Hvilken mobil er best i test 2022?

Hvilken mobil skal jeg kjøpe?

Beste mobil 2022: Her er de beste mobiltelefonene på markedet
 • Samsung Galaxy S22 Ultra. En fantastisk smarttelefon, tar uten tvil vår topplassering.
 • 2. iPhone SE (2022) Den beste rimelige mobiltelefonen.
 • 3. iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max. Apples beste 2022-modeller.
 • Google Pixel 7 Pro.

Hva er den beste Android telefonen?

Her er de beste Android-mobilene i 2022
 1. Samsung Galaxy S22 Ultra. Den beste Android-mobilen. Spesifikasjoner.
 2. OnePlus 10 Pro. Den beste kraftige mobilen for budsjettbevisste brukere. Spesifikasjoner.
 3. Google Pixel 6 Pro. Den beste mobilen med ren Android. Spesifikasjoner.
 4. Samsung Galaxy S22. Det beste lille Android-flaggskipet.

Hva er beste mobil?

OnePlus 10 Pro er kanskje den beste Androidmobilen på markedet akkurat nå. Høy ytelse og fantastisk god mobilskjerm. I tillegg kommer stort batteri med hurtiglading, fremragende kamera som leverer naturtro bilder, samt spennende eksklusiv design og den beste lyden fra noen mobil på markedet.

Hvilken mobil er best i test 2022? – Related Questions

Hvor lang levetid har en mobil?

I 2019 var den gjennomsnittlige levetiden for mobiltelefoner 32,6 måneder, mens den for ett år siden var 31,4 måneder. Det vil si at gjennomsnittlig levetid for mobiltelefon i dag er godt over 2,5 år.

Når bør man bytte mobil?

Idag tar man gjerne utgangspunkt i en Høyesterettsdom fra 2007. Denne slår fast at levetiden på en mobiltelefon er på 3-4 år. – I denne dommen slår også Høyesterett fast at 3-4 år er «vesentlig lengre enn to år» og at reklamsjonstiden på en mobiltelefon derfor er 5 år, og ikke 2 år.

Hva er den mest populære telefonen?

Her er det mest solgte mobilene i Telenorbutikken og på Telenor.no forrige måned:
 • Samsung Galaxy A51.
 • Apple iPhone 11.
 • Samsung Galaxy S21 5G.
 • Samsung Galaxy S20 FE.
 • Apple iPhone 12 mini.
 • Apple iPhone SE.
 • Samsung Galaxy S21 Ultra.
 • Apple iPhone 12.

Hvorfor er iPhone bedre enn Android?

iPhone eller Android: Hvorfor iPhone er bedre. iPhone er enklere å bruke. iPhones brukergrensesnitt er så enkelt å bruke at de færreste har problemer med å skjønne hva de skal gjøre. Det beste med iOS er at det ikke er mye du må lære deg, noe som gjør det til et bedre operativsystem enn Android.

Er det lurt å kjøpe Huawei?

Spørsmål vi har fått fra lesere understreker at usikkerheten fortsatt er der ute. Så hvor trygt er det å kjøpe Huawei i dag? Det veldig korte svaret er; relativt trygt.

Hvilken mobil er mest solgt?

1. iPhone 13 Pro Max. På toppen av listen konkurrerer Apple kun med seg selv, akkurat slik de har gjort siden de lanserte iPhone 12 høsten 2020. Modellen iPhone 13 Pro og 13 Pro Max byr rett og slett på noe av det beste man kan finne på hele mobilmarkedet.

Er det trygt å kjøpe brukt mobil?

For deg som er kunde er det akkurat like trygt å kjøpe en brukt mobil som det er å kjøpe en ny. Angrerettloven og Forbrukerkjøpsloven gjelder i akkurat samme grad, og du som forbruker har de samme rettighetene som hvis du skulle kjøpt en ubrukt telefon.

Hva selger mest av iPhone og Samsung?

Samsung, Apple og Xiaomi er gigantene, og disse tre merkene kontrollerer nesten halvparten av det globale markedet. Samsung solgte 69 millioner mobiltelefoner tredje kvartal 2021, kun mot 80,4 i samme periode 2020. Apple har har økt salget av iPhone fra 41,7 til 50,4 millioner enheter..

Hva er mest populært av iPhone og Samsung?

Apple og Samsungs mobiler er de mest populære i verden. Selv om Huawei har tatt kraftig innpå de siste årene, er de to gigantene fremdeles vesentlig større enn sin kinesiske konkurrent. Tallene fra årets første kvartal viser at Samsung er størst med en markedsandel på 23,4 prosent og 78 millioner solgte mobiler.

Hvilken telefon er mest solgt i Norge?

iPhone 13 Pro Max var den mest populære mobilen i juleshopping-måneden desember, mens iPhone 12 var den mest solgte for hele fjoråret. På fjerdeplass finner vi første produkt fra konkurrenten, som selvsagt er Samsung og som ikke vil overraskelse dere som fulgte med på listene i fjor.

Hvorfor har alle iPhone?

iPhone fungerer sømløst med alle andre Apple-enheter.

Alle Apple-produktene du bruker inngår i det samme økosystemet. Så hvis du har mer enn én enhet, får du en fantastisk brukeropplevelse. Du kan ta telefonen med Apple Watch. Ta et bilde med iPhone og se det umiddelbart på iPad.

Hvorfor er iPhone så treg?

Sjekk at du har nok lagringsplass

For best mulig ytelse bør du sørge for å ha minst 1 GB ledig plass. Hvis det er mindre tilgjengelig lagringsplass enn 1 GB over tid, kan enheten kjøre tregere ettersom iOS frigjør plass til nytt innhold gjentatte ganger.

Hvordan få mobilen til å bli raskere?

Start telefonen på nytt som normalt, og sjekk appene
 1. Start telefonen på nytt.
 2. Fjern nylig nedlastede apper – én etter én.
 3. Start telefonen på nytt i normal modus etter hver enkelt fjerning.
 4. Etter at du har fjernet appen som forårsaket problemet, kan du installere de andre appene du fjernet, på nytt.

Leave a Comment