Hvor mange barn har Sigrid Sollund?

Stortrives i rekkehus. I det røde rekkehuset på Bogerud bor Ole, kona – NRK-programleder Sigrid Sollund – og de fire barna Syver (5), tvillingene Mari og Emily (11) og Synne (15).

Hvor gammel er Sigrid Sollund?

46 år (1976)
Sigrid Sollund / Alder

Hvem jobber i Dagsnytt 18?

Dagsnytt 18 sendes direkte på P2 og på NRK2 mandag til fredag kl. 18:00 til 18:59. Programledere er Sigrid Sollund og Espen Aas.

Hvor mange barn har Sigrid Sollund? – Related Questions

Hvem er Espen Aas gift med?

* Født og oppvokst i Lake District i nord-England hvor familien har drevet sauehold i over 600 år. * Gift med ungdomskjæresten Helen. Sammen har de tre barn.

Hvor er Espen Aas fra?

Norsk
Espen Aas / Nasjonalitet

Hvor gammel er Espen Ås?

49 år (31. mai 1973)
Espen Aas / Alder

Hvor mange ser på Dagsnytt 18?

Fra mars 2020 ble TV-sendingene flyttet til NRK1. Selv om programmet opprinnelig er et radioprogram, har TV-sendingene større publikum enn radioprogrammet, med henholdsvis 100 000 TV-seere og cirka 60 000 lyttere av radiosendingene (2015).

Hvor mange ser på Dagsnytt 18?

Fra mars 2020 ble TV-sendingene flyttet til NRK1. Selv om programmet opprinnelig er et radioprogram, har TV-sendingene større publikum enn radioprogrammet, med henholdsvis 100 000 TV-seere og cirka 60 000 lyttere av radiosendingene (2015).

Hvem er programleder i Maskorama?

NORGES MORSOMSTE GJETTEKONKURRANSE: Programleder Silje Nordnes er i gang med forberedelsene og gleder seg vilt. Tredje sesong med Maskorama er i gang lørdag 15. oktober kl. 19.50.

Hvor er Silje Nordnes født?

28. november 1984 (alder 37 år), Trondheim
Silje Nordnes / Født

Hva får vinneren av Maskorama?

Medalje. Dagbladet har spurt Jan Egil Ådland, prosjektredaktør i NRK, om nettopp det, og han svarer følgende: – Det er ingen premie i «Maskorama» utover heder og ære, og gleden ved å lure publikum helt til siste slutt. «Maskorama» er først og fremst en gjettelek, så det har aldri vært aktuelt med en premie for vinneren

Hvem vant svenske Maskorama?

De to brødrene er store stjerner i Sverige. Martinus og Marcus Gunnarsen stod igjen som vinnere i svenskenes «Maskorama». Nummer to i konkurransen ble TV-profil og kokk Tareq Taylor fra det svenske TV-programmet med det norske navnet «Hygge i hagen» som sendes på NRK. Han var inni Sagatreet.

Hvor mye tjener Marcus og Martinus i året?

Det ferske regnskapet for Marcus og Martinus sitt holdingselskap M&M Artister as viser at guttene tjente 22 millioner kroner i fjor.

Er Marcus og Martinus kjent i Sverige?

De norske poptvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen (20) stakk av med seieren i maskekampen på svenske TV4 fredag kveld. Dermed fikk paneldetektiv Pernilla Wahlgren (54) rett i sin gjetning i innspurten. – Det var det sykeste!

Hvor langt kom Morten Harket i Maskorama?

Etter lang tids spekulasjoner ble det lørdag klart at Morten Harket var «vikingen» da han røk ut av den britiske versjonen av musikkonkurransen Maskorama. Artisten kjent fra a-ha røk ut av lørdagens episode da han fremførte Coldplay-låten «The Scientist». Ingen av dommerne klarte å gjette at det var ham.

Hvem var Viking i Maskorama?

Etter mye spenning, lot Vikingen maska falle. Det viste seg å være Herman Dahl, som både dommere og seerne hadde gjettet på.

Leave a Comment