Hvilken drill skal jeg velge?

Velg gjerne en av de mer kompakte drillene som fysisk er litt mindre. Reparasjoner og snekring: Kjøp en drill med minst 10 Volt – du vil trenge kraften. Du bør kanskje vurdere om du trenger to batterier. Ellers er det viktig med en drill med to hastigheter, og justerbar momentinnstilling.

Er Metabo et godt merke?

Metabo er et godt kjent og etablert verktøy merke. Alle verktøyene deres er godt gjennomtenkt av tyske ingeniører.

Er DeWalt kvalitet?

DeWalt er vår generalist og har produkter i både proff kvalitet og noe rimeligere modeller for forbrukeren.

Hvilken drill skal jeg velge? – Related Questions

Hvem produserer Makita?

Makita Oy er et heleid datterselskap av japanske Makita Corporation og er virksom i syv land: Finland, Sverige, Norge, Estland, Latvia og Litauen. I Finland har Makita vært et varemerke siden 1979.

Hvor blir DeWalt produsert?

Siden 2015 har DeWalt opperert 7 produksjonsfasiliteter i USA som produserer DeWalt produkter, disse ligger i New Britain, CT, Hampstead, MD, Shelbyville, KY, Greenfield, IN, Cheraw, SC, Charlotte, NC, og Jackson, TN. I 2016 debuterte DeWalt den første hybrid spennings batteri pakken, denne ble kalt for “FLEXVOLT”.

Hvilken farge har verktøy fra DEWALT?

Det var starten for et godt og vedvarende rykte blandt håndverkere: styrke, holdbarhet , nøyaktighet og pålitelighet. Dette ble DEWALT-navnets varemerke. Den gul/sorte fargen er et varemerke for DEWALTs produkter og tilbehør.

Hva er DEWALT XR?

XR FLEXVOLT en et sortiment av 54v el-verktøy som tilbyr en brukstid og ytelse som er aldri er sett tidligere. For første gang kan profesjonelle håndverkere lett påta seg krevende jobber uten å ha behov for tilgang til strøm.

Hvor kraftig drill trenger jeg?

– Med 18 V får du en typisk allround-drill. Den er kraftig og får jobben gjort, både ute og inne. Samtidig er den nokså tung å jobbe med i lengden og det kan være vanskelig å komme til enkelte steder. En 12 V-drill er super til innendørs prosjekter.

Hvilken Ryobi sirkelsag?

Ryobi R18CS kåres til beste batteridrevne sirkelsag på grunn av kombinasjonen av kraft og ergonomi. Den har alt det vi forventer oss av en 18-volts sirkelsag i budsjettklassen. Den er behagelig å holde i, lett å justere og klarer alt fra enklere kapping til kløyving av relativt tykke materialer.

Er Ryobi et bra merke?

Godt priset og med et stort utvalg av valg, har Ryobi batteridrevne verktøy vokst jevnt og trutt i popularitet, og begynner til og med å konkurrere med premiummerker som DeWalt , Makita , Milwaukee og Bosch , til tross for at de er mer et DIY-merke.

Er Ryobi børsteløs?

Med Ryobis børsteløse teknologi og patenterte elektronikk oppnår du både lenger driftstid og mer kraft. 2,0Amp/t lader medfølger.

Hvem eier Ryobi?

Ryobi ® er en merkevare av den internasjonale gruppen Techtronic Industries (TTI), en global produsent av batteridrevne, elektriske og bensindrevne verktøy.

Hvilket land kommer Ryobi fra?

Ryobi
Etablert 16. desember 1943
Datterselskap Ryobi Mirasaka, Ryobi Mitsugi, Tokyo Light Alloy Works
Hovedkontor Fuchu
Land Japan

Når kom batteridrill?

I 1969, altså for 50 år siden, ble det litt mer fart i sakene. Da introduserte Bosch sine to første batteriverktøy. En drill og en hekksaks.

Hvem produserer Milwaukee?

Milwaukee (selskap)
Milwaukee Electric Tools Corporation
Org.form Aksjeselskap
Bransje Produsent av elektroverktøy
Etablert 1924
Morselskap Techtronic Industries (2005–)

Hvilket land kommer Milwaukee Tool fra?

Milwaukee er et amerikansk selskap og verktøyprodusent som ble etablert av A.F Siebert i 1924. Selskapets navn kommer av at selskapet også ble dannet i den amerikanske byen Milwaukee.

I hvilken stat i USA ligger Milwaukee?

Milwaukee er den største byen i delstaten Wisconsin i USA, som ligger ved Lake Michigan, 130 km nord for Chicago.

Leave a Comment