Hvilke merker har Follestad?

 • KENZO.
 • Moncler.
 • Polo Ralph Lauren.
 • Custommade.
 • Helmut Lang.

Hvor mange brands finner du på Follestad?

Kvalitetsplagg fra over 100 populære merker.

Hvor kan jeg kjøpe klær på nett?

Oversikt over norske klesbutikker på nett
 • Miinto.no.
 • Zalando.no.
 • Ellos.no.
 • Bubbleroom.no.
 • Boozt.com.
 • Stylepit.no.
 • Timarco.
 • Klingel.no.

Hvilke merker har Follestad? – Related Questions

Hvorfor er klærne i mange butikker så billige?

Klær selges til forskjellige priser på forskjellige butikker. Som regel kommer det flere folk til de butikkene som har tilbud. Når det kommer mer folk må det produseres mer og da blir det mere forurensning. Hvis vi donerer klær vi ikke bruker og kjøper brukte klær så kan redusere produsering og forurensing.

Er Miinto en trygg nettside?

Miinto.no er sertifisert med Trygg E-handel. På miinto.no er det mulig å kjøpe direkte fra de beste uavhengige motebutikkene.

Er Zalando en norsk nettside?

Zalando SE er et europeisk selskap grunnlagt i 2008 som driver innen netthandel, hovedsakelig med sko, klær og moteartikler. Selskapet har sitt hovedkontor i Berlin, rundt 1 000 medarbeidere (2012) og en omsetning på ca. 510 millioner €.

Er det toll på about you?

About You webshop sender fra Tyskland, men alle priser er inkludert moms (merverdiavgift/mva) og toll, så det blir helt likt som å handle fra en norsk butikk.

Hvor er det best å levere klær?

Tekstiler, klær og sko
 • Ødelagte tekstiler leveres til en tøyinnsamlingsboks eller nærmeste gjenvinningsstasjon. Skill gjerne i ulike poser, og merk posen med ødelagte tekstiler.
 • Det er ressurskrevende og miljøbelastende å produsere tekstiler.

Er Zalando trygt?

Du kan føle deg trygg når du handler hos Zalando. Vår netthandel holder en høy sikkerhetsstandard, som går frem av vår sertifisering fra Trygg E-handel. Trygg E-handel er en skandinavisk godkjenningsordning som gir deg sikkerhet for at du handler med et seriøst firma.

Hvilken leverandør bruker Zalando?

Pakker fra Zalando sendes med MyPack, som er en tjeneste levert av PostNord Logistics AS. Så snart pakken din overleveres PostNord mottar du en e-post med pakkens sendingsnummer.

Er det fri retur på Zalando?

Hos Zalando kan du alltid returnere varer du har bestilt helt gratis, dette gjelder også varer fra en Zalando Partner. Du kan som vanlig returnere produktet innen 100 dager fra bestillingsdato. Du trenger ikke registrere returen på din kundekonto når du skal returnere produkter fra en Zalando Partner.

Hvor er Zalando i Norge?

Hvor er Zalando lokalisert? Zalando har adresse Drammensveien 111B 0273 Oslo Norway. Finnes det en primærkontakt til Zalando? Du kan kontakte Zalando på telefonnummer 800 12 008.

Hvor lang tid tar det å få ting fra Zalando?

Om du ikke har mottatt pakken din etter syv virkedager (mandag til fredag) fra å ha mottatt e-postbekreftelsen, kan du kontakte vår kundeservice. Akkurat som vanlig Zalando-forsendelser, vil vi gi deg den estimerte leveringsdatoen når du legger inn bestillingen.

Hvor lang tid tar det å få noe fra Zalando?

Leveringspunktet holder pakken din i opptil 14 dager. Hvis du ikke henter pakken i løpet av denne tiden, vil den bli returnert til vårt lager, og vi refunderer deg for bestillingen.

Hvor mange dager Zalando?

Hvis du ikke er fornøyd med varene dine sender du dem enkelt og greit tilbake til oss – helt gratis. Alle varer, også salgsvarer, kan returneres innen 100 dager. Vi kan kun akseptere retur av ubrukte varer, og anbefaler at sko prøves på et teppe eller annet mykt underlag.

Kan posten printe returlapp?

Nettbutikken har sendt deg et vedlegg i en e-post eller en link til en webside hvor du kan skrive ut en returetikett. Fest denne til pakken og den er klar til å returneres.

Hvor mye tjener Zalando?

Dermed har Zalando økt omsetningen med nær 35 prosent siden i fjor. Den samlede omsetningen gjennom plattformen, såkalt «gross merchandise volume», økte med 40 prosent på årsbasis fra 2,70 milliarder euro til 3,78 milliarder. Det tilsvarer en samlet omsetning på nær 40 milliarder kroner.

Hvor er Zalando sitt lager?

Lageret, som ligger like utenfor Stockholm, er det første i Norden og skal gjøre det enklere for Zalando å betjene sine nordiske kunder.

Hvor mye koster hjemlevering på Zalando?

For å levere pakker på en bedre måte prøver vi nå ut en ny mulighet: Hjemlevering med PostNord uten signatur. Vi tilbyr hjemlevering for 99kr på alle ordre under 299kr, og for bare 25kr for alle ordre over 299kr.

Hvor lang leveringstid er det på Nelly?

Pris 59 kr. *Sendes med Postnord til ditt ombud. For levering til postnummer 4000-4399, 5000-6999 og 7000-7999 er leveringstiden 2 virkedager, og for postnummer 8000-9999 er leveringstiden 3 virkedager.

Leave a Comment