Hvor kan man bruke universalgavekort?

Universal Presentkort kan brukes i over 5500 butikker – over hele landet – og innen de fleste bransjer. Oversikt over butikkene som tar kortet, finner du ved å velge sted eller bransje i menyen til høyre. Ønsker du å bestille gavekort?

Kan Presentkort brukes på Rema 1000?

Slik fungerer gavekort:

REMA 1000-gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i alle REMA 1000 sine butikker over hele landet.

Kan Presentkort brukes på Elkjøp?

Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner. Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp. Gavekortet kan benyttes både i butikk og online. Gavekort kan ikke brukes til å betale for produkter som selges via Elkjøp Marketplace.

Kan man bruke universal gavekort på nett?

Kortene sendes i posten så lenge du som kunde ikke ønsker å hente i butikken vår. Det kommer porto/ekspedisjon på kr 30,- i tillegg. Du kan betale med BankAxess, Visa eller Mastercard på nettet.

Hvor funker Dittgavekort?

Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Olav Thon Gruppen, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels og alle restaurantene i Resthon.

Kan ditt gavekort brukes på meny?

Klikk her for å gjøre det. Lurer du på hva din saldo er? Det finner du enkelt ut av her. Gavekortet kan dessverre ikke brukes på meny.no, kun i fysiske MENY-butikker foreløpig.

Kan ditt gavekort brukes på power?

I våre fysiske butikker

I våre butikker kan du betale med Vipps, bankkort, VISA, Mastercard, Universal Presentkort og POWER gavekort.

Kan Presentkort brukes på Ikea?

Gavekort og tilgodebevis kan brukes på alle IKEA-varehus i:

Hvis gavekortet brukes i andre land, belastes et gebyr på 3 % for valutaveksling.

Kan Dittgavekort brukes på polet?

Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet. Med så mange valgmuligheter er dittgavekort.no den perfekte gave til både jul, bursdager, bryllup og konfirmasjoner.

Kan man kjøpe gavekort på Kiwi?

Bestill og aktiver gavekortet enkelt på nett. Slik gjør du det. Et gavekort fra KIWI kan brukes på matvarer, kosmetikk, magasiner, ulltøy – alt du kan finne i din lokale KIWI-butikk. Gavekortet er en nyttig gave de fleste vil sette pris på.

Kan man bruke gavekort på alkohol?

Hvis ikke det er slik at senteret eller matbutikken har egne regler om at gavekort ikke kan brukes til alkohol. Vinmonopolet selger egne gavekort, som da kun kan brukes på vinmonopolet, så du kan jo eventuelt ønske deg dette.

Har Vinmonopolet gavekort?

Vi selger også gavekort

Du kan kjøpe både fysiske og digitale gavekort i nettbutikken. Du får også kjøpt fysiske gavekort i alle våre butikker. Verdien bestemmer du selv. Det er ingen aldersgrense på kjøp av gavekort.

Kan man bruke alti gavekort på Vinmonopolet?

Altiett gavekortet kan brukes i alle butikker og spisesteder, bortsett fra hos Vinmonopolet og Posten.

Kan gavekort spores?

Et gavekort er ikke personlig og kan ikke spores til den enkelte.

Hvor gjelder alt i ett gavekort?

Altiett gavekort kan du bruke i alle våre butikker og spisesteder, samt på andre kjøpesenter i Norge.

Kan man bruke gavekort på salg?

Dersom det ikke på forhånd er satt noen begrensninger på hva som kan handles så kan butikken ikke nekte kunden å bruke gavekortet eller tilgodelappen på salgsvarer eller andre spesielt utvalgte varer.

Kan ditt gavekort brukes på Jysk?

Gavekortet kan brukes online og i våre JYSK butkker i Norge.

Leave a Comment