Hvor mange kan være på Storytel?

Opp til 3 brukere med full tilgang til hele biblioteket, og Kids Mode for de yngste i familien.

Hva koster Storytel familie?

Storytel Family:

lytt og lese offline. Pris 249 kr/mnd.

Hvor mye koster Storytel i måneden?

Storytel har gratis prøveperiode på 14 dager, utover dette koster det 189 kr i måneden for å lytte ubegrenset til lydbøker i alle sjangre. Hos storytel kan du både lytte og lese og for å gjøre det mest mulig brukervennlig kan du laste ned e-bøkene til offline modus slik at du ikke er avhengig av nett.

Hvor mange kan være på Storytel? – Related Questions

Kan flere lytte til Storytel?

Hver Storytel-konto har også mulighet til å lytte og lese på én ytterligere enhet, så lenge den andre enheten kun leser/lytter fra kategorien Barn. Totalt kan dere bruke 4 enheter samtidig (hvis 2 av enhetene brukes til å lytte/ lese fra kategorien Barn).

Hva er billigst av fabel og Storytel?

Prisen for Storytel (179 kroner/mnd) er riktignok høyere enn Fabel (169 kr/mnd), men forskjellen er liten. Fordeler: Gratis i 14 dager. Stort utvalg av lydbøker.

Hva er best av Storytel og fabel?

Fabel eller Storytel? Storytel har et noe bedre tilbud siden de lar deg lytte ubegrenset, selv om et abonnement hos Fabel i teorien er billigere. I tillegg har Storytel et litt større utvalg, samt mer å velge mellom av abonnementer. Derfor er denne tjenesten hakket bedre enn Fabel.

Hva er den beste lydbok appen?

I vår test av lydbokapper har vi kåret Nextory til best i test. Her får man godt utvalg, og du finner spesielt mange bøker innenfor kategoriene krim, spenning, romantikk, romaner og biografier. I tillegg kan du sette opp flere ulike brukerprofiler, og utvalget blant barnebøker er svært godt!

Hvor kan man høre lydbøker gratis?

  • Hør lydbok gratis hos Nextory (45 dager)
  • Hør lydbok gratis hos Podimo (45 dager)
  • Hør lydbok gratis hos Fabel (4 uker)
  • Hør lydbok gratis hos Storytel (14 dager)
  • Hør lydbok gratis med BookBeat (45 dager)
  • Biblioteket sin app Bookbites.
  • Gratis lydbøker hos Lydbok.to (Helt gratis)

Hva tjener forfattere på Storytel?

En forfatter tjener mellom 10–12 kroner per avspilling. – Det var som en åpenbaring da jeg så hvor mye større markedsandel Storytel hadde, og hva det betydde for meg.

Er det lydbøker på Spotify?

For å høre lydbøker på Spotify må du åpne appen og gå til søkefeltet (se etter ikonet med et forstørrelsesglass). Skriv inn «lydbøker» om du vil høre norske, eller «audiobooks» for engelske. Da kommer det opp forslag til spillelister med mange ulike lydbøker i seg, og så er det bare å lete etter en du kan like.

Hvor mye tjener en forfatter pr bok?

De fleste forfattere får nemlig rundt 120 000 kroner per bok de publiserer fra innkjøpsordningen til biblioteker, mens veldig mange forfattere også får et statlig forfatterstipend på opptil 280 000 kroner i året.

Hvem eier Storytel?

Cappelen Damm eier 50 prosent av Storytel Norge, eneren her til lands. Bonnier har sin egen strømmetjeneste, Bookbeat. Den opererer i hele EU, mange steder i konkurranse med Storytel (som også er svensk).

Er Storytel norsk?

Storytel Norge eies 50 prosent av det svenske lydbokkonsernet Storytel AB, og 50 prosent av Cappelen Damm. Strømmetjenesten administreres av Cappelen Damm. Daglig leder er Håkon Havik, og styreleder er Cappelen Damms konserndirektør Tom Harald Jenssen.

Hvem eier BookBeat?

BookBeat er en strømmetjenester for e-bøker og lydbøker, og eies av Bonnier Books. – Marianne har imponert oss stort med det arbeidet hun har gjort for å løfte Strawberry Publishing, nå Bonnier Forlag, og deres forfattere de siste årene.

Er BookBites gratis?

Bruk BookBites til å låne e-bøker og e-lydbøker gratis fra biblioteket. Appen er laget for å gi gode lese- og lytteopplevelser og benyttes av bibliotekene i Agder, Innlandet, Nordland, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken samt E-bibliotek for sjøfolk.

Kan man lese på Storytel?

Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning.

Hvordan låne lydbok på biblioteket?

Se gjennom listene eller søk i appen for å finne noe å låne. Du kan avgrense til det som er ledig, om det er bok eller lydbok, på alder, sjanger og på språk. Biblioteket kjøper et sett lisenser for å låne ut bøker. Dette utvalget styres av økonomi, så antall tilgjengelige titler vil variere i løpet av året.

Kan man ha Storytel på Kindle?

Kan Storytel brukes med Kindle? Det er ingen støtte mellom Kindle og Storytel. Du trenger heller ikke Kindle lesebrett for å bruke Storytel. Du kan lese e-bøkene hos Storytel direkte på mobil / nettbrett.

Hva koster Nextory?

Størst på norske bøker – alt i én app. Finn dine og barnas favoritter blant hundretusenvis av lydbøker og e-bøker fra 139 kr per måned.

Leave a Comment