Hvor lenge holder en Mercedes?

Av de større merkene er det Mercedes som holder seg best med 12,4 år i snitt – også her med en solid andel veteranmodeller.

Hvor blir Mercedes laget?

Produksjonen av de ulike Mercedes-modellene er spredt overstore deler av verden. De fleste produseres riktignok i hjemlandet, men de harogså produksjon i Brasil (CLC), Østerrike (Geländewagen) og i USA (R-klasse). Frem til 2016 skal A-klasse produseres i Finland.

Hvor mye koster en Mercedes AMG?

MercedesAMG GT Black Series: Koster over 4 millioner kroner – allerede utsolgt i Norge. Mercedes sitt nye flaggskip koster over fire millioner kroner – nå bekrefter importøren at bilen allerede er utsolgt i Norge.

Hvor lenge holder en Mercedes? – Related Questions

Hva koster service på Mercedes A klasse?

Menyvalg
Stor service (B) 4900,-*
A/C service, full tank fra 1990,-
Desinfisering av a/c 500,-
Software oppdatering 990,-
Motorvask 375,-

Hva er forskjell på A og B service Mercedes?

Behovet for B servicen er det samme som det for A servicen, ved at den også varierer i henhold til kjøretøyets spesifikasjoner. De fleste Mercedes-modellene som er produsert etter 2009 behøver denne servicen etter det første året, eller 30,000 km, og deretter hvert andre år eller 20.000 km etter den første B Servicen.

Hvor mye koster 60000 km service?

60.000 km, koster i Oslo-regionen mellom 2.700 og 3.800 kroner hos Mekonomen. Det er er altså en relativt stor prisdifferanse mellom dyreste og billigste verksted, selv om disse er en del av samme kjede.

Hvor ofte skal Mercedes på service?

Mercedes-verkstedene er heller ikke av billigste sort. Jeg husker selv fra jeg begynte som bilmekaniker på slutten av 80-tallet, at serviceintervallet ofte var 5.000 kilometer. Nå er det ikke uvanlig med 30.000 kilometer. Dog med en begrensing om at man skal ha én service per år, for at fabrikk-garantien skal gjelde.

Hvor langt kan man kjøre over service?

En rundspørring Broom har gjort, bekrefter at de fleste importørene har en smertegrense som går ved ca. én måned eller 1.500 kilometer etter at service skulle vært utført. I verste fall kan motoren bli ødelagt, og står du da uten service, vil du i mange tilfeller ende opp med en regning som er sekssifret.

Hva er a1 service på Mercedes?

En Mercedes produsert etter 2009 vil vanligvis trenge denne typen service etter det første året eller 15.000 kilometer på veien, deretter annethvert år eller ved 30.000 kilometer – hva som enn kommer først. En A Service inkluderer: Kontroll av alle væskenivåer og etterfylling. Bytte av oljefilter og motorolje.

Hva er B9 service på Mercedes?

B9 service og skifte bremser/klosser foran.

Hvor mye koster det å ha bilen på service?

Du må regne med å måtte ut med alt fra 3.000 til 20.000 kroner eller mer. Prisen for deler som må byttes (med mindre de inngår i servicen) og reparasjoner kommer i tillegg. En full service eller stor service er naturlig nok dyrere enn en mindre service.

Hva er a5 service på Mercedes?

Liten service 5+ inkluderer:

Skift av motorolje. Skift av oljefilter. Vedlikeholdsjekk av bilen din iht. fabrikkens anbefalinger.

Hva gjør man på en service?

Hva sjekkes på en service?
  • Skifte av olje og filter.
  • Skifte av pollenfilter.
  • Kontroll av bremser.
  • Sjekk/skifte av tennplugger, bremsevæske, frostvæske og girolje.

Leave a Comment