Hvor mye koster en Cocker spaniel valp?

Den typiske prisen for en cocker spaniel ligger et sted mellom 15.000 – 20.000 NOK. Husk imidlertid at i tillegg prisen på en cocker spaniel, er det store kostnader forbundet med å være hundeeier.

Hvordan kjøpe Cocker spaniel?

NKK anbefaler alle som skal kjøpe valp å kontakte raseklubben. Raseklubben sitter med ekspertisen på rasen, oversikt over oppdrettere og kunnskap om rasens helse. Lenke til raseklubben finner du nederst på denne siden.

Hvem passer Cocker spaniel til?

Ettersom cockerspaniels trives så godt i selskap med familien sin, kan de bli noe destruktive hvis de blir liggende alene lenge uten selskap eller aktivitet. Spanielen er vennligsinnet og passer bra med alle slags familier, barn og andre hunder.

Hvor mye koster en Cocker spaniel valp? – Related Questions

Hvor mye tur trenger cocker spaniel?

Cocker spaniel er på alle måter en veldig aktiv hund, og trenger mye mosjon. Du må kunne sette av minst én time hver dag til å lufte den, og aller helst bør den få kunne være i skog eller mark hvor den kan få litt ulike inntrykk.

Hvor ofte skal cocker spaniel klippes?

En cocker spaniel trenger jevnlig å bli børstet, badet og klippet for å holde seg flokefri og velstelt. Den kan bli langhåret hvis man ikke klipper den jevnlig. Det kommer an på hver enkelt hund, men man bør klippe minst 4-6 ganger i året, om ikke mer!

Hvorfor velge cocker spaniel?

De er ideelle kjæledyr hvis man har barn i huset, og de kommer godt overens med andre husdyr. Cocker spaniel-hunder er en veldig glad rase og logrer stadig med halen og bringer små “gaver” til alle og enhver. De er lett å trene opp, da de er ivrige etter å lære og å tilfredsstille.

Er cocker spaniel fuglehund?

Cocker spaniel har i mange år vært en av verdens mest populære hunderaser. Den er vakker, lett å bli glad i, klok og allsidig. For at den skal ha det bra, trenger den mye aktivitet og utfordringer. Cockeren er en støtende og apporterende fuglehund, og mange bruker den til jakt.

Hvor mange år blir en cocker spaniel?

12 til 15 år
Cocker spaniel / Levetid

Hvilke hunder er allergivennlige?

Det er for eksempel rasene labraduddel (blanding av labrador og puddel), portugisisk vannhund og kinesisk nakenhund som ofte trekkes frem som mer allergivennlige enn andre hunderaser. Begrunnelsen for at disse kalles «allergivennlige» er at de røyter mindre, og da antas å gi fra seg færre allergener.

Hvilken hunderase er roligst?

8 rolige hunderaser
  • Malteser. En Malteser er en liten hund som lett kan forveksles med en liten kosebamse.
  • Bichon Frise. Denne hunderasen er en svært intelligent hund som lett tilpasser seg familiens rutiner.
  • Shar Pei.
  • Saluki.
  • Cavalier King Charles Spaniel.
  • Tibetansk terrier.
  • Napolitansk mastiff.

Hvilken hund er den beste familiehunden?

Labrador retriever er nok en velkjent familiehund, og disse hundene sies å være de aller gladeste av alle rasene som finnes. En labrador vil elske alle den møter, men den har selvsagt en spesiell plass i hjertet til den nærmeste familien sin.

Hvorfor skal hunden ligge oppå meg?

Når hunder sitter på vårt fang føler de at de er høyere enn de andre og har bedre kontroll. Om din hund sitter på ditt fang og bjeffer eller knurrer på andre hunder kan det være at den kjenner at den må markere sin dominans ekstra.

Hva betyr det når hunden stirrer på deg?

Hvis du opplever at hunden stirrer på deg, skal du hverken føle deg krenket eller utsatt – det er nemlig ren og skjær kjærlighet. For ifølge hundeeksperten Brian Hare, er det tegn på kjærlighet og takknemlighet.

Leave a Comment