Hvor mye er en mummikopp verdt?

Koppene er nemlig svært verdifulle samleobjekter og dermed verdt en liten formue. De mest sjeldne koppene blir solgt for flere hundre tusener. På finn.no kan man få kjøpt en kopp til alt fra kr 200,- til 10.000 kroner. Koppene som er utgått koster som regel mye mer.

Hvor mye rommer en mummikopp?

Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter. Koppen med Mummitrollet vårt er turkis og rommer 0,3 liter. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Hvilke Mummikopper kommer i 2022?

Fiske Mummikopp 2022 fra finske Arabia er årets Mummikopp sommersesongen 2022.

Hvilke Mummikopper går ut?

Våre anbefalte mummikopper (oversikt)
# Produkt
6 Mummikopp Hattifinattene – Seriens morsomte figurer
7 Mummikopp vennskap – Lekker blomstereng
8 Mummikopp Gressgrønn – Flotte, grønne detaljer
9 Mummikrus Sniff – Hele Mummidalens kenguru?

Hvor mange Mummikrus finnes det?

Det finnes i dag mer enn 100 ulike Mummikopper, og Tove Slotte har designet de aller fleste.

Hva heter årets Mummi Sesongservise?

Den 1. oktober lanseres Arabias sesongservise for vinteren 2021 «Snø i måneskinn», som består av et krus, en skål, minimugger og 2 kaffeskjeer. Sesongserviset baserer seg på historien fra Tove Janssons «Trollvinter» fra 1957.

Hva heter årets Mummi sesong servise?

Vinterens mangfold har blitt brukt som inspirasjon.

Arabia har i 2019 navngitt vinterserviset Tung snø for å belyse Tove Janssons nøyaktige beskrivelser av vinteren.

Når er Mummidagen?

9. august er «Mummidagen», og forfatter Tove Janssons bursdag.

Hva heter Mummi sesong servise?

Sesongserviset Snøstorm, er en fortsettelse på Tove Janssons historie Trollvinter (1957) der karakterene i Mummidalen søker ly for stormen i det forunderlige badehuset. Serviset består av et krus, en skål, minimugger og skjeer.

Er Mummi norsk?

Mummitrollet (svensk Mumintrollet) er hovedfiguren i en serie på ni barnebøker og fire bildebøker av den finlandssvenske forfatteren og tegneren Tove Jansson, utgitt fra 1945 til 1970.

Når døde Tove Jansson?

27. juni 2001
Tove Jansson / Dødsdato

Når kom de første Mummikoppene?

Den finske designpionæren Arabia lanserte den første mummikoppen i 1991.

Hvor mange Mummikopper i året?

Etter at flere har spurt etter en oversikt over Mummikoppene tenkte jeg det var greit å få satt opp en oversikt. Hvor mange Mummikopper finnes det? Blant Arabia koppene på denne listen er det nå 115 kopper, og listen vokser hvert år. Koppene er sortert kronologisk etter når Mummikoppene ble lansert.

LES OGSÅ  Hvor får man kjøpt brodder?

Hvem eier Mummi?

Mummidalen
Informasjon om stedet
Eier Ingen
Beboere Mummipappa Mummimamma Mummitrollet Sniff Snorkfrøken Snorken Lille My Snusmumrikken Hemulen Mymlen II Stinky Bisamrotten Filifjonka Too-ticky Tufsla og Vifsla Misa Ynk Homsen Alicia Heksa Hufsa Politimesteren
Opptredener

Hvem lager Mummi-krus?

Hvem bestemmer hvordan kruset skal se ut? Svaret er illustratør og produksjonsdesigner Tove Slotte i Moomin by Arabia. Hun har stort sett alltid en tusj med i spillet og står hittil bak designet av 95 krus. Slotte tegner et bilde av prosessen i et skriftlig intervju med Kitch’n.

Er Mummitrollet japansk?

I Mummidalen (finsk: Muumilaakson tarinoita, japansk: 楽しいムーミン一家, Tanoshii Mūmin Ikka, norsk: Hyggelig Mummifamilie, bedre kjent som Mummitrollet) er en japansk-finsk-nederlandsk tegnefilmserie basert på barnebøkene og tegneseriene om Mummitrollet av Tove Jansson.

Hva heter søsteren til Mummi?

Hun er storesøster til Lille My og datteren til Mymlen. Senere i bøkene blir Mymlens datter bare kjent soeldrlen. Hun opptrer i Farlig midtsommer, Trollvinter (men bare som en sovende karakter), og med en større rolle i Sent i november.

Hva heter Mummi på finsk?

Mummitrollet, også kalt Mummi, (Finsk: Muumipeikko or Muumi, Engelsk: Moomintroll) er helten og hovedpersonen i Mummibøkene og deres adaptasjoner. Han er et mummitroll som bor i Mummidalen sammen med Mummipappa og Mummimamma.

Hva slags dyr er Stinky?

Stinky er skurken i Mummidalen, men han er en veldig hyggelig en. På mummikoppen ser vi en hund som har tatt håndvesken til Mummimamma. Stinky får tak i halen på hunden, noe som gjør at hunden slipper taket i vesken og Mummimamma får den tilbake.

Leave a Comment