Hvilken kvinnelig fotballspiller tjener mest?

Verdens best betalte mannlige fotballspiller, Cristiano Ronaldo, har en årslønn på 420 millioner kroner, mens den beste betalte kvinnelige spilleren, Ada Hegerberg, tjener 4 millioner.

Hvor mye tjener man som fotballspiller?

Hvilken fotballspiller tjener mest?
Nr. Spiller Inntekt (2022)
1 Kylian Mbappe 1,28 milliard
2 Lionel Messi 1,20 milliard
3 Cristiano Ronaldo 1 millard
4 Neymar 870 millioner

Hvem er den fotballspilleren som tjener mest?

Mbappé verdens best betalte fotballspillertjener over tre ganger mer enn Haaland. Kylian Mbappé topper Forbes’ liste over spillere med de høyeste årslønningene i fotballen. Fem hakk ned er Erling Braut Haaland på 418 millioner kroner.

Hvilken klubb er rikest?

Oversikten viser at det fremdeles er Barcelona som har høyest inntjening i verdensfotballen, etterfulgt av Real Madrid, Bayern München, Manchester United og Liverpool. Liverpool har med en inntjening på 489 millioner pund klatret opp to plasser fra i fjor. Dermed går de forbi Manchester City og PSG på listen.

Hvor rik er Ronaldo?

Juventus-spilleren tjente 105 millioner dollar, som er det samme som 976,5 millioner kroner, i 2019. Inntekten gjør at han er den første fotballspilleren i verden som har nådd en milliard dollar, eller 9,3 milliarder norske kroner, i inntekt i løpet av sin karriere.

Hvilken fotballspiller tjener mest i 2022?

Lionel Messi tjener rundt 1,2 milliarder kroner, mens Cristiano Ronaldo ligger på rundt 1 milliard. Ronaldo vinner imidlertid på ett område – inntekter utenfor banen. Ifølge Forbes’ estimater tjener portugiseren 60 millioner dollar fra sponsoravtaler.

Hvem er den dyreste fotballspilleren i verden?

Verdens dyreste fotballspiller
Nr. Spiller Sum (NOK)
1 Neymar 2,2 milliard
2 Kylian Mbappé 1,5 milliard
3 Ousmane Dembélé 1,4 milliard
4 Philippe Coutinho 1,35 milliard

Hvem tjener mest i eliteserien?

De 75 best betalte i Tippeligaen
Spiller / klubb: Skattbar inntekt:
1 Per Ciljan Skjelbred, Rosenborg 4.352.860
2 Steffen Iversen, Rosenborg 4.327.329
3 Mohammed Abdellaoue, Vålerenga 4.075.086*
4 Kristofer Hæstad, Vålerenga 3.994.205

Hvem er den dyreste fotballspilleren i Norge?

I media blir Haaland omtalt som tidenes dyreste nordmann. Men på Twitter seiler en annen kandidat frem som eier av den ærefulle tittelen. Tirsdag dro Erling Braut Haaland til Manchester City for 610 millioner, mens Tore André Flo ble kjøpt av Rangers for 161 millioner i 2000.

Hvem er best i fotball i hele verden?

Lionel Messi

LES OGSÅ  Hvor mye tjener en 16 åring i butikk?

De fleste fotballfans anser Lionel Messi som den beste spilleren i verden, men han har en nær konkurrent i Cristiano Ronaldo, som også regnes som en av de beste. Lionel Messi var i god form forrige sesong. Han kom til PSG i sommer og har spilt syv Champions League-opptredener og scoret fem mål.

Hvem var verdens beste fotballspiller?

Vinnere menn
År Pl. Spiller
2016 1 Cristiano Ronaldo
2 Lionel Messi
3 Neymar
Fra 2010 til 2015 ble verdens beste mannlige fotballspiller tildelt Gullballen.

Hvor mye koster Haaland?

Manchester City mener de har gjort et kupp ved å signere Erling Braut Haaland (21) for rundt 600 millioner kroner. Et analysebyrå gir den engelske storklubben rett.

Hvor mye tjener Håland i uka?

Den britiske storavisen hevder å vite at Haaland har en rekke «vanlige» bonuser i kontrakten sin som gjør at han med dagens prestasjoner vil innkassere en årslønn på svimlende 45 millioner pund (865.000 pund i uka).

Hva tjener Håland i City?

Med en lønn på rundt 375.000 pund i uken, ifølge Fabrizio Romano, vil det tilsvare rundt 220 millioner kroner i året i fem år. Med det kommer også bonuser og sponsoravtaler.

Hvor rik er Haaland?

Erling Braut Haaland
Erling Haaland
Høyde 1,95 m
Posisjon Angrepsspiller
Klubbinformasjon
Spiller for Manchester City

Hvem eier Man City?

City Football Group
Manchester City FC / Eier

City Football Group er et holdingselskap som administrerer fotballklubber. Konsernet eies av tre organisasjoner; hvorav 78% er majoritetseid av Abu Dhabi United Group, 10% av det amerikanske firmaet Silver Lake og 12% av de kinesiske firmaene China Media Capital og CITIC Capital.

Wikipedia

Hvor mye ble Haaland kjøpt for?

I mai ble det bekreftet at Haaland forlot Borussia Dortmund til fordel for en femårig kontrakt med Manchester City. Han skal ha blitt kjøpt ut for rundt 60 millioner euro.

Hva heter faren til Håland?

Alfie Haaland
Erling Braut Haaland / Far

Alfie Haaland er en norsk tidligere fotballspiller og far til Erling Braut Haaland. Han spilte 34 kamper for landslaget.
Haaland er sønn av Astor Håland og Tone Rasdal fra Voss. Astor Håland spilte selv fotball for Bryne og Rosseland BK. Alfie Haaland begynte fotballkarrieren i Bryne FK som sin far.

Wikipedia

Leave a Comment