Hvor mange sesonger er det av legacies?

Legacies
Sjanger Dramaserie, grøsserserie, fantasy tv-serie, paranormalt RV-program, vampyr-TV-program, varulv-TV-program
Prod.land USA
Sesonger 4
Episoder 68 (16. juni 2022)

Når får vi HBO Max?

Da HBO Max ble lansert i Norge og Norden i 2021, var en del av trekkplasteret at man skulle få tilgang på filmer kun 45 dager etter kinopremieren.

Når slippes nye episoder på HBO Max?

De fleste nye seriene og filmene på HBO er tilgjengelige på HBO Max når de har premiere på HBO. Det tar litt tid å forberede HBOs direktesendte show og begivenheter for HBO Max. Dette innholdet er vanligvis tilgjengelig innen 24 timer etter at det først ble sendt.

Hvor mange sesonger er det av legacies? – Related Questions

Hva er forskjellen på HBO og HBO Max?

HBO Max samler filmer og serier fra de mange selskapene under WarnerMedia-paraplyen. De har valgt å kalle opp tjenesten etter den enormt populære kabel-TV-kanalen HBO, men i tillegg til HBO-serier har de også innhold fra Warner Bros.

Kommer på HBO Max mars 2022?

The Tourist og Our Flag Means Death er nye serier på HBO Max i mars.

Kommer på HBO Max januar 2022?

En ny serie fra Downton Abbey-forfatteren Julian Fellowes, Euphoria sesong 2 og superheltseriene Peacemaker og Superman & Lois kommer på HBO Max i januar.

Hva er tilgjengelig på HBO Max?

HBO Max er en strømmeplattform som samler alt innholdet på HBO og enda flere seriefavoritter, populære filmer og nytt Max-originalinnhold for hele familien. Alle finner noe de liker å se på blant mer enn 10 000 timer med banebrytende underholdning for familier med små barn og voksne i alle aldre.

Hvor ofte kommer Euphoria episoder ut?

Sesong 2 av «Euphoria» startet i begynnelsen av januar 2022, og nye episoder lanseres på slutten av hver uke. Sesong 2 vil bestå av totalt 8 episoder. Ønsker du å strømme «Euphoria» i Norge er HBO Max strømmetjenesten som har rettighetene.

Kommer det en sesong 3 av Euphoria?

4. februar delte HBO Max og serieskaperne at sesong 3 får grønt lys. #EUPHORIA has been renewed for season 3. Francesca Orsi fra HBO Max forteller at de gleder seg stort.

Når kommer neste Euphoria episode?

Andre sesong av den konfronterende HBO-serien Euphoria kommer kanskje ikke før 2021 eller 2022, men HBO har laget en bonus-episode i mellomtiden – og enda en er på vei!

Når kommer nye episoder Euphoria?

Sesong én kom i juni 2019, og sesong to nå i januar 2022. Så avhengig av pandemiutvikling og skuespillerplaner, kan vi kanskje se neste sesong på skjermen i begynnelsen av 2023.

Hva er aldersgrensen på Euphoria?

På HBOs egne sider står det “Advarsel: denne serien inneholder sterke scener og eksplisitt innhold som seksuelle situasjoner, rusmisbruk og vold”. Dette er nok skrevet for å forklare hvorfor serien har fått 18+ i aldersgrense av HBO.

Hvor mange episoder av Stranger things sesong 4?

Flere av anmelderne har merket seg at sesong 4 også er veldig lang: De ni episodene varer i totalt 13 timer, og finalen varer to og en halv time. Sesongen skal ha en spilletid som er nesten dobbelt så lang som forrige sesong.

Hva handler Euphoria om?

Multimediastjernen Zendaya spiller i en dynamisk HBO-dramaserie som følger high school-elever som navigerer seg gjennom et minefelt av dop, sex, selvinnsikt, traumer, sosiale medier, kjærlighet og vennskap i en stadig mer usikker verden.

Hvor mange seere har Euphoria?

De melder om 2,4 millioner seere totalt på alle plattformer. Det skal være mest sett noensinne på strømmetjenesten HBO Max som ble lansert i mai i fjor i USA.

Hvor mange episoder av Euphoria sesong 2?

Euphoria sesong 2 har premiere hos HBO Max søndag 9.

Som forgjengeren består den av bare 8 episoder.

Hvor kan jeg se Euphoria serie?

Euphoria” er en dramaserie produsert i USA og utgitt i 2019. Den har en veldig høy vurdering av IMDb: 8.4 stjerner av 10. “Euphoria” finnes nå å strømme på HBO Max. Klikk på en lenke for å se den nå!

Hvor mange episoder er det i Euphoria sesong 1?

Rue: – And salt the earth behind you. Sesong 1 av Euphoria avsluttet søndag natt norsk tid etter to måneder med åtte episoder.

Hvor mange episoder er det i sesong 1 av Euphoria?

59min – Rue blir deprimert og ser 22 episoder i strekk av et britisk reality-program. Jules drar for å besøke en gammel venn. Cassie søker råd etter Halloween-kvelden.

Leave a Comment