Hvilken vaskemaskin er best i test?

Vaskemaskin test: Her er årets testvinnere
  • AEG L7WDB861G — Best i Test.
  • Whirlpool TDLR 6230— Billig og bra.
  • Samsung WW80T4541TE — Prisvennlig vaskemaskin.
  • LG W4WV712S1W — Mest for pengene.
  • Bosch WAVH8EL9SN — Premium.
  • Electrolux EW6F6 — Bestselger.
  • LG FH6F9BDS2 — Svensk testvinner.

Hvem lager best vaskemaskin?

Det finnes ingen offisiell liste over hvem som produserer de beste vaskemaskinene i Norge, men vi mener at de fem beste er Miele, Asko, Electrolux (AEG), og Bosch (Siemens).

Hvor produseres Miele vaskemaskin?

Kvaliteten til Miele Professional

Kvalitet du kan stole på. Profesjonelle produkter fra Miele Professional utvikles av Mieles ingeniører, og de omhyggelig utvalgte komponentene blir i stor grad produsert i egne fabrikker i Tyskland og Europa.

Hvilken vaskemaskin er best i test? – Related Questions

Hvilken Miele vaskemaskin er best?

Forbrugerrådet TÆNK har testet vaskemaskiner i juni 2022, og Miele tar de tre første plassene. De tre beste på pallen er også kåret som «Best i test». Det er helt fantastisk!

Hvor mange år holder en vaskemaskin?

Levetider
Produkt Teknisk levetid år Anbefalt brukstid år
Benkebereder 15-30 20
Vaskemaskin 10-15 10
Oppvaskmaskin 10-15 10
Kjøleskap m. vanntilkobling 10-15 10

Hvilket land kommer Miele fra?

Miele & Cie. Siden grunnleggelsen i 1899 har Miele vært eid av familiene Miele (51 prosent) og Zinkann (49 prosent). Hovedkontor med hovedadministrasjon ligger i Gütersloh, Westfalen i Tyskland.

Hvor produseres Bosch vaskemaskin?

Førsteklasses produksjon i hele verden.

Fra 2020 produseres Bosch-produkter i hele verden. Konsernets 40 produksjonsanlegg finnes i Europa, USA, Latin-Amerika og Asia. Takket være et sterkt globalt nettverk med salg, produksjon og service leverer Bosch gjennomtenkt utviklet tysk teknologi.

Hvem reparerer Miele?

Når du kjøper et Miele produkt, velger du kvalitet. Skulle du likevel trenge hjelp, vil Mieles service-team hjelpe deg raskt, effektivt og pålitelig. Aldri veldig langt unna: Miele utfører reparasjoner over hele landet og kan være hjemme hos deg i løpet av kort tid.

Hvem produserer bauknecht?

Whirlpool Corporation er en amerikansk produsent av husholdningsprodukter (hvitevarer). Selskapet er sammen med svenske Electrolux verdens største på området. Selskapet sine varemerker er blant annet Whirlpool, Bauknecht, Maytag og KitchenAid.

Er AEG og Electrolux det samme?

Electrolux eier blant annet AEG, Husqvarna, Volta og Zanussi.

Hvem produserer AEG?

Siden 2006 har AEG vært en av de viktigste varemerkene til selskapet Electrolux.

Hvor produseres AEG hvitevarer?

AEG-fabrikken i Nürnberg produserer blant annet vaskemaskiner, og er en av de siste store industriarbeidsplasser i den tyske byen. Electrolux mener fabrikken ikke er lønnsom nok.

Hvor er Gorenje produsert?

Selskapet ble grunnlagt i byen Gorenje i Slovenia i 1950 og begynte å produsere landsbruksmaskiner. I 1958 begynte det å produsere ovner, og flyttet til det nåværende hjemstedet Velenje, hvor det oppførte en egen fabrikk.

Hvem eier Electrolux?

I 2020 hadde Electrolux en omsetning på omtrent 116 milliarder svenske kroner og rundt 48 000 ansatte. Finans- og industrimannen Axel Wenner-Gren var selskapets hovedeier fra 1919 til 1956. Fra 1956 kontrolleres Electrolux av Wallenberg-familien, nå gjennom investeringsselskapet Investor AB.

Hvor er ASKO produsert?

Upo-fabrikken i Finland ble lagt ned i sommer. I sommer kom også nyheten om at Asko-fabrikken i Vara, som har produsert oppvask, vask og tørk også for Gorenje+ og Atag, legges ned. All produksjon samles nå ved Gorenje-gruppens produksjonsanlegg i Slovenia, Tsjekkia og Serbia.

Er ASKO et godt merke?

Asko er et kvalitetsmerke, og kvalitet betyr at du får en oppvaskmaskin som er driftssikker og gir topp ytelse over lang tid. En god investering med andre ord. Oppvaskmaskiner fra Asko har programmer som gjør at oppvasken går raskt unna, og du får gullende rene tallerkener tilbake.

Er ASKO svensk?

Asko er et svensk selskap som produserer hvitevarer og husholdningsapparater.

Hva er ASKO forkortelse for?

I 1960 og 1970-årene utviklet JOH. JOHANNSON seg fra å være en østlandsgrossist til et landsomfattende konsern primært gjennom fusjoner og oppkjøp av lokale grossister landet over. Disse fikk navnet ASKO som stod for AS Kolonialgrossistene.

Hvem er eier av KIWI?

NorgesGruppen
Kiwi / Eier

NorgesGruppen ASA er Norges største handelshus. Kjernevirksomheten er detalj- og engrosvirksomhet innenfor daglige forbruksvarer. NorgesGruppen har ca. 1800 dagligvarebutikker og over 900 utsalgssteder innen servicehandel og nærmere 40 000 medarbeidere tilknyttet virksomheten.

Wikipedia

Leave a Comment