Hvilken butikk har billigst øl?

Totalt sett skiller det få kroner mellom billigkjedene, selv om Kiwi markerer seg med lavest pris på alle ølvarene i utvalget. Derimot er det større forskjeller mellom billigkjedene og supermarkedene. Frydenlund Fat koster eksempelvis 31,90,- på Kiwi og 36,50,- på Spar.

Hvor kan man kjøpe bare øl?

Grans bryggeri har tradisjoner tilbake til 1899, og holder til i Sandefjord i Vestfold. Her brygges både brus, vann og annet godt du finner i butikkhyllene hos REMA 1000.

Hvor mye koster en øl på byen i Oslo?

Halvliterprisen i Oslo er tre ganger så høy som snittprisen for alle byene Finder har gått gjennom, som er på 28 kroner. Den billigste halvliteren får man i Maputo, hovedstaden i Mosambik. Der koster det 39 pence for en «pint» – som tilsvarer 4,2 norske kroner.

Hvilken butikk har billigst øl? – Related Questions

Hva koster utepils?

En halvliter med utepils koster i snitt circa 90 kroner, viser en uhøytidelig undersøkelse gjort blant våre lyttere. Skal du nyte en halvliter i sola i dag, kan du tenke på at snittprisen ligger på 89,36 kroner for en utepils i Norge.

Hva koster en øl i Amsterdam?

Prisen på en halvliter i Amsterdam ligger på 50-70 kr for fatøl. En flaske pils av størrelsen 0,33 liter får du fra 40 kroner og oppover på bar. Kjøper du pilsen på butikken kan du regne med å betale rundt 15 kroner for en halvliter og 12-13 kroner for 0.33.

Hvor er det billig øl i Oslo?

Leser du på mobil? Snu telefonen på siden for å se tabellen.
Sted: Adresse: Pris 0,5l:
Café Sør Torggata 11 69,-
Mono Pløens gate 4 68,- (56,-før kl. 18)
Håndverkerstuene Rosenkrantzgate 7 68,-
Aku Aku Tiki Bar Thorvald Meyersgate 32 68,-

Hvor kan man ta en øl i Oslo?

I Oslo er du sjeldent langt unna en god ølbar eller en pub. De beste pubene og ølbaren finner du konsentrert i sentrum rundt Torggata, Youngstorget, Grønland og Grünerløkka. Et «mekka» for den som er glad i øl og vil oppleve hovedstadens ølscene. Men det finnes også gode vannhull utenfor sentrum.

Hva koster det å leve i Oslo?

DYREST: Oslo har de høyeste bokostnadene for leiligheter. Det koster nå 90.503 kroner i gjennomsnitt å bo i en leilighet på 70 kvadratmeter. Snittet er av de seks største byene i Norge. Dette viser Bokostnadsindeksen for leiligheter som analysemiljøet Samfunnsøkonomisk Analyse har laget for Huseierne.

Hvor mye koster en øl i Norge?

Prisene i supermarkeder i Norge.
Melk (vanlige), (1 liter) 19 NOK (15-25)
Flaske vin (middels) 150 NOK (100-250)
Innenlandsk øl (0,5 liters flaske) 32 NOK (25-45)
Importert øl (0,33 liters flaske) 40 NOK (28-60)
Pakke sigaretter (Marlboro) 137 NOK (120-150)

Kan en 18 åring ta med alkohol fra Sverige?

Men man må være 18 år for å ta med vin og øl fra Sverige til Norge. – Vi i tollvesenet forholder oss ikke til annet enn at vedkommende har kjøpt alkoholen i beskattet stand, sier Asle Farberg, avdelingssjef for grensekontrollen i Tollregion Øst-Norge.

Hvor mye øl må man drikke for å bli full?

En halvliter øl eller cider, gir en promille på ca 0,25 hos en mann som veier 70 kg, og ca 0,40 promille hos en kvinne på 60 kg. Det er imidlertid store individuelle variasjoner for begge kjønn. Den høyeste promillen etter et gitt alkoholinntak vil vanligvis inntreffe 30-60 minutter etter at inntaket er avsluttet.

Hva koster en øl i Paris?

Ølpriser i Paris

For en flaske med Carlsberg eller Heineken må du som regel ut med ca. 45 kroner. Kjøper du derimot varene fra butikken vil det koste deg omlag 17 kroner for en halvliters boks med øl, mens en flaske med importert øl ligger på 20 kroner.

Hvor er det billigst øl i Europa?

Fortsatt har Europas fattigste land, Moldova, statusen som verdens billigste øl-land. Bare 6 kroner koster halvliteren.

Hva koster en øl i Barcelona?

Prisen på en øl fra spanske matbutikker ligger på henholdsvis 8-10 kroner for en halvliters boks med pils og ca. 15 kroner for en importert flaske på 0.33 liter.

Hva koster øl i Praha?

Priser på øl i Praha

For en halvliter på en av Prahas sjarmerende barer og puber kan du regne med å betale fra seks kroner for en halvliter og opp til ca 20 kroner på de dyreste pubene.

Hva koster en øl i Warszawa?

Prisene i supermarkeder i Warszawa.
Melk (vanlige), (1 liter) 6.50 NOK (5.10-8.50)
Flaske vin (middels) 56 NOK (34-67)
Innenlandsk øl (0,5 liters flaske) 8.30 NOK (6.70-11)
Importert øl (0,33 liters flaske) 12 NOK (6.70-20)
Pakke sigaretter (Marlboro) 40 NOK (38-45)

Er det billig å shoppe i Praha?

Shopping i Praha

Moteklær og sportsutstyr kan være mye rimeligere i Praha enn i Norge, og skal du shoppe sko kan du finne regelrette varp i byen. Elektronikk er imidlertid ikke noe du bør shoppe i Tsjekkia da prisene ofte er noe høyere enn i Norge.

Hva er billig å handle i Praha?

Prisnivået på mat og drikke, selv på luksuriøse restauranter er mye lavere enn i Norge, og man kan derfor nyte førsteklasses menyer til en overkommelig pris. Alkohol, og spesielt øl, er billig i Praha og Tsjekkia generelt. Dette er tross alt krybben for ølbrygging og pils.

Er det billig i Krakow?

Har du ikke tidligere vært i verken Krakow eller Polen generelt vil du bli slått i bakken av hvor hinsides billig det er i Krakow i forhold til norske byer. Prisen på restauranter, barer og diskoteker ligger omtrent 80 % lavere enn norske priser.

Leave a Comment