Hvilken elektriske tannbørste er best?

Testvinner – Elektrisk tannbørste
  • Oral-B Pro 2 2000 – BEST I TEST ELEKTRISK TANNBØRSTE.
  • Oral-B iO Series 9s – BESTE PREMIUMVALG.
  • Oral-B Pro 600 – BESTE BUDSJETTVALG.
  • Philips Sonicare Diamond Clean.
  • Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 eltannbørste, HX6850/57.
  • Beconfident Sonic Whitening Toothbrush.

Hvor ofte lade elektrisk tannbørste?

Avhengig av kraften til batteriet, bør du kunne bruke det mellom 5 og 14 dager før du må lade det. Noen elektriske tannbørster av høy kvalitet kan ha en batterilevetid på opptil 30 dager.

Hvordan tannbørste er best?

Myke børstehår er best til rengjøring

Den beste måten å få vekk plakk og rester fra tennene og tannkjøttet, er å bruke en tannbørste med myke hår. Dette er noe de fleste tannleger er enige om. Det er altså ikke slik at harde tannbørster gir bedre resultater.

Hvilken elektriske tannbørste er best? – Related Questions

Hvor ofte bør man skifte hode på tannbørste?

De fleste tannlegene anbefaler at du bytter tannbørste eller børstehode hver 3. måned eller oftere hvis du pusser tennene mer enn to ganger daglig eller i lengre tid enn 2 minutter.

Hvor ofte bør man skifte tannbørste?

Når busten på tannbørsten står til alle kanter er det på høy tid å bytte tannbørste, men også bakterier på tannbørsten er årsak til at tannleger og tannpleiere anbefaler oss å bytte tannbørste minst 4 ganger i året. Snarveier: Tannbørsten bør byttes ut hver 3. måned.

Hvordan bør børstehodet på tannbørsten være?

Det er viktig at tannbørsten føles behagelig ut i munnen din – da er størrelsen på børstehodet viktig. Det er nemlig ikke slik at større bust gir bedre rengjøring. For å kunne komme til i alle områder av munnen er det bedre at børstehodet og busten heller er lite, enn for stort.

Hvordan børster man Tænder med elektrisk tannbørste?

For å bruke en oppladbar elektrisk tannbørste, for enten barn eller voksne, er det bare å ha litt tannkrem på børstehodet og holde børsten i 45 grader, akkurat som med en manuell tannbørste. Så slår du på strømmen og flytter børsten fra tann til tann.

Er det farlig å bruke samme tannbørste?

Det er ikke lurt å dele tannbørste – selv ikke med kjæresten. Det kan gi deg sykdommer du helst ikke vil ha. Deler du tannbørste med andre, risikerer du å bli smittet av både det ene og det andre.

Er tannbørste plastavfall?

Kjøper du for eksempel en tannbørste i plast, sorteres innpakningen som plastemballasje og/eller papir, avhengig av hvilket materiale den er laget av. Selve tannbørsten kaster du i restavfallet. Større produkter i plast, som ødelagte hagemøbler, leverer du til din nærmeste gjenvinningsstasjon.

Kan elektrisk tannbørste skade tennene?

Elektrisk tannbørste

Elektriske tannbørster kan gjøre mer skade enn nytte, hvis du ikke bruker den riktig. Med de fleste tannbørster trenger du bare såvidt å komme nær tennene med busten.

Hvordan vaske en tannbørste?

Tannlegekontoret oppfordrer også til at man skyller tannbørsten godt etter bruk. – Først i varmt vann, så i kaldt vann. Da renser man vekk tannkremrester og holder børsten myk og fin, opplyser de.

Hvor skal man kaste tannbørste?

Dette må leveres til gjenvinningsstasjon.

Hvordan desinfisere tannbørste?

Tannbørsten skal gjøres ren hver gang etter bruk, det vil si 1- 2 ganger daglig. Skyll børsten grundig 10-15 sekunder i rennende vann. Børsten bør ristes godt og plasseres slik at den kan tørke helt, for eksempel stående i en kopp. På den måten vil bakteriene som er igjen på tannbørsten trives dårlig.

Kan man koke tannbørsten?

– Det er noen som tror at det hjelper å vaske tannbørsten i oppvaskmaskinen, men da ville jeg nok heller tenkt at det å koke børsten for seg er bedre. Det er greit å gjøre dette, hvis man vil være ekstra forsiktig. Eventuelt i mikrobølgeovn, sier hun.

Hvordan pusse tenna uten tannbørste?

Bruk en tannkremmengde på størrelse med en ert. Bruk fortrinnsvis en fluorholdig tannkrem. Puss i minst tre minutter hver gang.

Leave a Comment