Hvilket actionkamera skal jeg vælge?

  • GoPro Hero 9 — Best i test. SJEKK PRISEN →
  • DJI Osmo Pocket — Brukervennlig actionkamera. SJEKK PRISEN →
  • DJI Osmo Action — Beste budsjettvalg. SJEKK PRISEN →
  • GoPro Max — Beste 360 graders kamera.
  • Rollei Actioncam 6S Plus — Billig og bra.
  • Insta360 GO — Testens letteste.
  • Insta360 ONE — Beste bildekvalitet.
  • Sony RX0 II — Premium.

Hva er forskjellen på GoPro 7 og 8?

GoPro Hero 8 Black kommer også med et oppdatert brukersystem i forhold til GoPro Hero 7, så nå er det enda enklere å betjene det lille kameraet. Stemmestyringen er også blitt utvidet, og du kan nå lage hele 14 ulike stemmekommandoer som den innebygde mikrofonen fanger opp og reagerer på.

Hva er GoPro?

GoPro er et amerikansk teknologi-selskap stiftet i 2002 av Nicholas Woodman. Firmaet lager små actionkameraer, som kan ta opp bilder, lyd og video, og samtidig være kompakt og robust. Selskapet omsatte for 60,6 millioner dollar i 2013.

Kan man ta bilde med GoPro?

GoPro Hero 9 Black gir deg skarpere bilder

LES OGSÅ  Hvordan trene opp balansen?

Det har blant annet blitt mulig å filme i imponerende 5K-kvalitet. Nå har det også blitt mulig å ta bilder på 20 megapiksler samtidig som du kan ta ut stillbilder på opptil 14,7 megapiksler fra videoene dine. GoPro Hero 9 Black er også blitt bedre på å tåle rystelser.

Hvilket actionkamera skal jeg vælge? – Related Questions

Hvor lenge varer et GoPro batteri?

Batterilevetiden halter fremdeles hos GoPro

Denne er nemlig ikke forbedret i forhold til tidligere generasjoner, men batteriet holder likevel i ca. 1 time – noe som er veldig vanlig når det kommer til kameraer fra GoPro.

Hvor stort minnekort trenger jeg til GoPro?

Et GoPro-kamera MAX leverer video i Full HD og bilder på 5,5 megapiksler, og da er microSD-kort med klassifiseringen V30 et godt valg. Med 30 MB/s er du godt utstyrt så lenge du bare filmer i formatet Full HD. Velg også et kort på rundt 256 GB, slik at du kan filme mye uten å måtte formatere kortet stadig vekk.

Hvordan ta bilde med engangskamera?

Et engangskamera har som formål bare å bli brukt én gang. I kameraet sitter det en filmrull når du kjøper det, og hver gang du vil ta et bilde, skal du trekke fram den riflede skiven øverst til venstre mot høyre. Når skiven ikke kan trekkes mer, er engangskameraet klart for bruk.

Hvordan få bilder fra GoPro til iPhone?

Klikk på “Fil” på menylinjen, og velg deretter alternativet “Legg til fil i biblioteket” fra rullegardinlisten. Trinn 3. Velg den spesifikke GoPro-videoen, og synkroniser den deretter til din iPhone. Klikk på “Åpne” -knappen for å bekrefte bruken av overføring av videoer fra GoPro til iPhone.

LES OGSÅ  Hvor mange cm er en vanlig dyne?

Hvordan ta fine bilder med kamera?

Pass på at det viktigste i bildet blir skarpt, enten det er i forgrunnen eller bakgrunnen av motivet. Som regel viser en markør i søkeren eller på skjermen hva som kommer i fokus. Neste steg er å unngå uønskede bevegelser i bildet. Hold kameraet i et stødig grep, spesielt hvis det er lite lys der du fotograferer.

Hvor lenge kan man filme med GoPro?

Et vanlig GoPro-batteri vil til sammenligning kun holde ut i 1,2 timer med samme kvalitet. Om du velger 4K-oppløsning og 30 bilder per sekund skal SUPERcase kunne gi 6 timer med bruk, der et vanlig GoPro-batteri kun vil gi cirka én time.

Kan man dykke med GoPro?

Med kameraet trygt beskyttet kan du dykke ned til 60 m, og dekselet gir i tillegg fantastisk beskyttelse mot skitt og grus.

Hvordan filme stødig?

Hvis du skal filme et ansikt er det ofte best at lyset kommer litt fra siden inn på ansiktet. Sjekk at du ser glimt/lys i begge øynene. Ikke film mennesker i motlys hvis du ikke har en god, kreativ grunn til det. Unngå å filme ansikter i sterk sol midt på dagen – da vil det bli skyggepartier i ansiktet.

Er GoPro vanntett?

GoPro kameraer er for de fleste mennesker essensen av action-kamera. De kan ligge i lommen, lage knivskarpe videoer, er vanntette og kan tåle en relativt hard behandling.

Er GoPro Hero 9 vanntett?

GoPro HERO9, HER10 og HERO11 Black er slitesterk og vanntett fra starten, men dette robuste dekselet takler alt du utsetter det for. Den beskytter mot smuss og rusk i luften under actionfylte opplevelser, og er også vanntett ned til en dybde på 60 meter og er perfekt for dykking på dypt vann.

Er GoPro Hero 8 vanntett?

Kameraet er i tillegg vanntett ned til 10 meter, og med det trenger du ikke noe ekstern beskyttelse.

Leave a Comment