Hvor fort går en 9.9 hester?

Fakta – 9.9 hk firetaktere
Testet!
Modell 10RL 9.8L
Slagvolum i ccm 255 169
Antall syl. 2 2
Maks turtall o/min 6000 6000

Hvor mye veier en 9.9 hk?

Tekniske detaljer
HK 9.9
Slagvolum 209 cm3
Vekt 38 kg
Maks turtall 5000 – 6000 r/min
Sylinderantall 2

Hvor mange timer er mye for en båtmotor?

6-7000 timer. Når det gjenstår bortimot 2000 driftstimer før motoren er utslitt betyr det at de fleste som kjøper en som har gått 5000 timer til en grei pris vil ha motor i bortimot 20 år.

Hvor fort går en 9.9 hester? – Related Questions

Hvor lang levetid har en påhengsmotor?

Gjennomsnittlig levealder for en påhengsmotor er ca. 15 år.

Hvor ofte skifte bensinfilter båt?

Bensinfiltret som sitter i båten bør byttes hvert år, men litt avhengig av hvor mange timer den er kjørt i sesongen.

Hvor lenge varer en båtmotor?

Sørger du for at motoren får årlig service og godt vedlikehold, kan du ha motoren i mange år. Samtidig vil ikke motorene som produseres i dag holde i 20 år. I dag ser man nesten ikke motorer fra 1990 lenger, mange holder i maksimalt ti år. Større motorer kjører hardere og ryker ofte fortere.

Hvilket batteri til elektrisk påhengsmotor?

En Minn Kota motor kan drives ved hjelp av alle typer 12 V marine- eller fritidsbatterier med høy kapasitet. For best mulig resultat, benytt et høykapasitets marine/fritidsbatteri med minst 75 amperetimer kapasitet.

Kan man bruke bilbatteri i båt?

For å ivareta sikkerheten 100%, (båt er båt..), så bør man alltid ha et separat batteri til start. Dette kan imidlertid være lite. 20-30Ah kan være tilstrekkelig. Man må imidlertid bruke et AGM batteri her da det tar raskere lading og yter høyere startstrøm enn “alle andre” blybatterier.

Hvor lenge varer 100ah batteri?

Ideelt sett skal du på et 100 Ah batteri kunne bruke for eksempel 5 ampere i 20 timer.

Hvor lenge varer et 12v batteri?

Lengre levetid på batteriet

Akkurat hvor lenge ditt batteri vil vare er umulig å si, siden det avhenger av både bruk og vedlikehold. I snitt kan man likevel si at et batteri som regel begynner å bli dårligere etter 5-6 år. Batteriet lades vanligvis av dynamoen på bilen.

Når er et 12v batteri ødelagt?

Et fullt batteri i god stand skal ha en spenning på 12,7 volt når motoren er av (hvilespenning). Hvis det er rett over 12 volt, er batteriet omtrent halvfullt – og hvis det er under 12 er batteriet utladet eller ødelagt og det er på tide å bytte.

Hvor langt må jeg kjøre for A lade batteriet?

Ved -10°C må man i gjennomsnitt kjøre hele 7 kilometer før batteriet tar imot lading. Ved å lade bilbatteriet med en fastmontert batterilader sikrer du at batteriet alltid er fulladet og klart til å starte bilen, uavhengig av temperatur, eller du kan bruke en portabel vedlikeholdslader med jevne mellomrom.

Hvordan finne ut om batteriet er tomt?

Det eneste du trenger å gjøre et å slippe batteriene fra et par centimeters høyde, ned på en hard overflate. Hvis du hører batteriet sprette, og det til slutt faller over – så er det tomt eller godt brukt. Dersom du bare hører ett dunk, og det kanskje blir stående – så er det nytt eller så godt som ubrukt.

Hvor mange volt fulladet batteri?

Et fulladet batteri har en hvilespenning på minst 12,6V. Et halvladet batteri har en hvilespenning på ca. 12,2V. Et helt utladet batteri har en hvilespenning på ca 12,0V.

Leave a Comment