Hvilken Oral-B er best?

OralB IO Series 9S er kåret til testvinner som den beste elektriske tannbørsten på markedet, selv om den også har sine mangler.

Hvor ofte skal man bytte elektrisk tannbørste?

De fleste tannlegene anbefaler at du bytter tannbørste eller børstehode hver 3. måned eller oftere hvis du pusser tennene mer enn to ganger daglig eller i lengre tid enn 2 minutter.

Hvor lenge skal elektrisk tannbørste lade?

Avhengig av modellen du har, tar det mellom 14 og 22 timer å lade tannbørsten helt opp, og deretter vil batteriet vare i minst fem til tolv dager med pussing (ved pussing to ganger om dagen, to minutter hver gang).

Hvilken Oral-B er best? – Related Questions

Hvordan børster man Tænder med elektrisk tannbørste?

For å bruke en oppladbar elektrisk tannbørste, for enten barn eller voksne, er det bare å ha litt tannkrem på børstehodet og holde børsten i 45 grader, akkurat som med en manuell tannbørste. Så slår du på strømmen og flytter børsten fra tann til tann.

Hvordan pusse tenner riktig med elektrisk tannbørste?

Slik pusser du tenne med elektrisk tannbørste
  1. Ta tannkrem på den oppladbare elektriske tannbørsten din og hold børsten i 45 grader – akkurat som du ville gjort med en manuell tannbørste.
  2. Slå på tannbørsten og før den fra tann til tann gjennom hele munnen.
  3. Puss godt foran, bak og tyggedelen på hver dag.

Hvor ofte lade elektrisk tannbørste?

En annen faktor å vurdere når du kjøper en elektrisk tannbørste er hvor lenge batteriet varer. Avhengig av kraften til batteriet, bør du kunne bruke det mellom 5 og 14 dager før du må lade det.

Hvordan gjøre ren elektrisk tannbørste?

Slik rengjør du Oral-B iO elektrisk tannbørste

Pass på å skylle godt inni toppen av håndtaket og inni børstehodet. Tørk alle delene før du fester børstehodet på håndtaket. Oppbevar tannbørsten stående slik at den kan lufttørke. Rengjør laderen jevnlig med fuktig klut etter å ha trukket ut ledningen.

Hvor lenge skal man bruke en tannbørste?

Når busten på tannbørsten står til alle kanter er det på høy tid å bytte tannbørste, men også bakterier på tannbørsten er årsak til at tannleger og tannpleiere anbefaler oss å bytte tannbørste minst 4 ganger i året. Snarveier: Tannbørsten bør byttes ut hver 3. måned.

Kan man bruke elektrisk tannbørste når man har regulering?

Du kan gjerne bruke elektrisk tannbørste. Tannbørsten blir fortere slitt når man har regulering og skal byttes når børstehårene begynner å sprike. Vi anbefaler bruk av fluortannkrem og ekstra fluor i form av fluorskyll (0,2% NaF) gjennom hele behandlingen.

Hvordan få rette tenner uten regulering?

Dersom man skal flytte på tenner må det skje ved en eller annen form for tannregulering. Da kan man rette opp i skjevheter, uten at man skader tennene. Dersom man skal «pynte» på skjevheter uten tannregulering, må man ofte lage tannkroner, og noen ganger rotfyllinger.

Hvordan få hvite tenner med regulering?

Det lar seg lett pusse bort hos tannpleier eller tannlege. Det beste tipset jeg har for å unngå misfarging av tennene er puss morgen og kveld, samt at du bruker tanntråd. Superfloss er en type tanntråd du kan bruke innimellom tannreguleringen. En årlig sjekk hos tannpleier eller tannlege er også lurt.

Kan man suge noen med regulering?

Vanligvis går det bra å suge med regulering, men en må være oppmerksom på at reguleringer kan ha skarpe kanter som kan lage små rifter på penishodet. Den som suger, må sikre seg at leppene dekker tennene. Det er altså om å være forsiktig.

Kan tannlegen se at jeg har sugd noen?

Hei! Ved påført, hard oral sex kan man se skader/tegn til dette i ganen. Det vil kunne være synlig i 1-2 uker. Normal oral sex synes ikke.

Kan man kysse en med regulering?

Det går helt fint an å kysse med regulering, selv om det er mange som tuller med at man kan sette seg fast osv. Det skal nok litt til, for når man kysser bruker man stort sett leppene og tunga, ikke tennene. Du kan ha vondt i tennene i perioder på grunn av reguleringen, men kyssing skal ikke være vondt i seg selv.

Kan man spise sjokolade når man har regulering?

Du kan godt spise brødskiver, selv med tannregulering. Bare vær litt obs på harde skorper. Vær forsiktig med seigmenn, spesielt om de er harde og seige. Sjokolade er slik sett bedre.

Kan man spise knekkebrød med regulering?

Vær forsiktig med hva du spiser i hele behandlingsperioden for å unngå å ødelegge reguleringen. Du bør unngå følgende: Hard mat som harde skorper, harde sukkertøy, pizzaskorper, noen typer knekkebrød og nøtter.

Er popcorn bra for tennene?

Popcorn er nemlig ikke laget av raffinert stivelse. Raffinert stivelse er produsert av enkle karbohydrater som kan dvele i munnen din og bryte ned sukkeret. Dette liker bakteriene å spise, og da produserer de mer syre, som kan gi deg hull i tennene. Det er viktig å huske tanntråd etter at du har spist popcorn.

Kan man spise gulrot med regulering?

Mat du må unngå er:

Seige og harde godterier generelt! Man må unngå å spise gulrøtter og eple i sin opprinnelige form. Raspet gulrot og oppskåret eple er imidlertid greit.

Er eple bra for tennene?

Den sprø teksturen av knaskefrukt og grønnsaker kan hjelpe til med å skrubbe vekk plakk på tennene. De kan også øke produksjonen av spytt, som hjelper til med å nøytralisere syren i munnen. Epler, pærer, seleri og gulrøtter er gode alternativer.

Leave a Comment