Hvor lenge spiller man 9er fotball?

Ungdomsfotball 13-17 år
Alder 13 – 17 år
Spillform – fra 13 år 11 mot 11(inkludert målvakt)
Banestørrelse 9 mot 9 (Bredde x Lengde) 45- 50 x 67- 72meter
Banestørrelse 11 mot 11(Bredde x Lengde) 45- 90 x 90 – 120 meter
Ballstørrelse under 15 år Ball str 4

Er det offside på 9er fotball?

Det er ikke offside ved målspark. Straffesparket tas 8 meter fra mållinje (spill på tvers). Ved målspark må keeper/spiller ta målspark innenfor et målfelt tilsvarende spilleregel som elleverfotball. Håndheving av gult kort (umiddelbar soning) NB!

Er det lov å spille fotball med gips?

Med gips på håndleddet kan hun trene, men får ikke lov til å spille kamp.

Hvor lenge spiller man 9er fotball? – Related Questions

Hvem spiller 9 er fotball?

9 spillere – åtte utespillere pluss målvakt. I nierfotball må et lag ha minst 6 spillere for å kunne begynne kampen. Stiller laget med færre spillere, regnes laget som uteblitt. Flyvende innbytte, spilleren må forlate banen før innbytter inntrer.

Kan man kaste ballen i mål fra keeper?

Dersom keeperen gjør et mislykket forsøk på å klarere ballen etter et tilbakespill, kan han/hun nå ta ballen med hendene for å få kontroll. Det målvaktene derimot ikke får lov til, er å score ved å kaste ballen i motstanderens mål.

Er skyldig i alvorlig brudd på spillereglene?

er skyldig i alvorlig brudd på spillereglene. er skyldig i voldsom opptreden. spytter på en motspiller eller enhver annen person. fratar motparten et mål eller klarscoringssjanse ved forsettlig bruk av hånden (gjelder ikke målvakt i eget målfelt)

Er det lov å spille uten leggbeskyttere?

Spillernes utstyr:

Det er påbudt med leggbeskyttere. Spillere uten leggbeskyttere vil bli tatt av banen.

Er det offside på utspill?

Det er aldri offside fra innkast eller utspill fra mål. Offside dømmes hvis en spiller får ballen, og er nærmere motstanderens mål enn den nest siste spilleren.

Kan man score fra avspark?

Etter godkjent scoring settes spillet i gang fra midten av det laget som ikke scoret målet. Det kan ikke gjøres mål direkte fra avspark. Benyttes ikke. Dommeren bør gi tilsnakk ved gjentatte overtredelser.

Når kan keeper ta ballen med hendene?

Fotball. I fotball er målvakten den eneste på laget som har lov til å ta ballen i hendene ute på banen. Målvakten kan bare ta på med hendene innenfor sekstenmeterfeltet, men kan også ta ballen med hendene utenfor hvis han har begge benene i bakken innenfor sitt område.

Hvor lenge har keeper lov til å holde ballen?

Regelen som sier at keeper ikke kan holde ballen i mer enn seks sekunder etter at de har fått kontroll på den. Regelen erstattet fireskrittsregelen i sin tid. Men regelen hverken følges eller håndheves.

Når er det ikke offside?

Når er det ikke offside? Hvis en spiller er på linje med motstanderen og ingen fordelsaktige kroppsdeler har krysset forsvarslinjen, da er det ikke en offside.

Er det offside på egen banehalvdel?

Er spilleren på linje med motstanderens bakerste utespiller eller ikke påvirker spillets gang, skal det ikke dømmes offside. Det samme gjelder hvis spilleren befinner seg utenfor banen, på egen banehalvdel eller mottar ballen fra innkast.

Hvor skal offside tas fra?

Markere når en angrepsspiller skal straffes for offside Regel 11 fasetter at en spiller er i offside når hodet, kroppen eller ben har krysset hele midtlinjen og er på motstanderlagets banehalvdel er nærmere motpartens mållinje enn både ballen og nest siste motspiller.

Hvordan fungerer offside?

Offside i fotball oppstår når en spiller er på banehalvdelen til motstanderlaget og nærmere mållinjen enn ballen og nest siste motstander.

Når er det corner?

Hjørnespark eller corner idømmes i fotball når hele ballen har passert mållinjen, det forsvarende laget sist var nær ballen og det ikke er dømt mål.

Når er det indirekte frispark?

Indirekte frispark dømmes blant annet for farlig spill, verbale angrep på dommer eller motspillere, obstruksjon og offside. Ved indirekte frispark må ballen innom minst én med- eller motspiller, før det kan dømmes mål. Ved utøvelse av frispark må nærmeste motstander befinne seg minst 9,15 meter fra ballen.

Var regler fotball?

VAR kan avklare alvorlige brudd og andre hendelser direkte til dommeren. Kontroll av et mulig rødt kort kan forekomme hvor og når som helst. VAR vil ikke bli brukt til å sjekke andre gule kort, men for å sjekke om et mulig direkte rødt kort kan føre til at en spiller blir utvist.

Hvor mange sekunder kan en keeper holde ballen?

Når målvakta har plukket opp ballen med hendene har han eller hun seks sekunder på seg til å sette ballen i spill tilbake.

Leave a Comment