Hvilken mobil skal jeg velge 2022?

Beste mobiler 2022
  • Beste mobil: Samsung Galaxy Z Fold 3.
  • Beste mobilkamera: iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max.
  • Beste mellomklasse-mobil: Samsung Galaxy S21.
  • Beste mobil under 5 000: NestenNy iPhone SE.

Hvilken mobil har det beste kameraet?

iPhone 13 og 13 Pro har sannsynligvis verdens beste mobilkamera akkurat nå. Hovedobjektivet, som er det samme på alle de nye modellene, slipper inn 47 prosent mer lys enn før. Ultra-vidvinkelobjektivet slipper inn hele 97 prosent mer lys enn forrige modell.

Hvilken mobil skal jeg velge 2022? – Related Questions

Hvor lenge er det vanlig å ha en telefon?

Idag tar man gjerne utgangspunkt i en Høyesterettsdom fra 2007. Denne slår fast at levetiden på en mobiltelefon er på 3-4 år. – I denne dommen slår også Høyesterett fast at 3-4 år er «vesentlig lengre enn to år» og at reklamsjonstiden på en mobiltelefon derfor er 5 år, og ikke 2 år.

Hva er beste Samsung mobil?

Testvinner – Samsung
  • Samsung Galaxy S22 – BEST I TEST SAMSUNGMOBILEN.
  • Samsung Galaxy S22 Ultra – BESTE PREMIUMVALG.
  • Samsung Galaxy S22+
  • Samsung Galaxy Z Flip3.
  • Samsung Galaxy Z Fold3.
  • Samsung Galaxy S21 FE 5G.

Hvordan finner jeg telefonen min?

Gå til android.com/find og logg på Google-kontoen din. Hvis du har mer enn én telefon, klikker du på den mistede telefonen øverst på skjermen. Hvis telefonen du har mistet, har mer enn én brukerprofil, må du logge på med en Google-konto som er på hovedprofilen. Finn ut mer om brukerprofiler.

Er dette en Android telefon?

Slik sjekker du telefonens Android-versjon

Trykk på tannhjulet Innstillinger på telefonen. Du finner det enten i hurtigmenyen øverst eller blant appene dine. Rull helt nederst på siden, og trykk på Om telefonen. Under Android-versjon kan du se hvilken versjon telefonen din er utstyrt med.

Kan man bli svindlet med telefonnummer?

Det korte svaret er: Nei, ikke direkte. Å ta telefoner i seg selv er sjelden en risiko. Men svindlere vil gjerne at du svarer, siden det gir dem en åpning til å bedrive sosial manipulasjon – altså lure deg til å oppgi sensitiv informasjon eller klikke på skadelige lenker.

LES OGSÅ  What is STW5?

Hva er Telefonsvindel?

Det finnes ulike typer svindel som forsøkes utført ved hjelp av telefon eller SMS. Du blir bedt om å oppgi koder, passord eller trykke på lenker og laste ned apper, som gir svindleren tilgang til mobilen eller til innlogging i nettbank og lignende tjenester.

Kan politiet spore opp skjult nummer?

Det stemmer at politiet har mulighet til å finne ut hvem som har ringt fra et skjult nummer.

Er det farlig å svare skjult nummer?

Blir du oppringt av et skjult eller ukjent nummer er det ikke noe farlig å svare på samtalen. – Det er mange som tror at de kan takseres med høye priser hvis de svarer på feil anrop. Det er en myte. Det koster deg aldri noe å motta anrop uansett hvor det er fra, forteller Lunde.

Kan politiet ringe fra skjult nummer?

Det er ingen regler om at politiet skal ringe fra skjult nummer eller ikke. Noen ringer fra en kontortelefon, registrert på politiet, noen ringer fra sin private mobiltelefon, noen ringer fra en mobiltelefon som politiet eier.

Hva skjer hvis man ringer 112 ved en feil?

Du skal ikke bekymre deg. Det at du ringte nødetaten en gang ved et uhell vil ikke få noen konsekvenser. Hvis du er bekymret og tenker mye på dette, så vil jeg råde deg til å snakke med foreldrene dine eller en voksen du stoler på.

Kan politiet tvinge deg til å åpne telefonen?

Hvis du åpner mobilen din med ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk (eller en annen type biometrisk autentisering ), så kan politiet pålegge deg å åpne mobilen på denne måten for dem. Hvis du nekter, kan politiet gjennomføre det med tvang. Dette står i straffeprosessloven § 199 a .

Kan politiet avlytte telefonen min?

Politiet har ikke lov til å avlytte eller spore telefonen din med mindre vilkårene i straffeprosessloven kapittel 16 a er oppfylt. Dersom vilkårene er oppfylt, må politiet først få en kjennelse fra domstolen på at de får lov til å avlytte eller spore telefonen.

Kan politiet overvåke Snapchat?

Det er ikke slik at politiet sitter og overvåker alle snapchatkontoer, men dersom man først er blitt anmeldt for et straffbart forhold, så har politiet gode metoder for å gjenopprette slettet materiale osv.

Kan politiet spore mobilen din?

Politiet har et kartsystem der de får opp vedkommendes telefon i kartet. De benytter seg av basestasjoner og ettersom disse noen ganger kan krysse hverandre, er det ikke alltid at de får opp nøyaktig posisjon. Politiet får ikke tilgang til bilder, meldinger, apper, søkehistorikk eller andre private ting på telefonen.

Har politiet lov til å stoppe deg uten grunn?

Se spørsmål og svar som ligner for nyere spørsmål. Politiet kan stanse deg på gaten, uten noen tilsynelatende god grunn. Politiet kan da kreve at du oppgir personalia (navn, alder og bosted), uansett om de mistenker at du har gjort noe straffbart eller ikke.

Leave a Comment