Hvilken herreparfyme er best?

Her er herreparfymene som får best i test
  • Overraskende og sensuell: Giorgio Armani Stronger With You EdT.
  • Gir komplimenter: Dior Sauvage Eau de Toilette.
  • Velduftende og frisk: Jean Paul Gaultier Le Male EdT.
  • Lidenskapelig og heroisk: Versace Eros Pour Homme EdT.
  • Bestselgende favoritt: Hugo Boss Bottled Edt.

Hvordan finne riktig parfyme?

Det viktigste er at du faktisk liker duften, men man må teste den på egen hud. Gamborg anbefaler å oppsøke ekspertise for å finne den perfekte match. Et lurt triks kan være å ta pauser etterhvert i testingen, da man lett blir «mettet» av dufter. Spray parfymen først på et papir, deretter på deg selv.

Hva betyr EdP på parfyme?

EdT og EdP betyr Eau de Toilette og Eau de Parfum. Forskjellen er hvilken konsentrasjon av duftolje det er i parfymen, det vil si hvor kraftig den er. EdP har høyere konsentrasjon enn EdT og sitter derfor lengre på huden.

Hvilken herreparfyme er best? – Related Questions

Kan parfyme bli for gammel?

– Det kommer helt an på hvordan du oppbevarer dem, så alt fra et år til flere år. Står de kjølig og mørkt kan de vare lenge – sollys er faktisk duftens verste fiende, sier Egeberg. Brochmann forteller at en parfyme aldri blir bedre enn når den er ny, men at de kan holde i årevis hvis de oppbevares riktig.

Skal parfyme oppbevares i kjøleskap?

Parfyme. Parfyme bør oppbevares i jevn temperatur under 30 grader. Med andre ord trenger den ikke å ta opp plass i kjøleskapet, men den bør heller ikke stå på badet. Parfyme bør heller ikke utsettes for sterkt lys, så la parfymen beholde forpakningen for lengst mulig holdbarhet.

Hva står EdT for?

Eastern Daylight TimeEDT Time Zone (sommertid)

Hvor mange år holder parfyme?

Hun forklarer at en parfyme eller eau de parfum som oppbevares kjølig sikkert varer 5 til 6 år. Om du begynner å merke at parfymen skifter farge eller endrer lukt, kan det rett og slett være fordi den har blitt dårlig. – Du merker godt når den dufter gammelt, litt muggent, nesten litt beskt og skarpt.

Hva er forskjell på Eau de Parfum?

Eau de Toilette er perfekt på vår og sommeren og til deg som ønsker en mer forfriskende duft. Eau de Parfum gir sterkere duft og inneholder 8-16% ren essens og holder lengere. Eau de Parfum er varmere og rundere enn Eau de Toilette og er perfekt til kvelder ute på byen eller om du bare vil ha en mer intens duft.

Hva er forskjellen på parfyme og Eau de Parfum?

Forskjellen er ganske enkelt konsentrasjonen av parfymeolje i de to, og eau de toilette inneholder mye mer vann enn eau de parfume, forteller hun til danske BT. Det betyr at om du skal kjøpe parfyme til en som ikke liker kraftig parfymelukt, kan det være smart å gå for en eau de toilette.

Skal man lukte sin egen parfyme?

Aamodt fra Heaven Scent legger til at det er viktig å teste på sin egen hud fordi å lukte en parfyme på et annet menneske ikke er den samme som å faktisk gå med duften hele tiden selv. – Derfor er det aldri en god idé å kjøpe en duft du har luktet på en annen uten å prøve den selv.

Hvor mye parfyme skal man bruke?

Hvor mye parfyme du bør bruke, kommer helt an på duften. En lett og frisk eau de toilette kan du trygt spraye mer av enn en mer krydrete og tyngre duft. – På et helt generelt grunnlag holder det i massevis med en spray bak hvert øre og en på hver vrist.

Hva er forskjellen på aftershave og parfyme?

Den primære forskjellen mellom parfyme og etterbarberingsvann er funksjonen. Parfyme har mest funskjon som duft og fordamper lett, derimot bidrar aftershave mer til å helbrede huden og forhindrer irritasjon etter barbering. Parfymer er vanligvis mer konsentrert enn aftershave.

Hvorfor bruker vi parfyme?

– Mange grunner, først og fremst om man syntes det lukter godt, gir en god følelse, eller linker til et godt minne. Deretter etter forskjellige forestillinger om hvordan man skal dufte hvis man er slik eller slik, voksen, sofistikert, sexy, anderledes, uskyldig, ren osv.

Hva er forskjellen på eau de toilette og eau de cologne?

Eau de Parfum (EdP) inneholder ca 15-25 prosent duftemner og sitter på huden i ca 5 timer. Eau de Toilette (EdT) 5-15 prosent og dufter i ca 3 timer. Eau de Cologne/Cologne (EdC). Inneholder ca 4-10 prosent duftemner og sitter på huden ca 1 til 1 1/2 time.

Leave a Comment