Hvilke mummikopper utgår 2022?

Fiske Mummikopp 2022 fra finske Arabia er årets Mummikopp sommersesongen 2022. Motivet på sesongens Mummikopp er inspirert av Tove Janssons og Lars Janssons illustrasjoner fra 1957–1959 og kombinerer tegninger fra tre av seriene deres gjennom en såkalt collage-teknikk.

Hvor mange forskjellige mummikopper finnes det?

Det finnes i dag mer enn 100 ulike Mummikopper, og Tove Slotte har designet de aller fleste.

Når kommer neste mummikopp?

Følg lenken for å se den kommende 2022 sesongbetonte Mummikoppen: Mummikopp sommer 2022. Koppen lanseres i løpet av vår 2022.

Hvilke mummikopper utgår 2022? – Related Questions

Hva heter årets Mummi sesong?

Sammen Mummikrus fra Arabia er årets sesongkrus sommeren 2021. Motivet på Mummikruset er basert på Tove Janssons serie Mummifamilien og formidler den samme sommerlige følelsen vi kjenner igjen fra sesongserviset kvällsdopp i 2019, både når det gjelder illustrasjon og fargeskala.

LES OGSÅ  Is 5000 grams equal to 5 kilograms?

Hvilket land kommer Mummitrollet fra?

Mummitrollet og de andre karakterene i mummiuniverset ble skapt av den finsk-svenske forfatteren Tove Jansson gjennom 9 romaner og 4 bildebøker i perioden 1945 til 1970. Den første boken het Småtrollene og den store oversvømmelsen.

Når er Mummidagen?

9. august er «Mummidagen», og forfatter Tove Janssons bursdag.

Hvor kan jeg kjøpe mummikopper?

Om du skal kjøpe deg en eller flere mummikopper, anbefaler vi disse nettbutikkene: Kitchentime.no & Bakerenogkokken.no.
  • Våre anbefalte mummikopper (oversikt)
  • Arabia mummikrus Hvilepause – Lys grønnfarge.
  • Misan mummikrus – Mummimammas vaskehjelp.
  • Arabia Mummi Krus Lille My – Legendariske Lille My.

Når ble Mumikoppen lansert?

Høsten 1990 prydet de 4 aller første mummikoppene i butikkhyllene som planlagt, sammen med et servise for barn, 2 ulike serier veggtallerkener og 4 pyntefigurer.

Hva heter Mummi sesong servise?

Sesongserviset Snøstorm, er en fortsettelse på Tove Janssons historie Trollvinter (1957) der karakterene i Mummidalen søker ly for stormen i det forunderlige badehuset. Serviset består av et krus, en skål, minimugger og skjeer.

Hva slags dyr er Stinky?

Stinky er skurken i Mummidalen, men han er en veldig hyggelig en. På mummikoppen ser vi en hund som har tatt håndvesken til Mummimamma. Stinky får tak i halen på hunden, noe som gjør at hunden slipper taket i vesken og Mummimamma får den tilbake.

Hvor bor Hufsa?

Hufsa
Biografi
Øyenfarge Svart
Kjennetegn Lilla farge, stor kropp og nese
Bosted Mummidalen

Når døde Tove Jansson?

27. juni 2001
Tove Jansson / Dødsdato

Hvor er Tove Jansson fra?

Tove Marika Jansson (født 9. august 1914 i Helsingfors, død 27. juni 2001), er en finlandssvensk forfatter, illustratør, tegneserietegner og maler.

Hvem har skrevet Mummibøkene?

Tove Jansson
Den store mummiboka / Forfatter

Hva betyr Lille My?

Lille My er veldig liten, My betyr «det minste som er». Hun kan ta seg en blund i Mummimamma sin sykurv, så liten er hun, men hun har en personlighet som tar stor plass. Hun sier akkurat hva hun mener, og det kan irritere andre. Hun er ikke redd for noe.

Er Hufsa snill?

I Mummipappa på eventyr (1950) presenteres Hufsa mer som et tradisjonelt monster enn senere framstillinger der hun portretteres som mildere, men mer ensom og misforstått.

Er Mummitrollet japansk?

I Mummidalen (finsk: Muumilaakson tarinoita, japansk: 楽しいムーミン一家, Tanoshii Mūmin Ikka, norsk: Hyggelig Mummifamilie, bedre kjent som Mummitrollet) er en japansk-finsk-nederlandsk tegnefilmserie basert på barnebøkene og tegneseriene om Mummitrollet av Tove Jansson.

Hva heter kjæresten til Mummitrollet?

Mummitrollet og de andre karakterene i universet ble skapt av den finsk-svenske forfatteren Tove Jansson. Mummitrollet bor i Mummidalen med Mummipappa og Mummimamma. Kjæresten til Mummitrollet heter Snorkfrøken, vennene hans er Snusmumrikken, Lille My og Sniff.

Leave a Comment