Hvilken GPS klokke til barn?

Vinnere av vår test av smartklokker til barn
# Produkt
1 North 13.5 Smartklokke – Best i test!
2 Xplora X5 Play – God smartklokke med både GPS og telefontilkobling
3 Cmee Play Smartklokke – Godt og solid premiumvalg
4 MiniFinder NANO GPSklokke til barn – Avansert og funksjonsrik modell

1 more row

Kan man ringe med en smartklokke?

Hva er egentlig en smartklokke? En smartklokke er en klokke med en rekke ekstra smarte funksjoner, og du kan gjøre mye av det samme med den som du kan med smarttelefonen din – som for eksempel å ringe noen, sende SMS-er, sjekke e-poster og spille musikk. Og med tilleggsapper får du enda flere spennende funksjoner.

Hvor mye koster xplora 5?

Den billigste prisen for Xplora 5 Play akkurat nå er 1 856 ,-. Det er et av de 100 mest populære produktene i kategorien Smartklokker med en gjennomsnittlig vurdering på 2.1 av 5.

Hvilken GPS klokke til barn? – Related Questions

Kan man bruke Xplora uten abonnement?

bruker og legge til en XPLORA telefon for å ta i bruk abonnementet/tjenesten. Abonnementet/tjenesten aktiveres som steg 2 når du kjøper/bestiller din XPLORA. Det foretas en kredittsjekk i forbindelse med aktiveringen. SIM-kortet er satt inn i XploraKlokken og kan kun benyttes i denne klokken.

Hvilken Xplora klokke er best?

Xplora X5 Play ble vinneren basert på kvalitet, holdbarhet og funksjoner. Barnebloggen trakk frem flere funksjoner hvor Xplora skilte seg ut fra de andre smartklokker: Xploras X5 Play er en av få klokker med kamera, talemeldinger og emojis. Under kan du lese mer om de funksjonene som har gjort Xplora til testvinner!

Hvor mye koster XPLORA-abonnement?

VIKTIG INFORMASJON. Abonnementet koster fra 119 til 139 kr pr mnd (avhengig av hvilket abo du velger) og gir fri bruk av sms, tale og data i Europa. XPLORA-klokken bruker et forhåndsinstallert SIM-kort og XPLORA kan kun brukes sammen med et XPLORAabonnement.

Hva er inkludert i XPLORA-abonnement?

Inkludert i ditt Xploraabonnement har du fri bruk av taletid, fri bruk av SMS og 100 MB mobildata som du kan bruke både i Norge og hele EU/EØS. Vær oppmerksom på egne priser ved anrop og SMS fra Norge til utland, på fly-, offshore og skipssamband, til spesialnumre og all bruk utenfor EU/EØS.

Er XPLORA 5 vanntett?

XPLORA 5 har den tekniske beskrivelsen av vanntetthetsgrad IP68. IP brukes som en standard for å klassifisere nivå av vanntetthet på tekniske produkter. IPX8 tar beskyttelsen et hakk høyere enn andre klassifiseringer. Vi anbefaler derimot ikke å bade eller svømme med XPLORA-klokkene.

Er XPLORA klokke vanntett?

Er XPLORA vanntett? XPLORA er vannavstøtende etter kategori IPx4. Dvs at den tåler røff bruk, en dusj og regn, men liker ikke at du bader med klokka på.

Kan XPLORA klokker ringe til hverandre?

Barn kan ikke utveksle meldinger mellom to Xploraklokker ennå, men de kan ringe hverandre hvis telefonnumrene deres er lagret i foreldreappen. Chat-funksjonen er derimot begrenset til utveksling mellom klokken og appen.

Kan man ringe med XPLORA?

Med Xploras smartklokker kan barnet ditt ringe og sende talemeldinger til sin kontaktliste. Du kan selv definere hvem barnet ditt skal ha kontakt med – helt enkelt i vår foreldre-app. I den samme appen får du også informasjon om hvor barnet ditt befinner seg.

Hvor mange kontakter kan man ha på xplora 4?

Enheten her har også GPS-lokalisering, og kan ringe og motta telefonsamtaler fra opptil 20 forhåndsbestemte kontakter (foreldre må legge til nye kontakter i appen som følger med). På samme måte som med smarttelefoner, er det også et kamera her som åpner for mulighet til videoopptak og bilder.

Er XPLORA barnas første mobiltelefon?

Det finnes mobilabonnement som skal gi deg så god kontroll som mulig når barna får sin første smarttelefon, og også en rekke apper for foreldre. Stadig flere foreldre velger Xploras mobilklokker som barnets første mobiltelefon.

Er det begge foreldre kan ha XPLORA app?

Vi får mange spørsmål om begge foreldre kan ha sin egen app. Det kan de. 👏🏻 Når du har lastet ned app og opprettet bruker, kan du i menyen «Endre foresatt» administrere inntil 5 brukere. Det gjør det enkelt for flere å kommunisere med XPLORA klokka.

Hvordan vet jeg mitt XPLORA telefonnummer?

Ved aktivering av ditt abonnement vil du få bekreftet ditt Xploranummer. Du vil også motta en e-post med bekreftelse på aktiveringen hvor du vil kunne se ditt Xploranummer.

Kan man sende SMS med XPLORA?

Selv om XPLORA 5 Play kan motta tekstmeldinger fra kontakter, er klokkeskjermen for liten til og med til at barnets småfinger kan skrive på den. Av denne grunn er det ikke mulig å sende SMS fra klokken.

Kan man bruke andre abonnement på XPLORA?

Dersom du velger å benytte en annen operatør må du inngå en avtale om mobilabonnement med mobiloperatøren du ønsker å bruke. Månedlige kostnader fra mobiloperatøren du velger kommer i tillegg. Xplora Mobile tar ikke ansvar for feil eller svakheter ved tjenesten som følger av bytte til en tredjeparts SIM-kort.

Leave a Comment