Hvilken vaskemaskin er best i test?

Best i test vaskemaskin: Dette er våre vinnere
# Produkt
1 Miele WSG363 – Best i test!
2 Miele WSA023 WCS NDS – Godt alternativ for større familier
3 Bosch WAN282i3SN – Stillegående motor og flott LED-display
4 Whirpool TDLR 6230S – Beste toppbetjente vaskemaskin

Er Beko vaskemaskin bra?

Viktigste egenskaper. Den nye vaskemaskinen Beko BWFT71042 er kåret til ny testvinner i kategorien billig og god vaskemaskin. Den har stor kapasitet med flere hurtigprogrammer, et selvstendig damp program, forblanding av vaskemiddel, skånsom trommel, enkel betjening og mye mer. Poengscore: 80 av 100.

Hvilken Miele vaskemaskin er best?

Vaskemaskinen som er best i test

Vaskemaskinen som går seirende ut av denne testen er Miele WMV 960 WPS. Den er lett å bruke, god til å vaske tøy, lager lite lyd og er energieffektiv. Med en kapasitet på 9 kg og en sentrifugeringshastighet på 1600 omdreininger per minutt, passer maskinen godt til en vanlig familie.

LES OGSÅ  Er 100 gram smør 1 dl?

Hvilken vaskemaskin er best i test? – Related Questions

Hva skal man se etter når man kjøper vaskemaskin?

En annen faktor som påvirker valget av vaskemaskin er hvor mange dere er i husholdningen, og hvor ofte du vasker tøy. Våre maskiner kommer med kapasitet på inntil 12 kg. Hvis du ofte overfyller trommelen slites motoren fortere ut og levetiden reduseres. Det vil derfor være smart å velge rett kapasitet fra starten av.

Er AEG og Electrolux det samme?

Electrolux eier blant annet AEG, Husqvarna, Volta og Zanussi.

Hvor lenge varer en Miele vaskemaskin?

Hos Miele testes vaskemaskinene til en levetid på 20 år, eller 10.000 driftstimer.

Hvorfor velge Miele?

Vår design står for innovasjon, kvalitet og tidløs eleganse. Den skaper relasjon mellom bruker og produkt, oppfyller forventninger og gjør produktene enkle å betjene. Utallige priser for fremragende produktdesign bekrefter at dette har Miele lykkes med på enestående vis.

Hvilket program på vaskemaskin bruker minst strøm?

Eco-programmer er programmer som optimaliserer energiforbruket. Dette betyr at du oppnår samme resultat som standardprogrammet, men at maskinen bruker mindre vann og strøm – som kompenseres med at vaskingen tar lengre tid.

Hvilket land kommer Miele fra?

Miele
Etablert 1. juli 1899
Datterselskap Miele technika
Hovedkontor Gütersloh
Land Tyskland

Hvem produserer AEG?

Siden 2006 har AEG vært en av de viktigste varemerkene til selskapet Electrolux.

Hvem lager Gorenje?

Gorenje
Org.form Družba z omejeno odgovornostjo
Bransje Maskinteknikk, forbrukerelektronikk
Etablert 1950
Morselskap Hisense

Hvilket merke er Hisense?

Hisense (海信) er et multinasjonalt selskap for elektronikkproduksjon. Det er hjemmehørende i Folkerepublikken Kina med hovedkvarter i Qingdao i provinsen Shandong, der det hadde sin spede begynnelse i 1969.

Hvem produserer grundig?

Grundig
Eier(e) Arçelik
Morselskap Arçelik, Beko
Hovedkontor Nürnberg, Tyskland
Land Tyskland

Hvor blir Electrolux produsert?

Produksjonen skal i stedet flyttes til Polen og Italia, opplyser Electrolux i en pressemelding i dag. AEG-fabrikken i Nürnberg produserer blant annet vaskemaskiner, og er en av de siste store industriarbeidsplasser i den tyske byen.

Er Point et bra merke?

Vurderinger: Varemerket Point er Power-kjeden sitt eget merke og platetoppene deres produseres av kvalitetssikre Eico, så du kan være trygg på at dette er et bra produkt. Husk å bruke gode stekepanner og kasseroller for å ikke misfarge og skade glasset.

Hvor gammel er min Electrolux vaskemaskin?

Typeskiltet på Electrolux-apparater inneholder utover produkt/PNC-nr. (som er det nummer, som starter med 9), også et serienummer, som kan hjelpe deg med å avgjøre produksjonstidspunktet. Metoden er dog ikke 100% ufeilbarlig, idet du er nødt til å vite innenfor hvilken 10-årig periode, apparatet er produsert.

Hvor produseres Bosch vaskemaskin?

Førsteklasses produksjon i hele verden.

Fra 2020 produseres Bosch-produkter i hele verden. Konsernets 40 produksjonsanlegg finnes i Europa, USA, Latin-Amerika og Asia. Takket være et sterkt globalt nettverk med salg, produksjon og service leverer Bosch gjennomtenkt utviklet tysk teknologi.

Hvor stor vaskemaskin trenger man?

Hvis du vasker mye ofte, vil en stor maskin med kapasitet på 6-7 kg passe bedre. For en stor familie lønner det seg med en maskin som har stor kapasitet. En 8 kg vaskemaskin har kapasitet nok til omtrent fire personer, mens en større husholdning bør ha en maskin med kapasitet til 9 kg eller mer.

LES OGSÅ  Hvor mange koner hadde Albert Einstein?

Leave a Comment