Hvor kommer navnet Kygo fra?

Artikkelstart. Kygo er ein norsk produsent og artist frå Fana i Bergen som opererer innan sjangeren elektronisk dansemusikk (EDM).

Hva er fornavnet til Kygo?

Kyrre Gørvell-Dahll (fødd 11. september 1991), betre kjent under artistnamnet Kygo, er ein EDM-musiker frå Fana i Bergen i Hordaland. Han vart kjent gjennom nettstadene YouTube og Soundcloud, der han publiserte musikken sin og fekk over 400 millioner treff.

Hva skjedde med Kygo og Maren?

Det var høsten 2019 det ble annonsert at Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (30) og Maren Platou (29) hadde valgt å gå hver til sitt. Eksparet var sammen i fem år.

Hvor kommer navnet Kygo fra? – Related Questions

Hvem er kjæresten til Kygo?

Ifølge Se og Hør har det lenge vært rykter om at verdensstjernen Kyrre Gørvell-Dahl, bedre kjent som Kygo, ikke lenger er singel. Etter det ukebladet erfarer har nå artisten funnet lykken med den norske artistkollegaen og skiensjenta Victoria Nadine (23).

Hvor i Bergen bor Kygo?

I september 2018 bladde Gørvell-Dahll opp 41 millioner kroner for Hopsnesvegen 120. Den ærverdige boligen ved Nordåsvatnet var den dyreste som var omsatt i Bergen noensinne. – Nå får jeg plass til gjester og inspirerende omgivelser som er perfekt til å lage musikk, uttalte Kygo i en pressemelding.

Hva er det dyreste huset i Norge?

Thor Johan Furuholmen har solgt en gigantisk luksusbolig på Bygdøy i Oslo til en norsk familie. Prislappen skal ha vært på rundt 250 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv. Det gjør villaen til Norges dyreste noensinne.

Hvem kjøpte Kygo huset av?

De nye eierne av Hopsnesvegen 98 betaler 500.000 kroner mer enn det naboen Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll gjorde da han i 2018 kjøpte det som da var byens dyreste bolig. Det er eiendomsinvestor Morten Christoffer Egge som gjennom selskapet MCE Holding AS har kjøpt eiendommen.

Når starter Kygo Ullevål?

Nå har Sky Agency gleden av å presentere KygoUllevaal Stadion lørdag 2. juli i samarbeid med NRJ og P5 hits! Dette blir eneste konsert Kygo gjør i Norge i 2022.

Hvor mange på Kygo?

– Vi håpet og trodde det skulle bli mye entusiasme rundt konserten – men at det skulle gå så fort var virkelig ikke forventet. Nå gleder vi oss til å kunne feire og feste sammen med 31.000 glade mennesker 2. juli 2022, sier Trond Opsahl i Sky. Konserten på Ullevaal Stadion blir Kygos første i Norge siden 2019.

Hvor lenge varer en konsert?

Hvor lenge varer konserten

Ofte vil en konsert vare ca. 2 timer. Dersom det blir ekstranumre, vil konserten vare lengre enn planlagt. Konsertpausen varer 20 minutter.

Hvor mange var på Kygo konserten?

Det blir den eneste konserten han gjør i Norge i 2022. Konserten er i samarbeid med NRJ og P5 hits. Stadionet rommet 28 000 tilskuere.

Når starter Kygo konsert 2022?

Nå har Sky Agency gleden av å presentere Kygo på Ullevaal Stadion lørdag 2. juli i samarbeid med NRJ og P5 hits! Dette blir eneste konsert Kygo gjør i Norge i 2022.

Hvor mange billetter er solgt til Kygo på Ullevål?

31.000 billettar

23.000 billettar vart seld til showet på Koengen. Billettsalet til konserten i Oslo opnar 9. juli og kapasiteten blir altså på 31.000 publikummarar, opplyser arrangøren Sky Agency.

Hvor mange var på Kygo Ullevål?

Kygo samlet over 30 000 mennesker og solgte ut Ullevaal Stadion. Bergenser setter Oslo på hodet. Kyrre Gørvell-Dahll la kølla på bordet og gikk breialt nok for enorme Ullevaal Stadion – og solgte ut!

Hvor mange er det plass til på Valle Hovin?

Valle Hovin er siden 1980-tallet best kjent som arena for store utendørskonserter i sommerhalvåret, med en publikumskapasitet på 40 000. Ved siden av ligger Vallhall Arena, en innendørs fotballbane som også benyttes til konserter og en rekke andre arrangementer.

Hva er den største konserten i Norge?

60.000 mennesker er på plass i Oslo og til Norges største arenakonsert med tyske Rammstein søndag.

Hva koster Bruce Springsteen konsert?

Bill. kr. 1440,- (Front Floor) og 850,- (Ordinære billetter) + avg. Det er kun ståplasser på konserten.

Hvor mange tar Voldsløkka?

Stadionet tar cirka 4000 tilskuere. Voldsløkka er også betegnelsen på banens nærområde som består av friarealet som i hovedsak ligger mellom Stavangergata, Uelandsgate og Biskop Heuchs vei.

Hvorfor kommer ikke Ed Sheeran til Norge?

Mangelen på arenaer for store utendørskonserter i hovedstaden skaper bekymring hos landets største arrangører. Artister som Beyoncé og Ed Sheeran kan komme til å droppe Norge, frykter de. Valle Hovin er blant arenaene som ikke er tilgjengelig for store konserter de neste årene.

Leave a Comment