Hvor mange kalorier er det i et pitabrød?

Coop pitabrød
Næringsinnhold per 100 g Energi, kJ Energi, kcal
Rema 1000 pitabrød, I England for Rema 1000 1100 260
Mexican pita, Santa Maria A/S 1050 250
Hatting pitabrød, Hatting Bageri 1065 251
Coop pitabrød, For Coop Trading A/S 1180 280

Hvor mange kalorier er det i et grovt pitabrød?

Næringsinnhold
pr. 100 gram
Energi (kcal) 236 kcal
Energi (kJ) 999 kJ
Fett (g)* 1.5 g
– hvorav mettet fett* 0.2 g

Hva har skjedd med Hatting pitabrød?

En brann i bakeriet som baker Hatting pitabrød i Danmark vil føre til at den kjære folkefavoritten vil forsvinne fra frysedisken i en periode. Vi jobber på spreng for å gjøre fraværet så kort som mulig. Ovnen på produksjonslinjen ble ødelagt i brannen, men heldigvis klarte alle ansatte i bakeriet å komme seg raskt ut.

Hvor mange kalorier er det i et pitabrød? – Related Questions

Hvilket land kommer pitabrød fra?

Pitabrød kommer fra Hellas, og er mye brukt i det greske, tyrkiske kjøkken og ellers i middelshavsregionen. Brødet har tradisjonelt blitt brukt til å dyppe i hummus og liknende sauser, samt til å servere matretter som gyros, souvlaki, falafel og kebab i.

Kan man varme pitabrød i brødrister?

Pitabrødet kan varmes i ovn, mikro, airfryer eller brødrister.

Hvor er Hatting pitabrød?

Hatting Pitabrød er fine, myke og saftige pitabrød bakt med hvetemel. Selges i pakning: 6 stk à 80 gram. Pitabrød får du kjøpt hos REMA 1000, Joker, Kiwi, Spar, Eurospar, Meny, Bunnpris, Mega, Extra og Obs.

Hvor lenge holder pitabrød seg?

Pitabrød blir relativt fort tørt, men holder seg brukbart i en tett plastpose i 24 timer.

Når kommer pitabrød tilbake?

Hatting pitabrød vil være tilbake i frysedisker over hele landet i juli etter et kort fravær på grunn av brann i bakeriet i Danmark. Etter intens jobbing har vi funnet en løsning som gjør at pitabrødene kan bakes på det danske bakeriets andre produksjonslinje, med den samme kjente og kjære oppskriften.

Hvordan varme opp pitabrød?

Pensle pitabrød med olivenolje og legg det i en oppvarmet skillet eller panne. Noen få minutter på hver side vil få brødet varmt og oppblåst.

Hvordan oppbevare pitabrød?

Oppbevaring av hjemmelaget pitabrød

Dekk pitabrød med lett fuktig klede så fort den kommer ut av ovn. Hold den dekket fram til den blir kald. Så kan du legge brød i brødpose for oppbevare i noen dager. Pitabrød kan fryses opp til 3mnd.

Hvordan varme opp moussaka?

Denne retten kan du gjerne lage kvelden i forveien. Varm den opp på 150°C i ca. 30 min.

Hvilken mat skal ikke varmes opp igjen?

Ikke varm opp pasta, ris og poteter

Spinat og andre bladgrønnsaker er heller ikke de eneste grønnsakene du ikke bør varme opp to ganger. Du kan nemlig få problemer med oppblåst mage hvis du varmer opp igjen middagsrestersom inneholder ris, pasta og poteter.

Kan man varme opp mat 3 ganger?

Men er det gjort riktig, så er det ingenting i veien for å spise mat som er varmet opp flerfoldige ganger. Maten er fortsatt helt trygg å spise. Utseende og konsistens vil nok endres etter hvor mange ganger maten varmes opp.

Er det farlig å sette varm mat i kjøleskapet?

Kjøleskapet har begrenset kapasitet til å kjøle ned mat. Plasserer du varm mat i kjøleskapet, vil temperaturen stige og kondens vil gi gode vekstmuligheter for bakterier. Nylig varmebehandlet mat som skal oppbevares eller spises kaldt, bør derfor dampes av før den settes inn i kjøleskapet.

Kan man spise frossen mat som er gått ut på dato?

Det er helt unødvendig å kaste nedfryst mat som har bikket datostemplingen. Det er nemlig ingen bakterier som utvikler seg i frossen tilstand. – Det er mange som er veldig opptatt av i datostemplingen på frysevarer, men datoen er bare en indikator på hvor lenge produsenten garanterer for kvaliteten på maten.

Hvorfor ikke sette varm mat i fryseren?

Varm mat rett i fryseren vil heve temperaturen, og føre til at annen mat i fryseren begynner å tine..
  • Ikke frys noe som har vært tint. Når vi fryser mat danner det seg iskrystaller som utvider seg og gjør små skader på cellene i maten.
  • Pakk matvarene godt inn.
  • Frys ting i porsjonsstørrelser.
  • Fyll fryseren.

Kan man varme opp igjen pølser?

Husk at kokte og røkte pølser skal stekes eller trekke på nytt. De er ikke spiseklare, eller som bransjen sier, de er utilsiktet spiseklare.

Hvorfor skal man ikke spise kalde pølser?

– Kjøtt må varmebehandles for å drepe eventuelle sykdomsfremkallende bakterier som E. coli, salmonella og yersinia enterocolitica. Disse bakteriene kan finnes på overflaten av kjøttet. Et helt kjøttstykke som biff kan du svi av på overflaten, mens kjøttdeig og farse må gjennomstekes.

Hva skjer hvis man spiser kalde pølser?

Kalde pølser kan i verste fall inneholde farlige bakterier.

– På pølsepakkene står det at de må varmebehandles før de spises fordi det er en risiko for at pølsene inneholder sykdomsfremkallende bakterier, sier fagsjef i Animalia Sigrun J. Hauge til NRK. Pølser kan inneholde listeriabakterier som kan gjøre deg syk.

Leave a Comment