Hvilken parfyme lukter best på menn?

Her er herreparfymene som får best i test
 • Overraskende og sensuell: Giorgio Armani Stronger With You EdT.
 • Gir komplimenter: Dior Sauvage Eau de Toilette.
 • Velduftende og frisk: Jean Paul Gaultier Le Male EdT.
 • Lidenskapelig og heroisk: Versace Eros Pour Homme EdT.
 • Bestselgende favoritt: Hugo Boss Bottled Edt.

Hvordan velge parfyme menn?

En god idé er å finne litt forskjellige parfymer; En til hverdag som er frisk og lett. En mild og behagelig duft som ikke dominerer rommene du går inn i. En til litt festlige situasjoner som er litt mer krydret, lettere dominerende, men uten å forgifte rommet. Det er de viktigste parfymene å ha på lager.

Hvordan finne en god parfyme?

Det viktigste er at du faktisk liker duften, men man må teste den på egen hud. Gamborg anbefaler å oppsøke ekspertise for å finne den perfekte match. Et lurt triks kan være å ta pauser etterhvert i testingen, da man lett blir «mettet» av dufter. Spray parfymen først på et papir, deretter på deg selv.

Hva lukter Versace Eros?

VersaceEros EdT 100 ml

Duften åpner med friske innslag av Mynte, italiensk Sitron og Grønt Eple som åpner opp for hjertet av aromatiske Tonkabønner, Amber, Geranium og Vanilje. Basen er komponert av Sedertre, Vetiver og Eikmose og gir en maskulin og varig avslutning.

Hvilken parfyme lukter best på menn? – Related Questions

Hva er sterkest av Eau de Parfum og eau de toilette?

Eau de Parfum gir sterkere duft og inneholder 8-16% ren essens og holder lengere. Eau de Parfum er varmere og rundere enn Eau de Toilette og er perfekt til kvelder ute på byen eller om du bare vil ha en mer intens duft. Påfør duften på pulspunkter slik at den sitter lenger.

Hva lukter Dior Sauvage?

Sauvage er bygget opp på bergamott, lavendel og sichanpepper som gir en frisk,atomatisk duft. Mens patchouli og ambroxanen gir et treaktig og sensuelt preg på duften. Fordeles i ansikt og hals etter barbering.

Hvilken parfyme bruker kjendisene?

8 Parfymer Kjendisene Bruker (Dame)
 • Rihanna (Kilian Love Don’t Be Shy)
 • Ariana Grande og Taylor Swift.
 • Meghan Markle (Wild Bluebell)
 • Adele (Hypnotic Poison)
 • Angelina Jolie (Histoires de Parfums)
 • Naomi Campbell (Diorissimo)
 • Selena Gomez (Daisy)
 • Hailey Baldwin Bieber (West Side Bond No 9)

Hvilken parfyme bruker Justin Bieber?

Someday 50 ml Justin Bieber Parfyme
Egenskap Kjendisparfyme
Produkttype EdP
Størrelse 50 ml
Volume EdP 50ml

Hva lukter musk?

Musk, for eksempel, er et sekret fra moskushjortens testikler. Disse skiller ut en sterk lukt under hjortens paringssesong for å tiltrekke seg andre dyr. Dette sekretet har vi dermed brukt i parfyme – selv om vi i dag vet at musk ikke har en lignende virkning på mennesker.

Hvilken parfyme bruker Rihanna?

Du er ikke alene, det har nemlig Rihanna også gjort. Favoritten hennes fra Escada er fruktig og søt, men er en sesongbasert duft som kom i et begrenset opplag. Denne duften er også favoritten til artisten Taylor Swift. – Jeg brukte å kjøpe mer fruktige parfymer, men nå liker jeg mer jasmin og vanilje.

Skal man lukte sin egen parfyme?

Aamodt fra Heaven Scent legger til at det er viktig å teste på sin egen hud fordi å lukte en parfyme på et annet menneske ikke er den samme som å faktisk gå med duften hele tiden selv. – Derfor er det aldri en god idé å kjøpe en duft du har luktet på en annen uten å prøve den selv.

Hvor mange år holder parfyme?

Hun forklarer at en parfyme eller eau de parfum som oppbevares kjølig sikkert varer 5 til 6 år. Om du begynner å merke at parfymen skifter farge eller endrer lukt, kan det rett og slett være fordi den har blitt dårlig. – Du merker godt når den dufter gammelt, litt muggent, nesten litt beskt og skarpt.

Hva er forskjellen på Eau de Parfum og parfyme?

Forskjellen er hvilken konsentrasjon av duftolje det er i parfymen, det vil si hvor kraftig den er. EdP har høyere konsentrasjon enn EdT og sitter derfor lengre på huden.

Hvor mye parfyme skal man bruke?

Hvor mye parfyme du bør bruke, kommer helt an på duften. En lett og frisk eau de toilette kan du trygt spraye mer av enn en mer krydrete og tyngre duft. – På et helt generelt grunnlag holder det i massevis med en spray bak hvert øre og en på hver vrist.

Hvor skal man oppbevare parfyme?

Parfyme har det faktisk aller best i temperaturer mellom 18 og 22 grader, og soverommet er derfor det beste stedet å oppbevare denne typen produkter. Et annet godt tips for åpnede dufter er også å beholde esken på – uansett hvor den skal stå. Dette gir nemlig en ekstra beskyttelse.

Er eau de toilette parfyme?

– Forskjellen er ganske enkelt konsentrasjonen av parfymeolje i de to, og eau de toilette inneholder mye mer vann enn eau de parfume, forteller hun til danske BT. Det betyr at om du skal kjøpe parfyme til en som ikke liker kraftig parfymelukt, kan det være smart å gå for en eau de toilette.

Leave a Comment