Hvilken skiboks er best?

Glassfiberboks er årets vinner

Takboksen NX Premium fra Packline kommer best ut i testen. Glassfiberboksen fra Packline får toppscore både i kollisjonstest i 30 km/t og i 40 km/t. I tillegg får den gjennomgående positive tilbakemeldinger fra brukerpanelet som har testet hvor enkel den er å håndtere.

Kan alle biler ha skiboks?

Som utgangspunkt kan alle takbokser monteres på alle biler, men du må selvfølgelig vurdere om takboksens størrelse passer til din bils størrelse.

Hvor fort kan du kjøre med skiboks?

– Last på taket flytter bilens tyngdepunkt, så en bør alltid kjøre varsomt og lære seg bilens kjøreegenskaper i fart med takboks. De fleste takbokser har dessuten en fartsbegrensning på rundt 130 km/t og det er ikke uten grunn, sier Setnes.

Hva kan man ha i skiboks?

Vekten på takstativet og i takboksen må ikke overstige vektbegrensningene på stativet og på boksen. La oss si at takstativet har en begrensning på 75 kg og at takboksen veier 35 kg. Det betyr at du kan laste 40 kg i takboksen innenfor vektbegrensningen på takstativet. Takboksen har også en egen vektbegrensning.

Hvilken skiboks er best? – Related Questions

Hvordan pakke i skiboks?

Mer om hvordan man skal pakke sin takboks. Tommelfingerregel: Pakk det letteste og bløte øverst i bilen (les; taket) og det tyngste nederst (les; kupeen). Da unngår du potensielt livsfarlige prosjektiler inne og utenfor bilen.

Hvor mye vekt tåler taket på bilen?

Ja det er riktig at det finnes begrensninger for hvor mye vekt man kan ha på biltaket. Dette er ikke noen fast regel, men varierer fra biltype til biltype. Vanligvis er det mellom 25 og 75 kilo – og de aller, aller fleste har 50 kilo som maks taklast.

Hvordan polere skiboks?

Uansett om det er metall, plast eller lakk, vil Polytrol gjenopplive slitne overflater, forteller Kolderup, og legger til at fornyeren påføres enkelt med en applikator eller pensel. SLITEN PLAST: En skiboks blir mattere med årene. Etter en runde med Polytrol vil plasten finne tilbake til sitt opprinnelige utseende.

Hvordan åpne Packline takboks?

naglene (4) som sitter på baksiden av lokket. Da løsner mothakene (5) til låsen, og boksen kan åpnes.

Hvordan få opp skiboks uten nøkkel?

Glemt nøkkel

Om du er hjemme er det bare å ringe låsesmeden, så kan de hjelpe. Enten tar du med bilen/skiboksen til dem, eller så kan de komme til deg. Skibokser har som regel sylinderlås, og mekanismen i sylinderlåser gjør de mulig å dirke opp. Jo dårligere kvalitet låsen har, desto enklere er den å dirke.

Hvordan montere Skiguard?

Løft boksen opp på biltaket ved å føre den bakfra og fremover på biltaket til du finner festepunktene i taket. Ved faste festepunkter, sjekk at du får full åpning på bakluka til bilen før du skrur til. På biler med rails, plasseres boksen i en slik posisjon at den ikke kommer i konflikt med full åpning av bakluka.

Hvor lang er Skiguard 850?

Detaljer: 228 x 88 x 31 (utvendig mål) 220 x 86 x 29 (innvendig mål)

Hvor mye bygger Skiguard?

Boksene som har tunnel til lastebøylene (de fleste av våre modeller) bygger fra 3 til 7 cm ned fra toppen av lastebøylene. Avstanden mellom biltaket og boksen er altså avhengig av høyden på lastebøylene som skal benyttes.

Hvor lang skiboks?

Spesifikasjoner
Sport Large
Volum (L) 300 450
Bredde (cm) 67,5 89
Lengde (cm) 189 195
Høyde (cm) 43 44

1 more row

Hva er WingBar?

Aerodynamisk og støysvak

Thule Evo WingBar er et allsidig takstativ som er kompatibelt med alt tilbehør, fra takbokser til takstativ. Det store lasteområdet gir deg plass til å transportere mer utstyr.

Leave a Comment