Hvor lang tid tar Color Line hybrid?

Strekningen Norge – Sverige trafikkeres av Color Viking og Color Hybrid. Overfarten tar kun 2,5 time.

Hvor går Color hybrid?

Color Line inngikk i februar 2017 en kontrakt med Ulstein verft om bygging av verdens største plug-in hybridskip. Skipet ble satt inn på ruten mellom Sandefjord og Strømstad i august 2019. Skipet har full batteridrift inn og ut av fjorden til Sandefjord indre havn.

Når passerer Color Line Storebælt?

Unni Elisabeth Sollesnes‎Color Line

Skipene passerer Storebæltsbroen ca kl. 05.15 på utreise fra Oslo og ca. kl 18.15 på retur reisen fra Kiel. Tidspunktene kan avvike noe.

Hvor lang tid tar Color Line hybrid? – Related Questions

Er Color Magic eller Fantasy best?

Magic er litt større enn fantasy og Show lounge er betydelig større på Magic enn på Fantasy. Ellers er Fantasy i blått og grønt i farger inne i skipet og Magic kjører mer på varmere farger som aprikos. Personlig synes jeg MAgic er finest.. Dessuten har Magic flatskjermer på lugarene det har ikke Fantasy.

Hva er forskjellen på Color Line Magic eller Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Når må man forlate lugaren Color Line?

Avgang hver dag kl. 14.00 fra Kiel. Dette gjelder for alle reisende: Ingen krav til test, innreiseregistrering eller karantene.

Er det dekning på Color Line?

Det er internettilgang og mobildekning på alle våre skip. Kommunikasjonen går hovedsaklig via satellitt så driftsforstyrrelser kan forekomme. Tjenesten leveres av Telenor Maritime (TM).

Kan man reise med Color Line uten pass?

Alle gjester MÅ medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID kort med reiserett. Dette er eneste gyldige ID-dokumenter for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn, uansett alder. Les mer om pass til Tyskland på regjeringen sine nettsider.

Kan jeg bruke euro på Color Line?

Følgende valuta aksepteres ved betaling/varekjøp om bord: NOK og EUR. Det er ikke mulig å veksle valuta om bord. Tjenesten leveres av Telenor Maritime (TM). Telenor Maritime-nettverket betjener deg ved å overføre din samtale og datatrafikk via skipets satellittforbindelse.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

Om bord: Book bord ved oppmøte direkte i restauranten fra kl. 13.00 eller via vår mobilapp. I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Hvor fort går Color Line?

Selskapets linjer og skip
Båt Lengde Toppfart
MS «Color Magic» 224,90 m 22 knop (40,74 km/t)
MS «Color Fantasy» 223,70 m 22 knop (40,74 km/t)
MS «SuperSpeed 1» 214,90 m 31 knop (57,41 km/t)
MS «SuperSpeed 2» 212,80 m 31 knop (57,41 km/t)

Hvor fort går danskebåten?

Skipet er et av verdens største cruiseskip med bildekk og ble bygget av Aker Yards i Turku i Finland og er registrert i Oslo. Skipet har en brutto tonnasje på 75 100 og en servicefart på 22 knop.

Kan man bruke euro på Danskebåten?

Vi aksepterer både euro og britiske pund, men valutakurser gjelder ved betaling i euro.

Hva koster en tur med Danskebåten?

MiniCruise (tur/retur med samme skip) fra kr 216,- per person når to reiser sammen i Standard innvendig økonomilugar. Transportreise (én vei) fra kr 224,- per person når fire reiser sammen i Standard innvendig lugar inkl. transport av ordinær personbil.

Hvor mange hester har SuperSpeed?

MS «SuperSpeed 1»
«SuperSpeed
Tonnasje 34 231
Lasteevne 5 400 dødvekttonn
Passasjerer 2 400
Kjøretøy 750 personbiler eller 114 trailere etter påbygning i 2011

Hvor fort går SuperSpeed 2?

Nybygget skal inn på ruten mellom Larvik og Hirtshals, en strekning som med 27 knops fart unnagjøres på 3 timer og 45 minutter, eller to timer raskere enn den tiden som konvensjonelle ferger har brukt på overfarten. En av de mange fordelene med skipstypen er effektivitet i havn.

Hvor mye drivstoff bruker SuperSpeed?

Reduserte utslipp

Totalt forbruker hver av Superspeed-båtene 95 tonn med lavsvovel drivstoff i døgnet.

Hvor lang tid tar båten fra Larvik til Hirtshals?

SuperSpeed har 2 daglige avganger fra Larvik og Hirtshals. Overfarten tar 3 timer og 45 minutter. Se rutetider, unntak og avvik under.

Hvor mye koster Color Line?

Det nye skipet er beregnet å koste vel 300 millioner euro – vel 2,5 milliarder kroner. Det er noenlunde det samme som «Color Fantasy» kostet rederiet.

Leave a Comment