Hvilken telefon bør jeg kjøpe 2022?

Beste mobil 2022: Her er de beste mobiltelefonene på markedet
  • Samsung Galaxy S22 Ultra. En fantastisk smarttelefon, tar uten tvil vår topplassering.
  • iPhone SE (2022) Den beste rimelige mobiltelefonen.
  • iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max. Apples beste 2022-modeller.
  • iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 14.

Hva er forskjellen på Samsung Galaxy S og A?

Mens Galaxy S skal representere det ypperste mobilverden har å by på, skal A-serien være for et bredere publikum. For ordensskyld får vi nevne at Samsung kommer til å videreføre sin Xcover, en spesialvariant for tøffere bruk.

Hva er den beste mobiltelefonen?

Google Pixel 7 Pro

Og spesielt på arbeidsflyt og kamerakvalitet er det første og andreplasser totalt blant det som finnes den kriger om. Hvis en fantastisk brukeropplevelse er viktigere for deg enn massevis av ekstrafunksjoner og digital penn er Pixel 7 Pro antakeligvis den beste telefonen du aldri har prøvd.

Hvilken telefon bør jeg kjøpe 2022? – Related Questions

Hvor ofte bytter du mobil?

Kvinner bytter også litt oftere enn menn, skal vi tro undersøkelsen, med 30 måneder mot 32, og de yngre bytter noe oftere enn de eldre. For dem under 30 er nemlig byttefrekvensen cirka to år, mens de over 50 venter rundt tre år. Nordmenn er dermed omtrent på nivå med Apple-kunder flest.

Hvor ofte kjøper man ny mobil?

Kvinner bytter oftere

I 2018 skiftet for første gang kvinner mobil hyppigere enn menn, men i 2019 har trenden snudd. Kvinnene beholdt mobilen i litt over 30 måneder da de ble spurt i 2018, mens de i fjor sier de holder på samme mobil i nesten 34 måneder. Menn kjøperny telefon hver 31,5 måned.

Hvilken iPhone er best 2022?

iPhone SE (2022) er den beste rimelige iPhone-modellen. Den er også den første – og for tiden den eneste – Apple-mobilen i mellomsjiktet som støtter 5G. Det er i seg selv et solid salgsargument. Her får du dessuten den samme A15 Bionic-brikken som i iPhone 13-serien.

Hvorfor er iPhone bedre enn android?

iPhone er enklere å bruke. iPhones brukergrensesnitt er så enkelt å bruke at de færreste har problemer med å skjønne hva de skal gjøre. Det beste med iOS er at det ikke er mye du må lære deg, noe som gjør det til et bedre operativsystem enn Android.

Er det lurt å kjøpe Huawei?

Spørsmål vi har fått fra lesere understreker at usikkerheten fortsatt er der ute. Så hvor trygt er det å kjøpe Huawei i dag? Det veldig korte svaret er; relativt trygt.

Hvilken telefon tåler kulde best?

Best – og verst

Ifølge testen er det Sony Xperia XZ3 som har et batteri som tåler kulda dårligst. I tillegg har de også testet Nokia 7 Plus, iPhone Xs, Huawei P20 Pro og Sony Xperia XZ3. Da Dinside kuldetestet mobiler i 2016, var det Microsoft Lumia 950 XL som gikk av med seieren.

Hvor produseres Nokia telefoner?

Fabrikken i Salo var nemlig den siste Nokia-fabrikken i Finland som fortsatt produserte mobiltelefoner. All annen Nokiaproduksjon har for lengst blitt flyttet utenlands, til steder der produksjonen er langt billigere enn i Finland.

Hvordan kan man se hvilken telefon man har?

Trinn 1. Gå til Innstillinger og trykk deretter på Om telefon. Trinn 2. Detaljer om telefonnummeret, IMEI, modellnummer og serienummer vises på skjermen.

Hvilken iPhone har best batteritid?

iPhone 12 Pro Max har den beste batterilevetiden på en hvilken som helst iPhone, men iPhone 12 Pro får også god batterilevetid, og det samme gjør den nye iPhone 12.

Hvor lønner det seg å kjøpe iPhone?

iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

Hvor mye lagringsplass trenger man på mobil?

Har du snaut med plass på din 16 GB-telefon vil det ikke ta lang tid før også 32 GB vil føles knapt. Det skriver blant annet CNet. Om du likevel er i tvil om 128 GB er nødvendig, kan du sjekke hvor mye plass bilder og apper tar opp på telefonen du bruker i dag, tipser Apple-bloggeren.

Hvilken iPhone skal jeg kjøpe?

iPhone 12 er et trygt og godt valg for alle som vil ha en ny mobil. Her får du en flott og lyssterk Super Retina XDR-skjerm, et glimrende dobbeltkamera som også tar gode bilder i dårlig lys, trådløs lading og 5G-støtte.

Hvor mye koster den billigste iPhonen?

iPhone 7 (3.800 kr) er den billigste iPhonen her. Neste iPhone i rekken er iPhone SE (5.500 kr).

Hva er den billigste iPhone?

Nye iPhone SE er Apples aller nyeste og aller billigste iPhone. Den har lånt designet til «gamle» iPhone 8, men mye av innmaten til dagens toppmodeller i iPhone 11- og iPhone 11 Pro-serien.

Hvor mye koster iPhone 14?

Lanseringspris, iPhone 14 vs iPhone 13
Modell 13 14
iPhone 128 GB 9790 10990
iPhone 256 GB 11090 12290
iPhone 512 GB 13390 14990
iPhone Pro 128 GB 12290 13990

Hva er forskjellen på iPhone 13 og 14?

Apple har bestemt seg for å bruke A15 Bionic-prosessoren fra iPhone 13 Pro i iPhone 14, men med tanke på at begge tilbyr totalt seks kjerner, med to ytelseskjerner og fire effektivitetskjerner, forstår vi at den eneste endringen er at iPhone 14 har en 5-kjerners GPU mens GPUen til iPhone 13 forblir på “bare” 4 kjerner.

Leave a Comment