Hvor kan man se på Funkyfam?

Funkyfam | TV 2 Play.

Hvor kan jeg se Funkyfam gratis?

Funkyfam – 14 dager gratis | TV 2 Sumo.

Kommer det en ny sesong av Funkyfam?

Influenser Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32) og gjengen er snart å se på TV-skjermen igjen. 24. jun 2022 10:14 Sist oppdatert 24.06.2022 .

Hvor kan man se på Funkyfam? – Related Questions

Når kommer sesong 3 av Funkyfam?

Funkyfam er endelig tilbake! Noah har reist i militæret og Trude er dermed overlatt til seg selv. Og Jørgine har overtalt Morten til å utvide familien med ikke bare én, men to hunder. Selv om Morten innerst inne fortsatt drømmer om et barn til.

Blir det sesong 4 av Funkyfam?

I et innlegg på Instagram skriver influenser Jørgine Massa Vasstrand (32) at TV 2-serien «Funkyfam» utvides med en fjerde sesong. (NETTAVISEN): «Sesong 1, 2, 3 og snaaart kommer sesong 4!!!

Hva skjedde med hunden til Funkygine?

I siste sesong av Funkyfam fikk vi se at Trude adopterte huskyen Alaska, men hun døde for kort tid siden på grunn av sykdom.

Hvor mange barn har Jørgine?

Vasstrand er nå firebarnsmor, da hun fra et tidligere forhold har datteren Filippa og sønnen Sokrates. Med Sundli har hun sønnen Milano, og nå også det nye familiemedlemmet – en liten gutt som har fått det noe uvanlige navnet Indigo Iro.

Hvor kan jeg se den beste Funkytwin?

Den beste Funkytwin | TV 2 Play.

Hvor mange barn har Trude Vasstrand?

Trude er en sprudlende og meget aktiv type, som er lidenskapelig opptatt av friluft og hverdagsaktivitet. Hun bor i Ålesund sammen med sin yngste sønn, Noah, og jobber fulltid som lærer på ungdomstrinnet. Det beste Trude vet er å tilbringe tid med sine 4 barn og mange barnebarn.

Har Jørgine og brødrene samme far?

Jørgine og brødrene har en pappa som er italiensk men Noah har ikke den samme italienske Pappaen som Emil, Silas og Jørgine men han har en italiensk pappa.

Har Jørgine født?

4. juli 1989 (alder 33 år), Ålesund
Jørgine Massa Vasstrand / Født

Hvor gammel er Silas og Emil?

Tvillingene Emil Massa Vasstrand (24) og Silas Massa Vasstrand (24) er kanskje best kjent som lillebrødrene til treningsblogger og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32).

Er Morten faren til Filippa?

Fra før har influenser og treningsprofil Jørgine «Funkygine» Vasstrand barna Filippa og Sokrates, og sammen med ektemann og fotballspiller Morten Sundli har de sønnen Milano. Nå venter paret en liten gutt. Morten forteller at de ikke er i nærheten av å finne et navn.

Er Victoria og Silas sammen?

Silas Massa Vasstrand tar til tårene i “Funkyfam” når han forteller om bruddet med Victoria Andersen. I God kveld Norge-studio forteller han mer om tiden rett etter bruddet.

Hvem er faren til Funkygine?

Jørgines far, Raffaele Massa, er født og oppvokst i den lille byen San Felice a Cancello, sør for Roma. Raffaele har alltid vært opptatt av mat, og brukte mer tid på kjøkkenet enn hva hans konservative mamma likte.

Er Noah og Jørgine helsøsken?

En man kanskje blir litt bedre kjent med gjennom serien, er minstemann i søskenflokken, Noah Menozzi Vasstrand. I likhet med sine tre eldre søsken, Jørgine, Silas og Emil, er også han like treningsglad og blid.

Hvor mye veier Funkygine?

Jeg er 1.60 høy og veier 60 kg. Jeg er halvt italiensk, oppvokst i Italia og bærer helt klart preg av det.

Hva heter kjæresten til Silas?

Emil og Silas Massa Vasstrand (24) har tatt turen til Napoli i Italia sammen med kjærestene Sanne Margrethe Solberg-Jünge og Ilia Marie Stenersen for å besøke tvillingenes italienske familie. Etter en utflukt i en av byens kjente gruver, Sotterranea, ble tvillingene og kjærestene overrasket da de kom tilbake til bilen.

Hvor gammel er Victoria Nadine?

23 år (1999)
Victoria Nadine / Alder

Leave a Comment