Hvor mye får bryne for Haaland?

Manchester City-stjernen Erling Braut Haaland har kjøpt en leilighet i Kirsten Brynes veg på Bryne for 11 millioner kroner. Han kjøper den av sin far Alfie Haaland.

Hvor mye tjente Molde på Haaland?

Mer enn 100 millioner til MFK

I januar 2020 ble Haaland solgt fra Salzburg til Borussia Dortmund for anslagsvis 200 millioner kroner. Moldes gevinst her var trolig rundt 15 prosent, altså 30 millioner. De totale inntektene på Halaand kan dermed ha passert 100 millioner kroner.

Hva kjøpte Dortmund Haaland for?

I mai ble det bekreftet at Haaland forlot Borussia Dortmund til fordel for en femårig kontrakt med Manchester City. Han skal ha blitt kjøpt ut for rundt 60 millioner euro. Siden har det vært mange spekulasjoner omkring hvor mye jærbuen ville tjene i den engelske storklubben.

Hvor mye får bryne for Haaland? – Related Questions

Hvor rik er Haaland?

Kapital skriver at medregnet lønn fra RB Salzburg og Dortmund har han opparbeidet seg en formue på rundt 130 millioner kroner.

Hvor mye kostet Håland?

Haaland (Man. City). 152,6 mill. euro.

Hva ble Erling Braut Haaland solgt for?

Overgangssummen er ikke bekreftet, men Ifølge flere aviser, deriblant Bild, selges Haaland til City for 75 millioner euro (750 millioner kroner) på grunn av en avtalt klausul i kontrakten med Dortmund.

Hvem vil kjøpe Håland?

Erling Braut Haaland (21) har sagt ja til Manchester City. Det melder The Athletic og den vanligvis troverdige journalisten David Ornstein. Fortsatt gjenstår detaljer – som betaling til Borussia Dortmund, betaling til Haalands representanter og detaljer i kontrakten, rapporterer The Athletic.

Har City kjøpt Haaland?

230 millioner

Nå kommer bekreftelsen fra klubben på overgangen, som skjer omtrent på dagen 22 år etter at pappa Alfie Haaland (49) skrev under for den samme klubben (der han spilte fra 2000 til 2003). Samtidig var moren høygravid med Erling. Kontrakten er på fem år – altså til sommeren 2027.

Hvor mye er Haaland vert?

Han er verdt rundt 1,58 milliarder kroner. Haaland og Ødegaard er de to norske som er på topp 100-lista.

Hvem er den dyreste fotballspilleren i verden?

Verdens dyreste fotballspiller
Nr. Spiller Sum (NOK)
1 Neymar 2,2 milliard
2 Kylian Mbappé 1,5 milliard
3 Ousmane Dembélé 1,4 milliard
4 Philippe Coutinho 1,35 milliard

Hvem er den beste fotballspilleren i verden?

Lionel Messi

De fleste fotballfans anser Lionel Messi som den beste spilleren i verden, men han har en nær konkurrent i Cristiano Ronaldo, som også regnes som en av de beste. Lionel Messi var i god form forrige sesong. Han kom til PSG i sommer og har spilt syv Champions League-opptredener og scoret fem mål.

Hvem eier Man City?

City Football Group
Manchester City FC / Eier

City Football Group er et holdingselskap som administrerer fotballklubber. Konsernet eies av tre organisasjoner; hvorav 78% er majoritetseid av Abu Dhabi United Group, 10% av det amerikanske firmaet Silver Lake og 12% av de kinesiske firmaene China Media Capital og CITIC Capital.

Wikipedia

Hva heter eieren til Liverpool?

Fenway Sports Group (FSG) har eid Liverpool FC siden 2010.

Hvem eier Man Utd?

Glazer-familien er hovedeier i Manchester United og Joel Glazer er medstyreleder sammen med broren Avram Glazer.

Hvem eier Arsenal?

Arsenal FC
Arsenal
Arsenal Football Club
Sted London
Oppkalt etter Royal Arsenal
Eier Kroenke Sports & Entertainment

Hvilken klubb er rikest?

Oversikten viser at det fremdeles er Barcelona som har høyest inntjening i verdensfotballen, etterfulgt av Real Madrid, Bayern München, Manchester United og Liverpool. Liverpool har med en inntjening på 489 millioner pund klatret opp to plasser fra i fjor. Dermed går de forbi Manchester City og PSG på listen.

Hvilket lag har mest penger?

Real Madrid

Real Madrid klatrer på årets liste, og er nå regnet som den rikeste klubben i verden.

Hva er verdens rikeste fotballklubb?

Real Madrid troner øverst

Øverst på lista over verdens mest verdifulle klubber finner vi Martin Ødegaards tidligere klubb, Real Madrid. Spanjolene er verdt 5.1 milliarder dollar, og eies av medlemmene. De står oppført med 90 millioner dollar i driftsinntekter.

Hvor rik er Norges rikeste?

Norges 10 rikeste
Navn Formue (i mrd. kr.)
1 John Fredriksen (78) 124
2 Odd Reitan (71) 64
3 Ole Andreas Halvorsen (61) 62,5
4 Johan Johannson (55) 61,5

Leave a Comment