro får også god batterilevetid, og det samme gjør den nye iPhone 12.

Hva er best av XS og XR?

Den har to vesentlige forskjeller som skiller den fra XS-modellene: skjermen og hovedkameraet. I stedet for et «Super Retina» OLED-panel, har XR det som Apple selv omtaler som den mest avanserte og mest fargekorrekte LCD-skjermen på markedet.

Hvilken iPhone er best for barn?

iPhone 7. iPhone 7 var den første Apple-mobilen som tåler både vann og støv, noe som er perfekt for aktive barn som ikke skyr dårlig vær. Mobilen er i tillegg rask, og tar unna alt som er av apper og oppgaver – i tillegg til å kunne ta flott bilder i varierende lysforhold.

Hvor lønner det seg å kjøpe iPhone?

iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

Når er det billigst å kjøpe iPhone?

Alt blir billigere under Black Week

Statistikken avslører imidlertid at det er ett lite vindu i løpet av året hvor en sparer mest, også på iPhone: Under Black Week – dagene før og etter Black Friday – var alle modellene i undersøkelsen bortsett fra én, på sitt laveste prisnivå i lanseringsåret.

Hvilken billig mobil er best?

Beste billige mobil 2022 – best i test akkurat nå
 1. Xiaomi Poco X3 NFC – best i test. Mye telefon til lav pris.
 2. Moto G9 Power. Beste budsjettmobil på batterifronten.
 3. Xiaomi Redmi Note 11. Den flotteste budsjettmobilen.
 4. Xiaomi Redmi Note 9S. En mester blant budsjettmobilene.
 5. Realme 8 5G.
 6. Moto G50.
 7. Motorola One Macro.
 8. Realme 8.

Er iPhone billigere i Sverige?

Faktisk koster en iPhone kun 72 prosent av prisen i Norge. Også i Japan og Canada kommer du billig unna. Verst i klassen er Sverige, der du må punge ut en prosent mer enn i Norge.

Kan man kjøpe iPhone i USA?

Hjemlandet USA er det rimeligste stedet i verden å kjøpe Iphone, men prisforskjellene til andre land er store og varierte. Også i eurosonen er det forskjeller fra land til land. De skandinaviske landene er blant de dyreste. Prisforskjellen mellom Norge og USA ligger rundt 40 prosent, avhengig av dagens valutakurs.

Leave a Comment