Hvilken vaskemaskin er best i test?

Testvinner – Vaskemaskin
  • LG FV50VNS3E – BEST I TEST VASKEMASKIN.
  • Electrolux PerfectCare 800 – BESTE PREMIUMVALG.
  • Miele W1.
  • Bosch Series 6.
  • Cylinda FT 5484X.

Hva er normal levetid for en vaskemaskin?

– For alle vaskemaskiner, inkludert der Miele er med på å trekke opp snittet, er levealderen på en maskin 13 år.

Er LG bra vaskemaskin?

Basert på våre testkriterier er denne vaskemaskinen fra anerkjente LG, soleklar testvinner. Her får du en funksjonsrik modell med enorm kapasitet, og som er effektiv, i tillegg til at den er av ypperste kvalitet. Maskinen er altså perfekt for storfamilien som har et stort forbruk av klær.

Hvilken vaskemaskin er best i test? – Related Questions

Er Beko et bra merke?

Beko kommer inn i en lavere prisklasse enn Grundig, og er kanskje første oppsalg fra et annonseprodukt. Det er et merke hvor man får veldig mye for pengene, med enheter som er pene, praktiske og solide med liten feilrate.

Er AEG og Electrolux det samme?

Electrolux eier blant annet AEG, Husqvarna, Volta og Zanussi.

Hva betyr UE på LG vaskemaskin?

Hvis LGvaskemaskinen viser en UE-feil, er det uregelmessigheter i balanseringen av trommelen til vaskemaskinen. For å løse problemet, bare legg tøyet inne i maskinen på en annen måte. Eller å rapportere litt mer lintøy hvis det ikke er nok.

Hvordan å velge vaskemaskin?

Vasker du lite og ofte, trenger du ikke den største maskinen, men vasker du sjeldnere med mer om gangen, bør du ha større kapasitet. Barnefamilier anbefales gjerne vaskemaskiner med en kapasitet på mellom 8 og 12 kg. Mindre husstander kan fint gå for litt mindre maskiner.

Kan sko ødelegge vaskemaskin?

Joggesko og tøysko kan godt vaskes i vaskemaskin, så lenge du er klar over at du mister reklamasjonsretten din dersom du gjør det. Skoene kan også endre seg litt dersom de vaskes i maskinen. Derfor er det viktig å følge vaskeanvisningen eller høre med en skobutikk hvis du er usikker på hvordan de skal vaskes.

Hva betyr oe på LG vaskemaskin?

Feilkode 0E (kan også se ut som OE) på en LG vaskemaskin viser sig typisk, når maskinen har problemer med at tømme ut vannet.

Hva betyr E 18 på vaskemaskin?

Feilkode E18 som vises i displayet til din Bosch vaskemaskin betyr at vannet ikke tømmes ut. Og kanskje du også har sett at det ikke er vann i tanken. Ingen grunn til bekymring, dette problemet kan du i mange tilfeller løse selv. En av årsakene kan være en blokkert pumpe eller en vridning på tømmeslangen.

Hva betyr e40 på vaskemaskin?

Feilkode e40 vises på en AEG vaskemaskin, når det er feil på døren til vaskemaskinen. Følg trinna nedenfor, for å løse feilen. Sjekk at døren til vaskemaskinen er lukket helt tett, før du starter programmet.

Hvorfor kalibrere vaskemaskin?

Det anbefales å kjøre kalibreringsmodusen før du starter en vask etter at vaskemaskinen har blitt installert eller flyttet. Samsung vaskemaskiner kan automatisk avlese vekten på klesvasken og styre vannivået. Dessuten reduserer en likevektig vaskemaskin støy og vibrasjoner under drift.

Hvorfor må vaskemaskin stå i vater?

Når den nye vaskemaskinen er på plass, skal benene på maskinen justeres. Det er viktig at den er perfekt i vater, ellers kan tøyet komme til å legge seg helt skjevt i trommelen. Ifølge hvitevareeksperten vil ujevnt fordelt vekt skape problemer både på kort og lang sikt.

Hvor mange omdreininger bør en vaskemaskin ha?

Sentrifugering og restfuktighet

På den måten spiller sentrifugering inn på hvor raskt du får unna en vask. De beste maskinene med høy kapasitet har en sentrifugehastighet på mellom 1400-1600 omdreininger i minuttet avhengig av trommelstørrelse.

Hva er viktig ved valg av vaskemaskin?

En annen faktor som påvirker valget av vaskemaskin er hvor mange dere er i husholdningen, og hvor ofte du vasker tøy. Våre maskiner kommer med kapasitet på inntil 12 kg. Hvis du ofte overfyller trommelen slites motoren fortere ut og levetiden reduseres. Det vil derfor være smart å velge rett kapasitet fra starten av.

Hvor ofte bør man vaske vaskemaskin?

Rens lofilteret en gang i måneden, og sjekk vannets hardhetsgrad før du doserer såpe. Husk også å vaske belgen (gummilista rundt åpningen) jevnlig. Her kan det nemlig legge seg mye smuss som kan føre til vond lukt. Avhengig av hvor ofte du vasker klær, anbefales det at du rengjør vaskemaskinen to, tre ganger årlig.

Leave a Comment