Hvilken telefon bør jeg kjøpe 2022?

Beste mobil 2022: Her er de beste mobiltelefonene på markedet
 • Samsung Galaxy S22 Ultra. En fantastisk smarttelefon, tar uten tvil vår topplassering.
 • iPhone SE (2022) Den beste rimelige mobiltelefonen.
 • iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max. Apples beste 2022-modeller.
 • iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max.
 • iPhone 14.

Hvilken telefon er dette?

Gå til Innstillinger og trykk deretter på Om telefon. Trinn 2. Detaljer om telefonnummeret, IMEI, modellnummer og serienummer vises på skjermen.

Hvor lenge skal man ha en telefon?

Idag tar man gjerne utgangspunkt i en Høyesterettsdom fra 2007. Denne slår fast at levetiden på en mobiltelefon er på 3-4 år. – I denne dommen slår også Høyesterett fast at 3-4 år er «vesentlig lengre enn to år» og at reklamsjonstiden på en mobiltelefon derfor er 5 år, og ikke 2 år.

Hvilken telefon bør jeg kjøpe 2022? – Related Questions

Hvor ofte skifter man mobiltelefon?

Kvinner bytter også litt oftere enn menn, skal vi tro undersøkelsen, med 30 måneder mot 32, og de yngre bytter noe oftere enn de eldre. For dem under 30 er nemlig byttefrekvensen cirka to år, mens de over 50 venter rundt tre år. Nordmenn er dermed omtrent på nivå med Apple-kunder flest.

Hvor ofte kjøper vi ny mobil?

Fra rundt tusenårsskiftet har nordmenn gått fra å i gjennomsnitt bytte mobil hvert år eller annethvert år til nå rundt hvert tredje år.

Hvor lenge varer et mobilbatteri?

Liker ikke å være fulladet

Noen av de beste batteriene i dag tåler rundt 1500 ladesykluser. Batterier liker ikke å være ved 100 prosent hele tiden.

Hvorfor er Iphone så treg?

Sjekk at du har nok lagringsplass

For best mulig ytelse bør du sørge for å ha minst 1 GB ledig plass. Hvis det er mindre tilgjengelig lagringsplass enn 1 GB over tid, kan enheten kjøre tregere ettersom iOS frigjør plass til nytt innhold gjentatte ganger.

Hvorfor er telefonen så treg?

Det kan være mange grunner til at telefonen blir tregere. En av de viktigste er at du fyller den opp med apper som tar plass. Mange apper kjører også i bakgrunnen mens de for eksempel laster ned værutsikter eller synkroniserer bilder til en lagringstjeneste på nettet.

Hvordan få Iphone til å bli raskere?

Men dette er heldigvis ikke vanskelig, og det tar heller ikke lang tid.
 1. Slå av uviktige skjermeffekter.
 2. Slå av app-oppdateringer i bakgrunnen.
 3. Slå av nedlasting av apper og innhold.
 4. Frigjør lagringsplass.
 5. Myk-restart telefonen din.

Når bør man bytte batteri på iPhone?

Etter 500 ladesykluser skal et iPhonebatteri kunne lades til 80% av den opprinnelige kapasiteten. Med dagens bruk av mobiltelefoner innebærer det at brukeren vil oppleve dårligere batteritid etter ca. 1,5 år, og det er da på tide å bytte batteri.

Hvordan tvinge iPhone av?

Hvis iPhone ikke reagerer og du ikke kan slå den av eller på, kan du prøve å tvinge den til å starte på nytt.
 1. Hold inne og slipp deretter raskt volum opp-knappen.
 2. Hold inne og slipp deretter raskt volum ned-knappen.
 3. Trykk på og hold inne sideknappen.
 4. Slipp sideknappen når Apple-logoen vises.

Hvordan rengjøre iPhone skjerm?

For å rengjøre iPhone må du koble fra alle kabler og slå den av. Bruk en myk, lett fuktet og lofri klut. Unngå fuktighet i åpningene. Ikke bruk rengjøringsmidler for vinduer, rengjøringsmidler for husholdning, trykkluft, spray, løsemidler, ammoniakk eller skuremidler til å rengjøre iPhone.

Hva gjør man med gammel iPhone?

Lever din gamle enhet i en av våre Eplehuset-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av din gamle telefon, nettbrett eller Mac her før du går til butikken. Innbyttesummen kan knyttes opp mot et kjøp eller en tilgodelapp som kan benyttes i våre butikker.

Kan man bruke iPhone uten Apple-ID?

Det andre er at du må opprette en AppleID. Denne brukes i forbindelse med kjøp av apper og bruk av forskjellige tjenester på telefonen. Du må ikke ha en AppleID, men da får du tilgang til svært få tjenester.

Hva skjer når man nullstiller iPhone?

Nullstill alle innstillinger: Alle innstillinger – inkludert nettverksinnstillinger, tastaturordliste, stedsinnstillinger, personverninnstillinger og Apple Pay-kort – fjernes eller tilbakestilles til standard. Ingen data eller medier slettes.

Hvordan bør man lade iPhone?

Du kan lade iPhone på følgende måter: Koble iPhone til et strømuttak ved hjelp av ladekabelen (følger med) og en USB-strømforsyningsenhet fra Apple (selges separat). Se Strømforsyningsenheter for iPhone.

Hvordan tømme en telefon?

For å så slette dataen din fra telefonen, start med å gå til: Innstillinger > Generelt > Nullstill > Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Hvordan nullstille iPhone uten å miste bilder?

Slik tilbakestiller du iPhone, iPad eller iPod touch til
 1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill [enhet] Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.
 2. Skriv inn sikkerhetskoden og Apple-ID-passordet hvis du blir bedt om det.
 3. Vent til enheten er slettet.

Blir bilder slettet fra iCloud?

Hvis du bruker iCloudbilder og sletter bilder og videoer fra én enhet, blir bildene og videoene slettet på de andre enhetene dine. Hvis du legger til bilder på iPhone eller iPad ved å koble enheten til datamaskinen, kan du ikke slette dem direkte fra enheten i Bilder-appen.

Leave a Comment