Hvilken telefon bør jeg kjøpe 2022?

Beste mobil 2022: Her er de beste mobiltelefonene på markedet
 • Samsung Galaxy S22 Ultra. En fantastisk smarttelefon, tar uten tvil vår topplassering.
 • iPhone SE (2022) Den beste rimelige mobiltelefonen.
 • iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max. Apples beste 2022-modeller.
 • iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max.
 • iPhone 14.

Hvor er mobilen nå?

Finn, lås eller tøm telefonen eksternt
 • Gå til android.com/find og logg på Google-kontoen din. Hvis du har mer enn én telefon, klikker du på den mistede telefonen øverst på skjermen.
 • Telefonen som er mistet, mottar et varsel.
 • På kartet får du informasjon om hvor telefonen er.
 • Velg hva du vil gjøre.

Hvorfor er iPhone bedre enn Android?

iPhone er enklere å bruke. iPhones brukergrensesnitt er så enkelt å bruke at de færreste har problemer med å skjønne hva de skal gjøre. Det beste med iOS er at det ikke er mye du må lære deg, noe som gjør det til et bedre operativsystem enn Android.

Hvilken telefon bør jeg kjøpe 2022? – Related Questions

Hva er best av iPhone eller Samsung?

Aftonbladet skriver: “Samsung S10 + er beste mobil akkurat nå.” Fordelene med telefonen som Aftonbladet ser det er at kameraløsningen er bedre enn Iphone og at den har skikkelig god trådløs lading. Skjermen er bedre og har høyere hastighet enn den sammenlignbare telefonen Iphone XS Max.

Hvorfor velge iPhone?

iPhone fungerer sømløst med alle andre Apple-enheter.

Alle Apple-produktene du bruker inngår i det samme økosystemet. Så hvis du har mer enn én enhet, får du en fantastisk brukeropplevelse. Du kan ta telefonen med Apple Watch. Ta et bilde med iPhone og se det umiddelbart på iPad.

Hva er forskjellen på iPhone og Android?

Det er faktisk ganske enkelt: iOS er operativsystemet til Apples produkter iPhone og iPad, mens Android er det mest brukte operativsystemet til alle andre smarttelefoner og nettbrett. Den største forskjelleniOS og Android er at Android er open source og basert på Linux, mens bare Apple selv kan utvikle på iOS.

Er iPhone Android eller iOS?

Selv om iOS er operativsystemet til Apple (tilsvarende som Android er systemet som lages av Google og mobilprodusentene gjennom Open Handset Alliance), så vil det brukes iPhone her for enkelhetens skyld siden iOS også brukes på iPad.

Hvor stor markedsandel har iPhone i Norge?

Markedsandelen er på 11,3 prosent. Analysebyrået IDC slapp for øvrig sine tall i januar, og har riktignok litt andre tall, men den samme rangeringen av mobilprodusentenes markedsandeler. Både IDC og Gartner peker på at det var et sterkt iPhone 12-salg som var hovedgrunnen til Apples sterke resultater denne gangen.

Hva er en iPhone?

Iphone er en smarttelefon utviklet av Apple. En smarttelefon er en multimedia telefon som i tillegg til å kunne ringe og benytte seg av SMS, også kan koble seg til internett, spille av lyd, video og bilder og benytte seg av programmer som spill.

Hvor lenge kan man ha en iPhone?

Apple sier estimert levetid på en iPhone er tre år. Samtidig fastslår Forbrukerkjøpsloven at varer som er ment å skulle vare vesentlig lengre enn to år, har fem års reklamasjonsfrist.

Hva er best av iPhone 12 og 13?

Her er den største forskjellen at iPhone 13 kan oppnå en maksimal lysstyrke på 800 nits, akkurat som fjorårets iPhone 12 Pro. Det gjør den 28 % mer lyssterk enn iPhone 12, som har en maksimal lysstyrke på 600 nits. Begge kan imidlertid komme opp i en 1200 nits i HDR-forhold.

Hva er best av iPhone 11 og 12?

Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold.

Hvilken iPhone burde jeg kjøpe 2022?

Beste iPhone 2022: hvilken er det best å kjøpe nå?
 1. iPhone 14 Pro Max. Den beste iPhone-modellen.
 2. iPhone 14 Pro. En Pro Max i et hendigere format.
 3. iPhone 13 Pro Max. Fremdeles en iPhone i toppklassen.
 4. iPhone 13 Pro. En super Pro-modell med mindre skjerm.
 5. iPhone 14.
 6. iPhone 13 mini.
 7. iPhone SE (2022)
 8. iPhone 13.

Hva kostet iPhone 12 ny?

Den billigste prisen for Apple iPhone 12 5G 4GB RAM 64GB akkurat nå er 7 290 ,- (ny) eller 5 490 ,- (brukt). Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Mobiltelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 4.1 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 42 butikker.

Hvor lønner det seg å kjøpe iPhone?

iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

Når er det billigst å kjøpe iPhone?

Alt blir billigere under Black Week

Statistikken avslører imidlertid at det er ett lite vindu i løpet av året hvor en sparer mest, også på iPhone: Under Black Week – dagene før og etter Black Friday – var alle modellene i undersøkelsen bortsett fra én, på sitt laveste prisnivå i lanseringsåret.

Er det lurt å kjøpe brukt telefon?

Bruk pengene dine fornuftig – kjøp brukt!

Å kjøpe ny mobiltelefon kan minne litt om å kjøpe ny bil i den forstand at det er relativt dyrt og verdien reduseres fort. Derfor er det også som med bil lønnsomt å kjøpe brukt. Hos TeleOutlet får du kjøpt bittelitt brukte mobiltelefoner i ulike kategorier.

Blir iPhone 13 billigere når iPhone 14 kommer ut?

september. iPhone 14 – pris: Prisen er ennå ikke bekreftet, men det er sterketindikasjoner på at iPhone 14 får samme startpris som iPhone 13, som i USA var 799 dollar (9790 kroner i Norge). iPhone 14 Pro og Pro Max vil imidlertid bli dyrere enn før, med en økning på rundt tusenlappen.

Hva er bra med iPhone 14?

En fantastisk kamerapakke, den lynraske A16-prosessoren, en fantastisk skjerm, nye Dynamic Island og alltid-på-display. Kort oppsummert er iPhone 14 Pro irriterende lik forgjengeren og en av de absolutt beste telefonene på markedet.

Leave a Comment