Hvor kommer Svane senger fra?

Våre senger blir produsert på Fetsund, utenfor Lillestrøm, i vårt produksjonlokale som rommer hele 27 000 m2.

Hva er IntelliGel?

IntelliGel® er et unikt materiale som tilpasser hvordan du sover og gjør deg uthvilt og klar – uansett hva slags kropp du har. Med sin unike design, isolerer og demper bevegelser sånn at du kan sove i ro og få din kvalitetssøvn. IntelliGel® gir dessuten madrassen fri luftgjennomstrømning og naturlig ventilasjon.

Hvor ofte bør man bytte seng?

Utgangspunktet er at en god seng har maksytelse i mellom åtte og femten år, men de fleste har nok sengen sin i mellom femten og tjue år. Vi anbefaler å bytte overmadrass hvert femte år, altså ca. tre ganger i løpet av madrassens levetid, sier han.

Hvilken kontinentalseng er best?

Kontinentalseng: Test av de 5 beste på markedet (2022)
  • Senses 180×200. ★★★★★ kr 13 299,- 28 299,- Les mer.
  • Venus Diamant 180×200. kr 33 299,- Les mer.
  • Senses 180×200. ★★★★★ kr 13 299,- 28 299,-
  • Venus 180×200. ★★★★★ kr 34 299,-
  • Jensen Beds J2 Limited 180×200. kr 10 495,- Les mer.
  • Ekens Elegans 180×200. ★★★★★ Les mer.
LES OGSÅ  Hvordan trene opp balansen?

Hvor kommer Svane senger fra? – Related Questions

Er myk eller hard seng best for ryggen?

Harde madrasser anbefales for personer med ryggsmerter, fordi den gir riktig støtte til naken og resten av ryggen. For myk madrass vil bøye ryggraden i unaturlig stilling. Imidlertid anbefales ikke en hard madrass for personer med ryggproblemer eller slitasjeforandringer i ryggen.

Hvilken seng er best for vond rygg?

Velg madrass til senga

En fjærfri madrass er enten lagd av lateks eller et såkalt viskoelastisk materiale, som Tempur, som tilpasser seg kroppsvekta. De stedene på kroppen som belaster madrassen mest, synker lenger ned, slik at ryggsøylen holdes rett. Derfor føles den svært myk, men den gir god støtte for ryggen.

Er hard eller myk seng best?

Det er flere gode grunner til at du bør unngå en for myk eller hard madrass. En for myk madrass vil synke ned som en hengekøye slik at du får en svai i ryggen og ligger feil. Hvis madrassen blir for hard kan det føre til at du snur deg for mye over på magen og får vondt i ryggen på grunn av det harde underlaget.

Er bedre netter bra?

I tillegg får Bedre Nætter som merkevare 4,7 stjerner på Trustpilot, noe som tyder på at kundene deres er veldig fornøyde med sengene. Du får 100 netter til å prøve ut sengen og kan sende den tilbake gratis dersom den ikke er som ønsket. I tillegg får du 25 års garanti på fjær- og rammebrudd.

Er Tempur seng bra?

TEMPUR Madrassen og Putene kan foruten å gi ethvert menneske en utrolig søvn komfort, i mange tilfeller også virke smertedempende. Et overveldende antall brev fra fornøyde kunder bekrefter kontinuerlig effekten TEMPUR har på søvnkvalitet og rygg- og smerte problemer.

LES OGSÅ  Hva er best hard eller myk koffert?

Hvordan velger man seng?

Viktige faktorer når du skal kjøpe seng er høyde, vekt og kroppsfasong, og dersom dere er to som skal sove i sengen må begge individers behov tas hensyn til. Hvilken fasthetsgrad du ender opp med å velge, bør først og fremst være basert på din personlige mening om hva som er mest bekvemt å ligge på.

Hva er Tempur seng?

TEMPUR®-materialet i våre senger og madrasser har en åpen cellestruktur, som gjør at det puster bedre enn memory foam av dårligere kvalitet. TEMPUR®-materialet har også egenskaper som gjør at det reduserer mengden trykkpunkter, og kan dermed bidra til økt blodsirkulasjon.

Er Tempur bra for ryggen?

Hvis du sover på feil madrass kan det føre til ryggsmerter, dårlig blodsirkulasjon og forverret søvnkvalitet. En Tempur-seng og madrass kan forebygge slike ryggplager. Tempur-materialet former seg etter kroppen din, noe som minimerer trykkpunktene når du sover og gir riktig støtte for ryggen.

Hvor ofte snu overmadrass?

Snu madrassen din regelmessig

Hvis du har en rammemadrass er det anbefalt å bytte mellom fot- og hodeende 3-4 ganger i året. Hvis du sover på en vendbarmadrasss er det en god i det å snu den rundt og bytte mellom fot- og hodeende 3-4 ganger i året. Dette gjelder og for overmadrasser.

Hvilken Tempur madrass skal jeg vælge?

Tempurmadrassen former seg etter din kroppsform, ikke tvert om. Det eneste du trenger å bestemme deg for når du skal kjøpe ny seng, er hvilken følelse du liker best. Når du skal prøveligge din nye Tempur-seng kan du velge mellom tre ulike fasthetsgrader, og bestemme deg for om du liker en mykere eller fastere seng.

LES OGSÅ  Når kan baby bruke Reisevogn?

Hvor hard skal sengen være?

Få en annen person til å sette inn en hånd under den nedre del av ryggen din. Om det er enkelt å føre hånden under korsryggen så er sengen for hard. Om du opplever det motsatte, så er sengen for myk. Er det et jevnt trykk fra både madrassen og kroppen som lener seg mot hånden, så har du funnet riktig madrass.

Hva er Air memoryskum?

AIR memoryskum er trykkavlastende skum som bruker kroppsvekten til å frigi luft fra små, luftfylte celler inne i skummet. På den måten former skummet seg hurtig og presist etter kroppens konturer. Det gir en jevn fordeling av kroppsvekten og hjelper med å motvirke muskelspenninger.

Leave a Comment