4 Kjølevarer
Kjølevarer – gram til dl
|
1 dl
|
1 spsk |
Créme fraîche |
100 g |
15 g |
Fløte |
50 g |
8 g |
Fromage frais |
100 g |
15 g |
Gresk youghurt |
100 g |
14 g |
Hvor mange kalorier i 3 dl fløte?
Næringsinnhold pr. 100 g
energi |
1454 kJ (353 kcal) |
-hvorav sukkerarter |
2,9 g |
protein |
2,1 g |
salt |
0,10 g |
vitamin A |
215 µg (27 %’) |
Hvor mange kalorier i 1 dl fløte?
kremfløte
energi |
1454 kJ (353 kcal) |
karbohydrat |
2,9 g |
-hvorav sukkerarter |
2,9 g |
protein |
2,1 g |
salt |
0,10 g |
Hvor mange kalorier er det i kremfløte?
Ifølge Tine.no inneholder kremfløten hele 38 prosent fett og 362 kalorier per 100 gram.
Hvor mange dl er 100 gram fløte? – Related Questions
Hvor mange dl er det i en kremfløte?
TINE Kremfløte 37 % 3 dl.
Hvor mye er det i en kremfløte?
Kremfløte inneholder 35–38 prosent fett, er ikke homogenisert og kan piskes til krem. Matfløte inneholder 10–20 prosent fett, mens kaffefløte inneholder 10 prosent fett. Siden både matfløte og kaffefløte er homogenisert og inneholder mindre fett, kan de ikke piskes til krem.
Hvor mye kalorier er det i pisket krem?
Fullt og utvidet næringsinnhold for 100 gram av oppskriften på Pisket Krem Med Smak
Navn |
Verdi |
Enhet |
Kalorier |
334,73 |
Kcal |
Protein |
1,80 |
gram |
Fett |
31,76 |
gram |
Mettede fettsyrer |
20,03 |
gram |
Hvor mye kalorier er det i matfløte?
fløte
energi |
778 kJ (188 kcal) |
fett |
18 g |
-hvorav mettede fettsyrer |
11 g |
karbohydrat |
3,7 g |
-hvorav sukkerarter |
3,7 g |
Hvor mange kalorier er det i lettmelk?
lettmelk
energi |
182 kJ (43 kcal) |
karbohydrat |
4,7 g |
-hvorav sukkerarter |
4,7 g |
protein |
3,4 g |
salt |
0,10 g |
Hva er kremfløte laget av?
Fløte er den fete delen av melken. Når nysilt melk har stått en stund, dannes det naturlig et fløtelag på toppen. I dag produseres fløte ved at melk separeres til skummet melk og fløte ved sentrifugering. Deretter standardiseres fettinnholdet til de forskjellige fløtetypene før fløten pasteuriseres og kjøles ned.
Kan man fryse ned fløte?
All fløte kan fryses i inntil 3 måneder, men etter opptining er den best egnet i sauser, supper eller for eksempel fløtestuede poteter. Hva med kremfløte, vil denne kunne piskes til krem etter tining? Svaret er ja, den kan piskes til krem.
Er fløte veldig usunt?
Kremfløte er veldig kaloririkt på grunn av det høye fettinnholdet. Problemet er bare at det inneholder det usunne fettet (mettet fett), og det vil derfor ikke være sunt for deg å drikke en kartong med dette om dagen, selv om det potensielt kan bidra med mye kalorier og hjelpe deg opp i vekt.
Hva kan man erstatte kremfløte med?
Alternativ: Lett dessertfløte, matfløte, kaffefløte, h-melk, kesam, mager kesam og kesam mager vanilje. Magrere enn kremfløte og fint erstatte den fetere fløtevarianten da matfløte tåler koking. Brukes i gryter og sauser, og kan spises til ferske bær og i dessertsauser, osv.
Kan man erstatte kremfløte med matfløte?
Du kan bytte kremfløte med matfløte. Det finnes også laktosefri variant av matfløte.
Kan man bytte ut fløte med rømme?
Du kan helt fint bruke rømme istedenfor fløte, men tilsett litt vann for mer flytende konsistens. Dersom det er lettrømme du har, vil sausen se litt “kornete/prikkete” ut, men det har ikke noe å si på smaken!